antonisid Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Ο Παταβούκας σαν ποιότητα Playmaker είναι ίσως ο χειρότερος που χει περάσει στην εθνική τα τελευταία 15 χρόνια με ενεργό ρόλο βέβαια,χωρίς να σημαίνει οτι δεν ήταν καλός παίχτης βέβαια.Δε συγκρίνεται όμως ούτε με Διαμαντίδη , ούτε με Παπαλουκά , ούτε με Κορωνιό , ούτε με Γιαννάκη.Είναι ένα κλικ πιο κάτω...απ'αυτους που έπαιξαν στην θέση αυτή στην εθνική κατατάσεται για μένα στην κατηγορία Παπαμακάριο,Χαρίση,Καλαιτζή κτλ..δε σημαίνει όμως ότι δεν ηταν καλός playmaker.
ioannnis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Και τι ομαδα εισαι παιδι μου? (Ασφαλως και με Διαμαντιδη δε συγκρινεται)
antonisid Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Και τι ομαδα εισαι παιδι μου? Είπα κατι παράλογο ή οπαδικό και ρωτάς τι ομάδα είμαι? (ΠΑΟ)
lary7 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Για οσους γενηθηκαν την δεκαετια του 80' η ποιο μετα δεν υπαρχει καν το ερωτημα. Οι υπολοιποι απλα ισως να μην γνωριζουν. M.J και Ν.Γ(ελλαδα) ειναι η αυτονοητη απαντηση. Και οπως παντα σε αυτες τις περιπτωσεις το Νο.1 ειναι γνωστο, για τα Ν.2-3-4 κτλ μπορει να γινει μεγαλη κουβεντα......
ioannnis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Τη δεκαετια του 70' θες να πεις. Είπα κατι παράλογο ή οπαδικό και ρωτάς τι ομάδα είμαι? (ΠΑΟ) Και οταν πηρατε τον Παραβουκα απο την ΑΕΚ τι σκεφτοσουν, "αμαν τι κρεας πηραμε"?...
insomniaK Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Σε μία συζήτηση για τον καλύτερο μπασκετμπολίστα, μιλάμε για τον παταβούκα, που έκανε επιστήμη το μπιστάς μπιστάς για ολόκληρη την επίθεση και σου μένει η μπάλα στα χέρια;;; Δεν ήταν ένα κλικ κάτω από τους συγχρόνους του, αλλά 3 ολόκληρους κύκλους του ροοστάτη ήταν χαμηλότερα.
washcloud Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 ^ Είσαι γάΒρος ρε. ΓάΒρος, γάΒρος, γάΒρος. ...Παιδιά, ο αποπάνω είναι γάΒρος (έτσι για να μάθεις να είσαι γάΒρος)
insomniaK Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Ας μιλήσουμε για τα προτερήματα του Μπακαυτιά.
washcloud Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 ^ ...μόνο; Υπήρξαν και κάτι σιγά...-λες;........... Αντώνης Άι-Ντι, μπιστάω θα πει γκντουπατάω την μπάλα με τη χερούκλα μου, αυτή επανέρχεται λόγω ελαστικότητος, την ξαναγκντουπάω, κ.ο.κ. ....
ioannnis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Τωρα προσεξα οτι ο τιτλος ειναι "ο σπουδαιοτερος μπασκετμπωλιστας" οχι "ο καλυτερος". Αρα η απαντηση ειναι υποχρεωτικα Νικος Γκαλης: Αλλαξε τον ρου μιας ολοκληρης χωρας και την εβαλε στο μπασκετικο χαρτη και στις super επιτυχιες
antonisid Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Γιατι ο Νοβιτσκι τι εκανε? Οι Γερμανοι δεν περιμεναν τον Νοβιτσκι για νιώσουν εθνικά υπερήφανοι.Ουτε έχουν αναγκη τοσο πολυ οσο οι Ελληνες μια εθνικη επτυχια σε αθλητικο επιπεδο.
Chris_85 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Το ξερεις? Εχεις ζησει στη ΓΕρμανια? Εχεις παιξει μπασκετ σε γερμανικες ομαδες? Το οτι οι Ελληνες εχουν αναγκη επιτυχιες στον αθλητισμο, ειναι επισης δικη σου ερμηνεια.. Υ.Γ. Οτι εκανε ο ενας, το εκανε (στο πολλαπλασιο) ο άλλος. Ειπαμε, μεγας ο Γκαλης, αλλα Νοβιτσκι δεν ηταν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.