giorgos_thess Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 παιδια εχω ενα προβλημα με τη μοναδα dvd rw του υπολογιστη μου (εχω vista)...δεν ανασγνωριζει ουτε τα dvd ουτε τα cd που εισαγω...και οταν κλικαρω πανω στη μοναδα μου ζητα να εισαγω δισκο,χωρις να εντοπιζει αυτο που εχω ηδη μεσα..εχετε καμια λυση;;;
parsifal Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Software. Παρακαλώ να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας. Ευχαριστώ.
giorgos_thess Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Μάλλον ήρθε η ώρα του. δηλαδη;;;;
rafail1994 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 δηλαδη;;;; χάλασε δοκίμασες τα cd dvd σε άλλο pc;
giorgos_thess Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 χάλασε δοκίμασες τα cd dvd σε άλλο pc; ναι τα δοκιμασα και ειναι μια χαρα...η μοναδα εχει το προβλημα γι'αυτο και ρωτησα μηπως μπορειτε να προτεινετε κατι αλλα στο ''ηρθε η ωρα του'' που λες δε μου φαινεται γιατι ειναι σχετικα καινουριος ο υπολογιστης...μηπως φταιει καποια ρυθμιση;;
washcloud Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Το επόμενο που πρέπει να δοκιμάσεις, είναι, αφού ορίσεις από το BIOS setup- να ξεκινά ο υπολογιστής από το DVD-RW drive, κι έχοντας μέσα το δισκάκι των Vista, αν διαβάζει δισκάκια σε περιβάλλον εκτός Windows. Αν μ' άλλα λόγια προχωρήσει η εγκατάσταση, το drive ειν' οκ. Αν όχι, επιστριοφή γι' αντικατάσταση.
washcloud Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Το επόμενο που πρέπει να δοκιμάσεις, είναι, αφού ορίσεις από το BIOS setup- να ξεκινά ο υπολογιστής από το DVD-RW drive, κι έχοντας μέσα το δισκάκι των Vista, αν διαβάζει δισκάκια σε περιβάλλον εκτός Windows. Αν μ' άλλα λόγια προχωρήσει η εγκατάσταση, το drive ειν' οκ. Αν όχι, επιστριοφή γι' αντικατάσταση.
giorgos_thess Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 πως κανεις ρυθιμιση στο bios setup??
giorgos_thess Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 πως κανεις ρυθιμιση στο bios setup??
washcloud Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δοκίμασε αρχικά να αφήσεις μέσα στο drive, δισκάκι τβν Windows, ΜΠΑΣ και είναι ήδη ρυθμισμένη η σειρά εκκίνησης συσκευών, σε αυτό (αν είναι, στη "2η μαύρη μαύρη οθόνη", με το που ξεκινάει το πισί, θα σου βγάλει κάτω αριστερά "press any key to boot from CD". Αν όχι, θα σου πούμε πώς να μπεις στο BIOS setup και ν' αλλάξεις την προτεραιότητα.
washcloud Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δοκίμασε αρχικά να αφήσεις μέσα στο drive, δισκάκι τβν Windows, ΜΠΑΣ και είναι ήδη ρυθμισμένη η σειρά εκκίνησης συσκευών, σε αυτό (αν είναι, στη "2η μαύρη μαύρη οθόνη", με το που ξεκινάει το πισί, θα σου βγάλει κάτω αριστερά "press any key to boot from CD". Αν όχι, θα σου πούμε πώς να μπεις στο BIOS setup και ν' αλλάξεις την προτεραιότητα.
giorgos_thess Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 το δισκακι που λες δεν ξερω αν το εχω..μπορεις να μου το διευκρινησεις λιγο;;
rafail1994 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Ειναι το cd των windows XP η Vista η 7 αναλογα τη εχεις
washcloud Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 το δισκακι που λες δεν ξερω αν το εχω..μπορεις να μου το διευκρινησεις λιγο;; Αν εννοείς το "τβν", ορθογραφικό ήταν. Ήθελα "των" να γράψω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.