Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με αντιγραφή αρχείων στα windows 7

makrisd1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας!!

Έχω ένα πρόβλημα στο netbook και δεν μπαίνει καν στα windows (xp) αλλά όταν τον ανοίγω "κολλάει" στην αρχική οθόνη των windows (με την μπάρα από κάτω) και συνεχίζει να κυλάει και δεν σταματάει!! Δεν μπαίνει ούτε στο safe mode!! Ετσι αποφάσισα να τον κάνω format αλλά έπρεπε να κρατήσω κάποια αρχεία από τον δίσκο του! Ετσι πήρα με θήκη και σύνδεσα τον δισκο με τον desktop μου! Όταν όμως πάω να αντιγράψω αρχεία μου λέει ότι δεν επιτρέπεται η πρόσβαση γιατί χρειάζεται άδεια διαχειριστή! Το netbook το είχα κλειδωμένο με κωδικό πρόσβασης.. Τι μπορώ να κάνω για να αντιγράψω τα αρχεία του και να ανοίγουν κανονικά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

---------- Προσθήκη στις 12:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:44 ----------

Ξέχασα να αναφέρω ότι ο σταθερός έχει windows 7!

Δημοσ.

Δεν έγινε τίποτα με το παραπάνω δυστυχώς! Ας γίνω πιο κατανοητός! Πήρα τον δίσκο από τον έναν υπολογιστή που είχε windows xp και τον μετέτρεψα σε εξωτερικό στον άλλον υπολογιστή ώστε να σώσω κάποια αρχεία που είχα στον φάκελο των εγγράφων! Όταν πάω να τα αντιγράψω μου βγάζει αυτό το μήνυμα! Είχα κλειδωμένα τα windows xp με κωδικό ασφαλείας (στην εκκίνηση).. Έτσι από αυτό τον υπολογιστή δεν έχω τα δικαιώματα να τα τροποποιήσω!! Ενά τα βλέπω σαν αρχεία δεν μου επιτρέπει καν να τα ανοίξω! Τα κοινόχρηστα έγγραφα (του φακέλου ALL USERS) τα ανοίγω κανονικά!!

Δημοσ.
Κάνε κλικ στην εικόνα να μεγαλώσει και δοκίμασε μ'αυτό.

:cry::cry:

---------- Προσθήκη στις 22:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:56 ----------

Παιδιά κάποιος που να γνωρίζει επί του θέματος?? Καμιά ιδέα? Δεν μπορώ να τα καταφέρω με τίποτα!!

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ palawiaris!! Λύθηκε το πρόβλημα!! Να 'στε καλά για τις συμβουλές!!!

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ palawiaris!! Λύθηκε το πρόβλημα!! Να 'στε καλά για τις συμβουλές!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...