Προς το περιεχόμενο

Κάρτη ήχου και κάρτα δικτύου

alexhs gk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας...εχω μια καρτα ηχου και μια καρτα δικτυου που θελω να βαλω στον υπολογιστη μου...το μονο που θα κανω ειναι απλως να τα τοποθετησω στις θηκες ετσι δεν ειναι???? Η χρειαζεται να κανω και κατι αφοθ τον ανοιξω????

Ευχαριστω πολυ

:-):-):-)

Δημοσ.
Oχι,θα τις τοποθετησεις και θα περασεις τους drivers μετα.Αυτα..

:fear::fear::fear::fear::fear::fear::fear::fear::fear::fear::fear::fear::fear:

δεν τα εχω....μου τα εδωσε ενας φιλος που τα ειχε στον δικο του και οταν τον ρωτησα δεν θυμοαν να ειχε και κατι αλλο.....κριμα.....

:cry:

Δημοσ.
:fear::fear::fear::fear::fear::fear::fear::fear::fear::fear::fear::fear::fear:

δεν τα εχω....μου τα εδωσε ενας φιλος που τα ειχε στον δικο του και οταν τον ρωτησα δεν θυμοαν να ειχε και κατι αλλο.....κριμα.....

Θα τα βρεις στο internet δεν είναι πρόβλημα

Δημοσ.

Γιατί κλάψα;

Επάνω στις κάρτες γράφει τον κατασκευαστή και το μοντέλο. Google για το site του κατασκευαστή και κατέβασε τους ανάλογους drivers ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ που εχεις στον υπολογιστή σου. Αν έχεις windows7 μπορεί να μην ζητήσει καθόλου drivers

Δημοσ.

Επειδή υπάρχει καποια πιθανότητα να δουλέψουν και χωρίς drivers (αν ειναι λιγο παλιές οι κάρτες σου) δοκίμασε αφου τις τοποθετήσεις να δείς αν δουλεύουν. Αν θες περισσότερες πληροφορίες keep asking :-)

Δημοσ.

το bootrom socket τι ειναι...

---------- Προσθήκη στις 20:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:50 ----------

Εβαλα την καρτα δικτυου πανω...ανοιξα τον υπολογιστη συνδεσα το καλλωδιο αναψε ενα λαμπακι αλλα ιντερνετ δεν ειχα.....το συνδεσα μετα κανονικα και ειχα.....εψαξα για τον αναλογο δριωερ οπως μου ειπατε....κατεβασα εναν για χπ αλλα μετα δεν ειχε καποιο αρχειο εγκαταστασης τπτ.....τι να κανω

Δημοσ.

τελικα ναι η καρτα δικτυου δουλεψε εκανα εγκατασταση των driver....βεβαια ο υπολογιστης μου δειχνει οτι δεν εχω ιντερνετ αλλα εχω και πιο γρηγορο οποτε δεν με νοιαζει.....η καρτα ηχοθ οχι δεν δουλεψε και εχει και ενα καλωδιακι που δεν ξερω που να το συνδεσω και δεν ξερω μηπως φταιει αυτο....

Δημοσ.

τελικα ναι η καρτα δικτυου δουλεψε εκανα εγκατασταση των driver....βεβαια ο υπολογιστης μου δειχνει οτι δεν εχω ιντερνετ αλλα εχω και πιο γρηγορο οποτε δεν με νοιαζει.....η καρτα ηχοθ οχι δεν δουλεψε και εχει και ενα καλωδιακι που δεν ξερω που να το συνδεσω και δεν ξερω μηπως φταιει αυτο....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...