Προς το περιεχόμενο

Βιβλιο C#

ruined_code

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να μάθω C# και χρειάζομαι ενα καλό βιβλίο μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάτι;

Κατι για αρχή οχι πολύ advanced.

Θυμάμαι πριν κάποια χρόνια είχα παρεi το C προγραμματισμός 3η έκδοση της Deitel & Deitel για να μάθω c/c++ και μου φάνηκε καλο για αρχάριο.Θέλω κάτι παρόμοιο για την c#

Δημοσ.

Έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος από το C# 3.0 Unleashed. Αγγλικό φυσικά.

Όμως μέσα στον επόμενο μήνα θα κυκλοφορήσει και το C# 4.0 Unleashed, το οποίο θα περιλαμβάνει και τις αλλαγές που έγιναν στο .NET 4.0. Οπότε εάν τελικά καταλήξεις σε αυτόν τον τίτλο, θα ήταν καλύτερο να περιμένεις λίγο για να μην πάρεις κάτι «ξεπερασμένο».

• Moderators
Δημοσ.

@Haldol

Σε παιρνει απο το χερακι το συγκεκριμενο ή εχει καποιες προαπαιτουμενες γνωσεις?

Δημοσ.

Καλό θα ήταν να υπάρχει κάποιο τεχνικό υπόβαθρο, τόσο σε προγραμματισμό όσο και στους υπολογιστές γενικότερα. Νομίζω όμως ότι δεν θα δυσκολευτεί και κάποιος αρχάριος στο να το ακολουθήσει. Μέση κατάσταση δηλαδή. Ο συγγραφέας δεν θεωρεί τίποτα δεδομένο, από την άλλη δε τα κάνει και μασημένη τροφή.

Αυτό που μου αρέσει όμως στον τίτλο είναι ότι είναι υπερ-πλήρης. Σε ξεκινάει από τη βασική φιλοσοφία του .NET και αφού μάθεις πως να χειρίζεσαι τη C# σε καταλήγει σε WPF, LINQ, κλπ.

Ξενικάς δηλαδή ως άσχετος και βγαίνεις έτοιμος .NET developer. Καλύπτει ό,τι φαντάζεσαι. :-)

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχεις δεί το παρακάτω

http://www.robmiles.com/c-yellow-book/

Δεν έχω καταφέρει να το δω ολόκληρο ωστε να ξέρω αν καλύπτει τις τεχνολογίες που ανέφερε και ο φίλος Haldol αλλα απο το λίγο που το είδα μου φάνηκε αρκετά καλό. Επιπλέον είναι δωρεάν οπότε δεν χάνεις και τίποτα :-)

Νομίζω αξίζει μια ματιά

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχεις δεί το παρακάτω

http://www.robmiles.com/c-yellow-book/

Δεν έχω καταφέρει να το δω ολόκληρο ωστε να ξέρω αν καλύπτει τις τεχνολογίες που ανέφερε και ο φίλος Haldol αλλα απο το λίγο που το είδα μου φάνηκε αρκετά καλό. Επιπλέον είναι δωρεάν οπότε δεν χάνεις και τίποτα :-)

Νομίζω αξίζει μια ματιά

Δημοσ.

Gi0,

βολιδοσκοπείς την κατάσταση για αλλαγή καριέρας?

:-)

Δημοσ.

Gi0,

• Moderators
Δημοσ.
Gi0,

U got me boy:lol:

απαγορεύεται η χρήση greeklish

• Moderators
Δημοσ.
Gi0,

U got me boy:lol:

απαγορεύεται η χρήση greeklish

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...