Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με nVidia GT430!

overclockerd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας! σήμερα αγοόρασα την gt430 για το σύστημα που βλέπετε στην υπογράφη μου(με μόνη διαφορά οτι εχώ windows 7 ultimate και πριν είχα εγκατέστημενη την HD4670 της sapphire), το πρόβλημα μου είναι οτι ενώ εγκαθιστώ τους drivers και υποτίθεται την αναγνώριζουν τα windows (αφου κάνουν τον χαρακτηριστικό ήχο),όμως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει, είτε δοκίμασα με τους drivers απο το CD είτε με τους νεότερους απο το internet. Πρόσπαθησα ξάνα δυό-τρείς φορές αλλά τίποτα! η κάρτα είναι υλοποίηση της twintech και πιό συγκεκριμένα η έκδοση με το 1GB μνήμης.Είναι καλά κουμπώμενη πάνω στην μητρική αφού κοίταξα 2-3 φορές και σιγουρεύτηκα, επομένως στο μυαλό μου έρχονται δυό πράγματα: είτε οτι φταίει η μητρική (asrock 4coredual-vsta) και χρειάζεται bios update(που όμως νεότερο bios απο αυτό που έχω δεν υπάρχει) είτε οτι υπήρξε κάποιο μπέρδεμα με τους προηγουμενους drivers ati τους οποιούς ομώς απεγκατέστησα! επίσης μήπως φταίει οτι είναι pci-express 2.0 ενώ εγώ διαθέτω μητρική pci-express 1.0;(αν και η προηγούμενη μου κάρτα ητάν pci-express και δουλεύε τζάμι) δηλαδή δεν μπορώ να κατάλαβω πως να την κάνω να δουλέψει:fear: κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη:P ευχαριστώ εκ τών προτέρων

---------- Προσθήκη στις 16:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:43 ----------

Τελικά βρήκα την λύση! ητάν μια ρύθμιση απο το bios! κάτι σαν pci-e downstream pipeline το οποίο το έκανα disable, δεν θυμάμαι ακριβώς, ευχαριστώ πάντως!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...