alexhs gk Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Γεια σας...εχω μια καρτα ηχου και μια καρτα δικτυου που θελω να βαλω στον υπολογιστη μου...το μονο που θα κανω ειναι απλως να τα τοποθετησω στις θηκες ετσι δεν ειναι???? Η χρειαζεται να κανω και κατι αφοθ τον ανοιξω???? Ευχαριστω πολυ :-)
bluesattack Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Oχι,θα τις τοποθετησεις και θα περασεις τους drivers μετα.Αυτα..
alexhs gk Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Oχι,θα τις τοποθετησεις και θα περασεις τους drivers μετα.Αυτα.. :fear::fear::fear::fear::fear::fear: δεν τα εχω....μου τα εδωσε ενας φιλος που τα ειχε στον δικο του και οταν τον ρωτησα δεν θυμοαν να ειχε και κατι αλλο.....κριμα.....
probe Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 :fear::fear::fear::fear::fear::fear:δεν τα εχω....μου τα εδωσε ενας φιλος που τα ειχε στον δικο του και οταν τον ρωτησα δεν θυμοαν να ειχε και κατι αλλο.....κριμα..... Θα τα βρεις στο internet δεν είναι πρόβλημα
isay Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 δεν τα εχω....μου τα εδωσε ενας φιλος που τα ειχε στον δικο του και οταν τον ρωτησα δεν θυμοαν να ειχε και κατι αλλο.....κριμα..... Γιατί κλάψα; Επάνω στις κάρτες γράφει τον κατασκευαστή και το μοντέλο. Google για το site του κατασκευαστή και κατέβασε τους ανάλογους drivers ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ που εχεις στον υπολογιστή σου. Αν έχεις windows7 μπορεί να μην ζητήσει καθόλου drivers
alexhs gk Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Α πολυ ωραια....ευχαριστω πολυ....χπ εχω αλλα θα κανω αυτο π μ ειπατε......και παλι ευχαριστω
KurtCobain Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Επειδή υπάρχει καποια πιθανότητα να δουλέψουν και χωρίς drivers (αν ειναι λιγο παλιές οι κάρτες σου) δοκίμασε αφου τις τοποθετήσεις να δείς αν δουλεύουν. Αν θες περισσότερες πληροφορίες keep asking
alexhs gk Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 το bootrom socket τι ειναι... ---------- Προσθήκη στις 20:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:50 ---------- Εβαλα την καρτα δικτυου πανω...ανοιξα τον υπολογιστη συνδεσα το καλλωδιο αναψε ενα λαμπακι αλλα ιντερνετ δεν ειχα.....το συνδεσα μετα κανονικα και ειχα.....εψαξα για τον αναλογο δριωερ οπως μου ειπατε....κατεβασα εναν για χπ αλλα μετα δεν ειχε καποιο αρχειο εγκαταστασης τπτ.....τι να κανω
KurtCobain Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δηλαδή η καρτα δικτύου δούλεψε αλλα δεν δουλευει η κάρτα ήχου σωστα?
alexhs gk Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 τελικα ναι η καρτα δικτυου δουλεψε εκανα εγκατασταση των driver....βεβαια ο υπολογιστης μου δειχνει οτι δεν εχω ιντερνετ αλλα εχω και πιο γρηγορο οποτε δεν με νοιαζει.....η καρτα ηχοθ οχι δεν δουλεψε και εχει και ενα καλωδιακι που δεν ξερω που να το συνδεσω και δεν ξερω μηπως φταιει αυτο....
alexhs gk Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 τελικα ναι η καρτα δικτυου δουλεψε εκανα εγκατασταση των driver....βεβαια ο υπολογιστης μου δειχνει οτι δεν εχω ιντερνετ αλλα εχω και πιο γρηγορο οποτε δεν με νοιαζει.....η καρτα ηχοθ οχι δεν δουλεψε και εχει και ενα καλωδιακι που δεν ξερω που να το συνδεσω και δεν ξερω μηπως φταιει αυτο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.