Phantolino Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα, είμαι κάτοχος μιας HD 5750 και μπορώ να πω ότι είμαι απογοητευμένος. Από τη δεύτερη μέρα που αγόρασα τον υπολογιστή είχα το γνωστό πρόβλημα με τον τεράστιο δείκτη του ποντικιού, το οποίο έλυσα μερικώς με την έκδοση 10.2. Ακόμη, με οποιαδήποτε άλλη έκδοση των drivers εκτός της 10.2 έχω το επίσης γνωστό πρόβλημα με τη δημιουργία μαύρου πλαισίου στην περιφέρεια της οθόνης. Πρόσφατα ανακάλυψα ότι δεν υποστηρίζει 1:1 pixel mapping (η οθόνη μου δεν το υποστηρίζει ούτως ή άλλως), ενώ ο φορητός Toshiba τετραετίας που έχω με τσιπ γραφικών Intel της πλάκας το υποστηρίζει με ένα κλικ. Για το θέμα του pixel mapping, γνωρίζει κανείς αν μπορεί να παρακαμφθεί με κάποιο τρίτο πρόγραμμα; Αν γνωρίζετε κάτι πείτε μου σας παρακαλώ, γιατί θέλω να κάνω τη δουλειά μου με ένα παλιό πρόγραμμα και δεν μπορώ... Για το μαυρο πλαισιο δοκιμασε να αλλαξεις το Scaling Options στο CCC , επελεξε την οθονη σου στο Desktop & Displays και στο Configure θα βρεις την επιλογη που αναφερω, μετακινησε την μπαρα στο 0%.
kosmasgr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Nice να τους περάσω τότε στην δική μου 4870
jvgrjohn Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Από τους 10.9 σε vista 64 για 4870 512mb πήγα 10.10 και 10.11 και παρατήρησα ότι και οι 2 μου δημιουργούν προβλήματα στο boot και στο restart.Συγκεκριμένα όταν ανοίγω τον υπολογιστή οι ανεμιστήρες δουλεύουν στο full συνεχώς, η οθόνη δεν παίρνει σήμα και δεν μπαίνει στα windows.Όταν θέλω να κάνω restart κλείνει ο υπολογιστής και πρέπει να τον ανοίξεις ξανά.Να συμπληρώσω ότι με πολλές προσπάθειες καταφέρνω τελικά και μπαίνω στα windows αλλά καταπονείται το σύστημα.Γύρισα πάλι στους 10.9 που δουλεύουν άψογα.Συμβαίνει και σε κανέναν άλλο αυτό ή μόνο εγώ είμαι ο τυχερός??? Υπάρχει θέμα ασυμβατότητας των 10.10 και 10.11 με την asus xonar essence stx???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.