giorgos_thess Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 εχω vista και το μονο που βρηκα ειναι ενα dvd-rom ανακτησης των windows vista home premium..να δοκιμασω αυτο;;; ---------- Προσθήκη στις 19:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:44 ---------- βασικα το συγκεκριμενο μολις το εβαλα μου το αναγνωρισε αμεσως!τωρα τι πρεπει να κανω;;;
TheELF Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 εχω vista και το μονο που βρηκα ειναι ενα dvd-rom ανακτησης των windows vista home premium..να δοκιμασω αυτο;;; ---------- Προσθήκη στις 19:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:44 ---------- βασικα το συγκεκριμενο μολις το εβαλα μου το αναγνωρισε αμεσως!τωρα τι πρεπει να κανω;;; Να αρχίσεις να προσέχεις τα δισκάκια σου,αν γεμίσουν σκόνες και γρατσουνιές δεν δουλεύουν. Όλα αυτά αν βάζεις δισκάκια ποιότητας,αν βάζεις ότι νάνε μπορεί να φταίει αυτό.
giorgos_thess Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 δεν λυθηκε το προβλημα...μονο αυτο μου αναγνωρισε..ολα τα αλλα οχι...τι ρυθμιση πρεπει να κανω με τα bios setup; οποιος γνωριζει ας μου πει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.