ruined_code Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Θέλω να μάθω C# και χρειάζομαι ενα καλό βιβλίο μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάτι; Κατι για αρχή οχι πολύ advanced. Θυμάμαι πριν κάποια χρόνια είχα παρεi το C προγραμματισμός 3η έκδοση της Deitel & Deitel για να μάθω c/c++ και μου φάνηκε καλο για αρχάριο.Θέλω κάτι παρόμοιο για την c#
Haldol Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος από το C# 3.0 Unleashed. Αγγλικό φυσικά. Όμως μέσα στον επόμενο μήνα θα κυκλοφορήσει και το C# 4.0 Unleashed, το οποίο θα περιλαμβάνει και τις αλλαγές που έγιναν στο .NET 4.0. Οπότε εάν τελικά καταλήξεις σε αυτόν τον τίτλο, θα ήταν καλύτερο να περιμένεις λίγο για να μην πάρεις κάτι «ξεπερασμένο».
Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 @Haldol Σε παιρνει απο το χερακι το συγκεκριμενο ή εχει καποιες προαπαιτουμενες γνωσεις?
Haldol Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Καλό θα ήταν να υπάρχει κάποιο τεχνικό υπόβαθρο, τόσο σε προγραμματισμό όσο και στους υπολογιστές γενικότερα. Νομίζω όμως ότι δεν θα δυσκολευτεί και κάποιος αρχάριος στο να το ακολουθήσει. Μέση κατάσταση δηλαδή. Ο συγγραφέας δεν θεωρεί τίποτα δεδομένο, από την άλλη δε τα κάνει και μασημένη τροφή. Αυτό που μου αρέσει όμως στον τίτλο είναι ότι είναι υπερ-πλήρης. Σε ξεκινάει από τη βασική φιλοσοφία του .NET και αφού μάθεις πως να χειρίζεσαι τη C# σε καταλήγει σε WPF, LINQ, κλπ. Ξενικάς δηλαδή ως άσχετος και βγαίνεις έτοιμος .NET developer. Καλύπτει ό,τι φαντάζεσαι.
pcmaster Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δεν ξέρω αν έχεις δεί το παρακάτω http://www.robmiles.com/c-yellow-book/ Δεν έχω καταφέρει να το δω ολόκληρο ωστε να ξέρω αν καλύπτει τις τεχνολογίες που ανέφερε και ο φίλος Haldol αλλα απο το λίγο που το είδα μου φάνηκε αρκετά καλό. Επιπλέον είναι δωρεάν οπότε δεν χάνεις και τίποτα Νομίζω αξίζει μια ματιά
pcmaster Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δεν ξέρω αν έχεις δεί το παρακάτω http://www.robmiles.com/c-yellow-book/ Δεν έχω καταφέρει να το δω ολόκληρο ωστε να ξέρω αν καλύπτει τις τεχνολογίες που ανέφερε και ο φίλος Haldol αλλα απο το λίγο που το είδα μου φάνηκε αρκετά καλό. Επιπλέον είναι δωρεάν οπότε δεν χάνεις και τίποτα Νομίζω αξίζει μια ματιά
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Ηaldol ευχαριστω για το reply. Pcmaster μια απτα ιδια για το link:)
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Ηaldol ευχαριστω για το reply. Pcmaster μια απτα ιδια για το link:)
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Gi0, βολιδοσκοπείς την κατάσταση για αλλαγή καριέρας?
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Gi0, βολιδοσκοπείς την κατάσταση για αλλαγή καριέρας?
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Gi0,βολιδοσκοπείς την κατάσταση για αλλαγή καριέρας? U got me boy:lol: απαγορεύεται η χρήση greeklish
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Gi0,βολιδοσκοπείς την κατάσταση για αλλαγή καριέρας? U got me boy:lol: απαγορεύεται η χρήση greeklish
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.