nikos21aek Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Ένας φίλος μου έχει μια σελίδα με αθλητικά νέα στο facebook με γύρω στους 50000 κόσμο.Επικοινώνησε μαζί του κάποιος από ένα site αθλητικού περιεχομένου και στοιχήματος και τον ρώτησε αν πουλάει τη σελίδα.Ψήνεται ο φίλος μου αλλά δεν ξέρει καθόλου για τιμές μην τον πιάσουν και κότσο.Πάνω κάτω πόσα να ζητήσει;
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δεν υπάρχει fix τιμή... πρέπει να λάβει υπόψιν του πολλούς παράγοντες. 1. βγάζει χρήματα από αυτο; αν ναι, πόσα βγάζει το μήνα; αν όχι, υπαρχει τρόπος να βγάλει χρήματα μελλοντικά; 2. ειναι δικό του το περιεχόμενο η "δανεικό"; 3. πόσο χρόνο έχει επενδύσει; 4. με τι ποσό θα ηταν ευχαριστημένος (έτσι, χοντρικά); 5. ...
nikos21aek Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 1.Χρήματα από αυτό δεν βγάζει και είναι και λίγο δύσκολο να βγάλει εκτός και αν φτιάξει κανονική σελίδα στην οποία να παραπέμπει.Αλλά αν την σελίδα την εκμεταλλευτεί το site που ενδιαφέρεται για την αγορά μπορεί να βγάλει πάρα πολλά.Κάθε πόστ στη σελίδα πηγαίνει στον τοίχο από 50000+ άτομα. 2.Το περιεχόμενο είναι δανεικό 3.Πάνω από 2 χρόνια ενημερώνει καθημερινά τη σελίδα με νέα αθλητικά και στοιχηματικά από εδώ και από εκεί. 4.Δεν ξέρει ούτε αυτός 5.Μια τιμή έτσι χοντρικά θέλει να μάθει
michael92 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 1 cent το άτομο σίγουρα αξίζει. Κανά 500αρι ευρώ μπορεί να τα βγάλει άνετα.
nikos21aek Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δηλαδή αυτή η ιστιοσελίδα αν βάλει ισόβια διαφήμιση σε άλλες ιστιοσελίδες που θα την βλέπουν 50000 κόσμος θα πληρώσει 500€;Γιατί στην ουσία για αυτό μιλάμε για μια ισόβια διαφήμιση που με το έτσι θέλω ότι γράφεις πηγαίνει στον τοίχο από 50000 κόσμο.H εταιρία-ιστιοσελίδα που ζήτησε τη σελίδα είναι πολύ μεγάλη.
skipperas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 1 cent το άτομο σίγουρα αξίζει. Κανά 500αρι ευρώ μπορεί να τα βγάλει άνετα. σίγουρα κάνεις πλάκα έτσι ???? 500 φίλε μου κατά τη γνώμη μου είναι πολύ λίγα! Καλό θα ήταν το παιδί να το εκμεταλευτεί όσο το δυνατόν περισσότερο! Εδώ μιλάμε όπως λέει και ο φίλος για "ισόβια" διαφήμιση σε τόσες χιλιάδες άτομα!!!! Και η εταιρία θα καθαρίσει με το εξευτελιστικό για αυτούς ποσό των 500ε.. Στη θέση του θα ζητούσα πολλά περισσότερα... (βάλε και τον κόπο τοιυ παιδιού αυτά τα χρόνια να την ενημερώνει καθημερινά!)
starchild64 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Θα ήταν πιο εύκολο να σου πούμε την άποψη μας αν μας έδινες και έναν σύνδεσμο βρε αδερφέ...
nikos21aek Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 E δεν γίνεται να δώσω σύνδεσμο.Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως ιστοσελίδα που ζήτησε την σελίδα είναι πάρα πολύ γνωστή και έχουν πάρει σοβαρά το κομμάτι του facebook για διαφήμιση αυτόν τον καιρό και ψάχνουν τέτοιες σελίδες στο facebook για αυτό το λόγο. Γενικά ρε παιδιά είναι μια σελίδα με 50000 κόσμο ο οποίος ασχολείται με αυτό το αντικείμενο.Δηλαδή ότι γραφτεί εκεί πέρα πηγαίνει στο Home από 50000 τα οποία είναι όλα στο target group που θέλουν.Αν βάλει κάποιος ας πούμε μια διαφήμιση σε σελίδα σχετική με το αντικείμενο που πουλάει για ένα χρόνο με 50000 επισκεψιμότητα τη μέρα,πόσο θα του στοιχίσει;Όσο στοιχίζει μια τέτοια διαφήμιση επί 3 να τους πει και τέλος.
michael92 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Ναι όμως, δεν ξέρουμε και πόσοι θα φύγουν αν αρχίσουν οι διαφημίσεις, δεν είναι δα και εκατομμύρια χρήστες... Και όσο για το ισόβια, δεν θα είναι υποχρεωτικό να συνεχίσουν να είναι μέλη του group...
nikos21aek Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Υπάρχουν "διαφημήσεις" τόσο καιρό αλλά όχι διαφημήσεις με την έννοια της διαφήμισης.Απλά παραπομπές σε άλλα sites.Το μόνο που θα αλλάξει είναι ότι οι παραπομπές θα είναι σε ένα συγκεκριμένο site από εδώ και πέρα.
nikos21aek Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Όχι δεν είναι. Ρε παιδιά κανένας να μπορεί να απαντήσει σε αυτό που ρωτάω δεν υπάρχει;Χοντρικά κιόλας θέλει ο άλλος ένα νούμερο να δει πάνω κάτω που να κυμανθεί.
kotlid Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Όχι δεν είναι.Ρε παιδιά κανένας να μπορεί να απαντήσει σε αυτό που ρωτάω δεν υπάρχει;Χοντρικά κιόλας θέλει ο άλλος ένα νούμερο να δει πάνω κάτω που να κυμανθεί. Αμα ειναι παρανομο πως μπορει να κοστολογηθει? Δεν καταλαβα ακριβως τι θα γινει? Θα διαχειρίζονται πλεον αυτοι την σελιδα η ο φιλος σου απλως θα παραπεμπει μονο σε αυτο το site? Αν διαχειριζετε ο ιδιος τη σελιδα και απλως παραπεμπει μονο σε συγκεκριμενη σελιδα εγω θα ζητουσα ενα μηνιαιο παγιο σαν μισθο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.