wiimaniac Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Ήμουν στα windows με bootcamp και εγκατεστησα το daimon tools (μαύρη η ώρα...) εκανα μια μ... και έβαλα επιλογή unmount disks και από εκείνη τη στιγμή δεν βλέπει το partition του mac. Tο βγάζει ότι είναι αφορμάριστο. καμιά ιδέα επιδιόρθωσης? thanks alot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Ήμουν στα windows με bootcamp και εγκατεστησα το daimon tools (μαύρη η ώρα...) εκανα μια μ... και έβαλα επιλογή unmount disks και από εκείνη τη στιγμή δεν βλέπει το partition του mac. Tο βγάζει ότι είναι αφορμάριστο. καμιά ιδέα επιδιόρθωσης? thanks alot Δοκίμασε από το install dvd με disk utility να το κάνεις mount αλλιως ....reinstall Mac OS X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Mentor Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 βασικά έχω την εντύπωση πως χάθηκε μέσα από τα windows...έ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wiimaniac Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 ναι χαθηκε μέσα από τα windows... ---------- Προσθήκη στις 20:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:37 ---------- atheate αυτά να τα κάνω όταν είμαι στα mac ή όταν είμαι στα windows? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 ναι χαθηκε μέσα από τα windows... ---------- Προσθήκη στις 20:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:37 ---------- atheate αυτά να τα κάνω όταν είμαι στα mac ή όταν είμαι στα windows? εκανα λάθος...αρα δεν γίνεται mount το macintoshHD στα windows.Αρα από windows πρέπει να εγκαταστήσεις driver να βλέπει HFS+ partition.Βλέπε Macdrive και το αντίστοιχο της paragon πρόγραμμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wiimaniac Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 εκανα εγκατάσταση των windows πάλι... μεγάλη μανούρα... τώρα το είδε παλι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wiimaniac Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 εκανα εγκατάσταση των windows πάλι... μεγάλη μανούρα... τώρα το είδε παλι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.