alekosaekara21 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα , Μπορώ να κάνω κατάθεση στο bwin μέσω paysafecard και να πληρωθώ μέσω paypal ; Έχω διαβάσει οτι ο τρόπος ανάληψης πρέπει να είναι ίδιος με τον τρόπο κατάθεσης , αλλά δεν γίνετε να κάνω αναληψη μέσω paysafecard . Αν γίνετε η παρακάτω συναλαγή θα ήθελα να μάθω αν είναι απαρέτητη η ταυτότητα ή αρκεί το όνομα και τα υπόλοιπα στοιχεια του λογαρισμού μου στο bwin να είναι ίδια με αυτά του λογαριασμού μου στο paypal ; Ευχαριστώ Να είστε καλά
mrfan Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Μπορεις να περιορισεις τις ερωτησεις σου σε ενα μονο thread?
patrickdrd Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 ελα ντε σου απαντησα στο αλλο φιλε μου, δεν γινεται
patrickdrd Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 ελα ντε σου απαντησα στο αλλο φιλε μου, δεν γινεται
originalman21 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 πηγαινε στην betfair δοσε τα στοιχεια της ταυτοτητας σου και εισαι αρχοντας.εγω αυτο έκανα και παίζω τα στοιχηματακια μου μια χαρά..
originalman21 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 πηγαινε στην betfair δοσε τα στοιχεια της ταυτοτητας σου και εισαι αρχοντας.εγω αυτο έκανα και παίζω τα στοιχηματακια μου μια χαρά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.