Προς το περιεχόμενο

πως μπορω να κανω αποκλυσμο σελιδας?

chris_cure

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια θελω να μου πειτε πως μπορω να αποφυγω καποιες σελιδες που μου παρουσιαζονται εξτρα οταν μπαινω σε μια αλλη σελιδα η φωτογραφια,χρησιμοποιω το google chrome.:fear:

Δημοσ.

isay οταν μπαινω π.χ λεμε τωρα στο in.gr αν πατησω σε μια εικονα πανω,λεμε τωρα,μου βγαινουν καποια chato room και θελω να κανω ρυθμισεις να τα αποκλεισω τελειως.Αλλα οι επιλογες του Google chrome δεν με βοηθανε και πολυ,μηπως ξερεις ακριβως που πρεπει να παω?

Δημοσ.
isay οταν μπαινω π.χ λεμε τωρα στο in.gr αν πατησω σε μια εικονα πανω,λεμε τωρα,μου βγαινουν καποια chato room και θελω να κανω ρυθμισεις να τα αποκλεισω τελειως.Αλλα οι επιλογες του Google chrome δεν με βοηθανε και πολυ,μηπως ξερεις ακριβως που πρεπει να παω?

Αν πατας σε μια ΑΚΑΚΗ εικόνα του in.gr και σου ανοίγουν ΑΣΧΕΤΕΣ σελίδες με chat room τότε μάλλον στον υπολογιστή σου έχουν φωλιάσει «σκουλήκια». Χρησιμοποίησε κάποιο απο τα malwarebytes ή το spybot search and destroy για να κάνεις εκτενή έλεγχο και καθαρισμό.

Και για τα δυο προγράμματα

1.Κανεις εγκατασταση ΧΩΡΙΣ τις toolbar και ΧΩΡΙΣ συνεχή προστασία

2.Κάνεις ενημέρωση

3.Πλήρης έλεγχος και καθαρισμός

Δημοσ.

ευχαριστω παντως,εκτος απο αυτο μπορω να το ρυθμισω και απο το google chrome να μην μου ανηγει καθολου η σελιδα με τα chat?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...