Προς το περιεχόμενο

Ati hdmi audio Προβλημα.

stratakisggiioo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, δεν ξέρω αν υπάρχει ξανά αυτό το θέμα, αλλά στην αναζήτηση που έκανα δεν βρήκα τίποτα.

Λοιπόν. ένας φίλος μου πήρα κάρτα γραφικών την Connect 3d 4670 από πλαίσιο. Θέλει λοιπόν να τη συνδέσει με την τηλεόρασή του και να μεταφέρει ήχο και εικόνα. Πήραμε λοιπόν το καλώδιο το συνδέσαμε με τον αντάπτορα από dvi σε hdmi και έχουμε εικόνα, αλλά δεν υπάρχει πουθενά στο playback devices η Ati hdmi όπως υπάρχει στο δικό μου υπολογιστή, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε με τίποτα να μεταφέρουμε ήχο μέσω του hdmi.

Μέχρι τώρα, έχουμε εγκαταστήσει διάφορες εκδόσεις catalyst, catalyst ati hdmi drivers, realtek ati hdmi drivers, με διάφορους συνδυασμούς και ενώ υπάρχει η συσκευή στο device manager, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να τη χρησιμοποιείσει το σύστημα για αναπαραγωγή ήχου.

Η κάρτα ήχου του συστήματος είναι on board realtek αλλά δοκιμάσαμε και με audigy 2 αλλά τίποτα. Chipset είναι την nvidia 630i ο επεξεργαστής 8400 intel και λειτουργικό windows xp sp3 με πλήρη windows update.

Δημοσ.

1) η καρτα δεν εχει hdmi έξοδο από μόνη της και επίσης δεν έχουμε φτάσει στο σημείο να μπορούμε να επιλέξουμε το hdmi ως έξοδο ήχου από τον υπολογιστή.

2) 4670 1gb ddr3 απλη με 2 εξόδους dvi και μία tv out (στογγυλή, νομίζω svideo).

Δημοσ.

1) η καρτα δεν εχει hdmi έξοδο από μόνη της και επίσης δεν έχουμε φτάσει στο σημείο να μπορούμε να επιλέξουμε το hdmi ως έξοδο ήχου από τον υπολογιστή.

2) 4670 1gb ddr3 απλη με 2 εξόδους dvi και μία tv out (στογγυλή, νομίζω svideo).

Δημοσ.

Πήγαινε στον πινακα ελέγχου- διαχείριση συσκευών - ελεγκτές ήχου και δες αν υπάρχει εκεί Ati high

definition συσκευή. Αν υπάρχει κοίτα μήπως είναι απενεργοποιημένη και ενεργοποίησέ την. Το θέμα

σας προς το παρόν δεν έχει να κάνει με καλώδιο ή κάτι άλλο εφόσον δεν την εμφανίζει ως συσκευή το λειτουργικό.

Δημοσ.

Πήγαινε στον πινακα ελέγχου- διαχείριση συσκευών - ελεγκτές ήχου και δες αν υπάρχει εκεί Ati high

definition συσκευή. Αν υπάρχει κοίτα μήπως είναι απενεργοποιημένη και ενεργοποίησέ την. Το θέμα

σας προς το παρόν δεν έχει να κάνει με καλώδιο ή κάτι άλλο εφόσον δεν την εμφανίζει ως συσκευή το λειτουργικό.

Δημοσ.

Αν βαλεις ανταπτορα απο οτι ξερω ηχος δεν μεταφερεται.

Για να μεταφερ8ει ηχος η συνδεση πρπει να ειναι Hdmi σε Hdmi χωρις ανταπτορες και λοιπα.

Δεν ειμαι και σιγουρος αλλα ετσι πρεπει να ειναι...

Δημοσ.

Για να μεταφερ8ει ηχος η συνδεση πρπει να ειναι Hdmi σε Hdmi χωρις ανταπτορες και λοιπα.

Δημοσ.

Δεν έχει άδικο ο krikon ωστόσο νομίζω ότι αν έχει αντάπτορα η κάρτα σου από την ati

χρησιμοποεί κάποια αχρησιμοποίητα pin του dvi και μεταφέρεται και ήχος.

Δημοσ.

Δεν έχει άδικο ο krikon ωστόσο νομίζω ότι αν έχει αντάπτορα η κάρτα σου από την ati

χρησιμοποεί κάποια αχρησιμοποίητα pin του dvi και μεταφέρεται και ήχος.

Δημοσ.

Οχι εχω δοκιμασει με μια 3870 και με αναπτορα μια χαρα εστελνε ηχο.

Δημοσ.

Οχι εχω δοκιμασει με μια 3870 και με αναπτορα μια χαρα εστελνε ηχο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...