Προς το περιεχόμενο

Sony Vaio Matshita DVDRAM Drivers

GIOVINCO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα VGN-TZ31VX...

μετα απο φορματ (και ενω δεν εχω το DVD υποστηριξης) δε μου εβλεπε το dvd...δε μου το ανοιγε καν δλδ δεν εδινε ουτε ρευμα...εγκατεστησα ενα firmware και ενω το ανοιγει πλεον και δειχνει να δουλευει, δεν το βλεπει στα windows (στο my computer) και απο εκει που δεν υπηρχε καν στη διαχειρηση συσκευων τωρα μου το βγαζει ως Matshita DVD RAM UJ862PS, με ενα θαυμαστικο ομως, και οπως ειδα στις ιδιοτητες το βλεπει ως CDROM...

εχω φαει τον κοσμο και δεν βρισκω πρωτον το μοντελο το συγκεκριμενο στο support της SONY και δευτερον τους οδηγους για το συγκεκριμενο matshita (panasonic) μοντελο...

εχει κανεις καμια ιδεα? βασικα εχω την εντυπωση πως δεν χρειαζεται drivers για το dvd αλλα για καποιον controler...απο αυτους που δοκιμασα απο αλλα μοντελα (γιατι το δικο μου οπως ειπα δεν το εχει) δεν βρισκει την καταλληλη συσκευη...

---------- Προσθήκη στις 13:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:32 ----------

ΑΚΥΡΟ, ΤΟ ΒΡΗΚΑ...

http://genesis.sony-europe.com/instranet/ccil_sony/selfservice/search.jsp?DocId=34832&l=el_GR&m=VGN-TZ31XN_B

πρωτο βημα με MICROSOFT FIX και τα κανει ολα μονο του...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...