Προς το περιεχόμενο

δεν αναγνωριζει η μοναδα DVD RW

giorgos_thess

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω ενα προβλημα με τη μοναδα dvd rw του υπολογιστη μου (εχω vista)...δεν ανασγνωριζει ουτε τα dvd ουτε τα cd που εισαγω...και οταν κλικαρω πανω στη μοναδα μου ζητα να εισαγω δισκο,χωρις να εντοπιζει αυτο που εχω ηδη μεσα..εχετε καμια λυση;;;:fear:

Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Software. Παρακαλώ να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
χάλασε :-) δοκίμασες τα cd dvd σε άλλο pc;

ναι τα δοκιμασα και ειναι μια χαρα...η μοναδα εχει το προβλημα γι'αυτο και ρωτησα μηπως μπορειτε να προτεινετε κατι αλλα στο ''ηρθε η ωρα του'' που λες δε μου φαινεται γιατι ειναι σχετικα καινουριος ο υπολογιστης...μηπως φταιει καποια ρυθμιση;;:confused:

Δημοσ.

Το επόμενο που πρέπει να δοκιμάσεις, είναι, αφού ορίσεις από το BIOS setup- να ξεκινά ο υπολογιστής από το DVD-RW drive, κι έχοντας μέσα το δισκάκι των Vista, αν διαβάζει δισκάκια σε περιβάλλον εκτός Windows. Αν μ' άλλα λόγια προχωρήσει η εγκατάσταση, το drive ειν' οκ. Αν όχι, επιστριοφή γι' αντικατάσταση.

Δημοσ.

Το επόμενο που πρέπει να δοκιμάσεις, είναι, αφού ορίσεις από το BIOS setup- να ξεκινά ο υπολογιστής από το DVD-RW drive, κι έχοντας μέσα το δισκάκι των Vista, αν διαβάζει δισκάκια σε περιβάλλον εκτός Windows. Αν μ' άλλα λόγια προχωρήσει η εγκατάσταση, το drive ειν' οκ. Αν όχι, επιστριοφή γι' αντικατάσταση.

Δημοσ.

Δοκίμασε αρχικά να αφήσεις μέσα στο drive, δισκάκι τβν Windows, ΜΠΑΣ και είναι ήδη ρυθμισμένη η σειρά εκκίνησης συσκευών, σε αυτό (αν είναι, στη "2η μαύρη μαύρη οθόνη", με το που ξεκινάει το πισί, θα σου βγάλει κάτω αριστερά "press any key to boot from CD".

Αν όχι, θα σου πούμε πώς να μπεις στο BIOS setup και ν' αλλάξεις την προτεραιότητα.

Δημοσ.

Δοκίμασε αρχικά να αφήσεις μέσα στο drive, δισκάκι τβν Windows, ΜΠΑΣ και είναι ήδη ρυθμισμένη η σειρά εκκίνησης συσκευών, σε αυτό (αν είναι, στη "2η μαύρη μαύρη οθόνη", με το που ξεκινάει το πισί, θα σου βγάλει κάτω αριστερά "press any key to boot from CD".

Αν όχι, θα σου πούμε πώς να μπεις στο BIOS setup και ν' αλλάξεις την προτεραιότητα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
το δισκακι που λες δεν ξερω αν το εχω..μπορεις να μου το διευκρινησεις λιγο;;

Αν εννοείς το "τβν", ορθογραφικό ήταν.

Ήθελα "των" να γράψω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...