deadwar Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Καλησπερα σας. Δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο topic οποτε ζητω συγνωμη αν κανω λαθος. Η απορια μου ειναι η εξης. Εχω γτιαξει εναν ftp server με το προγραμμα quick and easy ftp server και εχω βαλει διαφορες ταινιες. Αυτο που θελω ειναι ο αλλος να μπορει να τις δει απο εκει κατευθειαν και οχι 1τα να τις κατεβασει και μετα να τις δει γτ θα νυχτωσουμε . Υπαρχει καποιος τροπος να γινει αυτο;
isay Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Η τεχνολογία ftp ειναι για μεταφορά αρχείων (file transfer protocol) και όχι για streaming εικόνας και ήχου. Για να γίνει αυτό που ζητάς χρειάζεσαι άλλου είδους λογισμικό
parsifal Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Ο πιο...χμμμ...«εύκολος» τρόπος - από την άποψη του τελικού χρήστη - είναι να στήσεις μία ιστοσελίδα με κάποιον embedded player (π.χ. για Flash υπάρχει ο open source JW Player) και εννοείται να κωδικοποιήσεις τα video που θα έχεις ανεβασμένα στον server σου σε format συμβατό με το Flash plugin. Αλλά το πρώτο σκέλος (στήσιμο σχετικής ιστοσελίδας) ξεφεύγει από το πλαίσια της παρούσας ενότητας και αν αποφασίσεις να κινηθείς προς αυτήν την κατεύθυνση και θέλεις διευκρινίσεις, καλό είναι να ζητήσεις τη βοήθεια των Insomniacs που συχνάζουν στην ενότητα "Web authoring & development". Υπάρχει και μία άλλη εναλλακτική, πιο εύκολη (αλλά πάλι δε θα γλυτώσεις μάλλον το video reencoding): Οι τελευταίες-τελευταίες εκδόσεις πολλών web browsers ενσωματώνουν πρώιμη υποστήριξη για το video tag της HTML5, κάτι που θα κάνει πιο εύκολη την συγγραφή μίας απλής ιστοσελίδας/.html file που να προβάλλει τα εν λόγω videos. Σε κάθε περίπτωση, άνοιξε ένα νέο θέμα στην ενότητα που σου είπα πιο πάνω. Και αν θέλεις κάποια βοήθεια όσον αφορά το video encoding, επιστρέφεις στο παρόν θέμα με τυχόν απορίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.