chris_cure Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 καλησπερα παιδια θελω να μου πειτε πως μπορω να αποφυγω καποιες σελιδες που μου παρουσιαζονται εξτρα οταν μπαινω σε μια αλλη σελιδα η φωτογραφια,χρησιμοποιω το google chrome.
isay Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 chris όταν λες εξτρα, εννοείς popup σελίδες οταν μπαίνεις σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες;
chris_cure Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 isay οταν μπαινω π.χ λεμε τωρα στο in.gr αν πατησω σε μια εικονα πανω,λεμε τωρα,μου βγαινουν καποια chato room και θελω να κανω ρυθμισεις να τα αποκλεισω τελειως.Αλλα οι επιλογες του Google chrome δεν με βοηθανε και πολυ,μηπως ξερεις ακριβως που πρεπει να παω?
isay Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 isay οταν μπαινω π.χ λεμε τωρα στο in.gr αν πατησω σε μια εικονα πανω,λεμε τωρα,μου βγαινουν καποια chato room και θελω να κανω ρυθμισεις να τα αποκλεισω τελειως.Αλλα οι επιλογες του Google chrome δεν με βοηθανε και πολυ,μηπως ξερεις ακριβως που πρεπει να παω? Αν πατας σε μια ΑΚΑΚΗ εικόνα του in.gr και σου ανοίγουν ΑΣΧΕΤΕΣ σελίδες με chat room τότε μάλλον στον υπολογιστή σου έχουν φωλιάσει «σκουλήκια». Χρησιμοποίησε κάποιο απο τα malwarebytes ή το spybot search and destroy για να κάνεις εκτενή έλεγχο και καθαρισμό. Και για τα δυο προγράμματα 1.Κανεις εγκατασταση ΧΩΡΙΣ τις toolbar και ΧΩΡΙΣ συνεχή προστασία 2.Κάνεις ενημέρωση 3.Πλήρης έλεγχος και καθαρισμός
chris_cure Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 ευχαριστω παντως,εκτος απο αυτο μπορω να το ρυθμισω και απο το google chrome να μην μου ανηγει καθολου η σελιδα με τα chat?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.