Προς το περιεχόμενο

dual boot με δυο διαφορετικους σκληρους ??

Vedetta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα

λοιπον εχω ενα pc με λειτουργικο w7 32bit θελω να βαλω δευτερο σκλιρο δισκο στον οπιο θελω να περασω w7 64bit

η ερωτηση ειναι πως μπορει να γινει αυτο?

Δημοσ.

Βάζεις τον σκληρό, βάζεις το cd των windows μέσα και εκεί που σου λέει να επιλέξεις που θέλεις να γίνει η εγκατάσταση διαλέγεις τον σκληρό..

Αλλά γιατί θέλεις να τα κρατήσεις και τα δυο...?

Δημοσ.

χρησιμοποιω avid media composer ( προγραμα video editing / montaz ) για να μην εχω προβλημα μνημης ram πρεπει να εχω 64bit Και λεω αντι να κανω 2ο partition σε ενα σκληρο να βαλω δευτερο και να τον εχω αποκλιστικα για Avid ενω τον 32bit για internet,download και ολα τα υπολοιπα

Δημοσ.

Γνώμη μου αν θέλεις να τα κρατήσεις και τα δύο είναι να τα βάλεις σε έναν δίσκο και τον δεύτερο να τον έχεις μόνο για backup.

Eγώ αυτό έχω κάνει.

Δεν έχει καμμία δουλειά η RAM. Όταν είσαι στα 32-bit θα σου αναγνωρίζει μέχρι 3,25GB και όταν είσαι στα 64-bit θα σου την αναγνωρίζει όλη.

Δημοσ.

Γνώμη μου αν θέλεις να τα κρατήσεις και τα δύο είναι να τα βάλεις σε έναν δίσκο και τον δεύτερο να τον έχεις μόνο για backup.

Eγώ αυτό έχω κάνει.

Δεν έχει καμμία δουλειά η RAM. Όταν είσαι στα 32-bit θα σου αναγνωρίζει μέχρι 3,25GB και όταν είσαι στα 64-bit θα σου την αναγνωρίζει όλη.

Δημοσ.

Eγώ αυτό έχω κάνει.

η ram εχει να κανει μονο με τον Avid

γι αυτο θελω 64 bit απο τα 6gb ram χρησιμοποιω μονο τα 3 και δεν θελω να κανω format

για αυτο σκεφτηκα μηπως βαλω δευτερο σκληρο με w7 64bit αλλα δεν εχω ιδεα πως γινεται

Δημοσ.

Eγώ αυτό έχω κάνει.

γι αυτο θελω 64 bit απο τα 6gb ram χρησιμοποιω μονο τα 3 και δεν θελω να κανω format

για αυτο σκεφτηκα μηπως βαλω δευτερο σκληρο με w7 64bit αλλα δεν εχω ιδεα πως γινεται

Δημοσ.

ΔΕν είναι τίποτα. Κατ' αρχήν προσθέτεις έναν σκληρό δίσκο. Κατά την εγκατάσταση θα σε ρωτήσει που θέλεις να εγκατασταθεί το 64-bit. Kάνεις κλικ στον δίσκο που θέλεις και συνεχίζει μόνο του.

Το μόνο που είναι κάπως δύσκολο είναι η σύνδεση και το φορμάρισμα του καινούργιου δίσκου.

Αλλά ξαναγράψε για κάθε απορία σου και εδώ είμαστε εμείς.;);)

Δημοσ.

ΔΕν είναι τίποτα. Κατ' αρχήν προσθέτεις έναν σκληρό δίσκο. Κατά την εγκατάσταση θα σε ρωτήσει που θέλεις να εγκατασταθεί το 64-bit. Kάνεις κλικ στον δίσκο που θέλεις και συνεχίζει μόνο του.

Το μόνο που είναι κάπως δύσκολο είναι η σύνδεση και το φορμάρισμα του καινούργιου δίσκου.

Αλλά ξαναγράψε για κάθε απορία σου και εδώ είμαστε εμείς.;);)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...