Προς το περιεχόμενο

se X8

kanesaxo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Xαιρετω παιδες.

Μερικες ερωτησεις προς χρηστες/κατοχους και μη του εν λόγω κινητου.

Γνωριζουμε αν εχει βγει η αναβαθμιση σε αντροιντ 2.1?

Αν θα παιρνει την 2.2?

Απο θεμα μπαταριας?

Καμερες δεν με ενδιαφερει,μουλτιτατς ουτε,φλας κτλ κτλ κτλ.

Οι δυνατοτητες του ειναι ακριβώς ίδιες με το LG GT-540 Black ?

Δημοσ.
Xαιρετω παιδες.

Μερικες ερωτησεις προς χρηστες/κατοχους και μη του εν λόγω κινητου.

Γνωριζουμε αν εχει βγει η αναβαθμιση σε αντροιντ 2.1?

Αν θα παιρνει την 2.2?

Απο θεμα μπαταριας?

Καμερες δεν με ενδιαφερει,μουλτιτατς ουτε,φλας κτλ κτλ κτλ.

Οι δυνατοτητες του ειναι ακριβώς ίδιες με το LG GT-540 Black ?

το μεσημερι το πηρα,κατα τις 8 το εβγαλα απο την μπριζα και πριν λιγο το αφησα γιατι πονεσαν να χερια μου!

η 2.1 δεν εχει βγει ακομα αλλα οτι οτι εξαψα την περιμενουμε τον αλλο μηνα αλλα δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια.

για 2.2 ειναι πολυ νωρις ακομα αν μου ειπαν οτι δεν εχει μεγαλες διαφορες απο την 2.1.

απο μπαταρια δεν ξερω γιατι οπως ειπα σημερα το πηρα.

ειναι καλυτερο απο το lg.

αυτο που με εξεπληξε πολυ ειναι η ποιοτητα του ηχου απο το ηχειο.πρωτη φορα ακουω τοσο καθαρο ηχο απο κινητο.

Δημοσ.

ειναι στην ιδια κατηγορια και με το wildfire...

το χ8 εχει καλυτερη αναλυση μικροτερη οθονη αλλα καλυτερη τιμη 200ε.

ρωτα και στο myphone πρεπει να χει ειδικο τοπικ

Δημοσ.

Eυχαριστω παιδες για τις απαντησεις.

Αυτο που με καιει κυριως ειναι η αναβαθμιση σε 2.1

Επειδη η SE τα τελευταια χρονια, κοιμάται ορθια στο τομεα αυτο (ειχα αγορασει 590ε το P990i και δε μπορουσα να στειλω σμσ με ελληνικους χαρακτηρες) αγχώνομαι στο "περιμενω να βγει η 2.1".

Στο myphone ρωτησα,αλλα δεν απαντησε κανεις ακόμη...

Υ.Γ. φιλος που πηρε το LG σημερα με 1.6, το συνεδεσε στο πισι και αναβαθμιστηκε απευθειας στη 2.1 πάντως...

Δημοσ.

παρε ενα wildfire να βρεις την υγεια σου.

και μαγειρεμενες φοραει,και συντομα την 2.2 επισημα που ειναι λενε 2-4 φορες πιο γρηγορη απο 2.1

Δημοσ.

παρε ενα wildfire να βρεις την υγεια σου.

και μαγειρεμενες φοραει,και συντομα την 2.2 επισημα που ειναι λενε 2-4 φορες πιο γρηγορη απο 2.1

Δημοσ.

Φιλε απο οσους ρωτησε,κι οσους διαβασα, η οθονη του wildfire ειναι χάλια.

Δεν εχω καταληξει τι θα κανω ακομη.Προσπαθω να μαθω ΑΝ και ΠΟΤΕ θα βγει η 2.1 για το Χ8.

Ολοκληρο myphone με ποσα ατομα χρήστες και δεν γνωριζουν τπτ περι επικειμενης ή μη αναβαθμισης.

Αν δεν βγει (που το θεωρω πιθανοτατο) με βλέπω για κάτι μεγαλύτερο.

Δημοσ.

Φιλε απο οσους ρωτησε,κι οσους διαβασα, η οθονη του wildfire ειναι χάλια.

Δεν εχω καταληξει τι θα κανω ακομη.Προσπαθω να μαθω ΑΝ και ΠΟΤΕ θα βγει η 2.1 για το Χ8.

Ολοκληρο myphone με ποσα ατομα χρήστες και δεν γνωριζουν τπτ περι επικειμενης ή μη αναβαθμισης.

Αν δεν βγει (που το θεωρω πιθανοτατο) με βλέπω για κάτι μεγαλύτερο.

Δημοσ.
Ασε τα wildfire-x8 και πιασε LG optimus One http://www.skroutz.gr/s/287176/LG-Optimus-One-P500.html.. Φοραει ηδη τη 2,2..

Δυστυχώς ειμαι λιγο κομπλεξικος με την εν λογω μαρκα σε κινητο.Ξερω γινομαι γραφικος,αλλα "δεν".

Θα παω αν βολέψει τελικα σε ενα HTC Legend που βρηκα μεταχειρισμένο σε τιμη που με ικανοποιει.

Δημοσ.
Ασε τα wildfire-x8 και πιασε LG optimus One http://www.skroutz.gr/s/287176/LG-Optimus-One-P500.html.. Φοραει ηδη τη 2,2..

Δυστυχώς ειμαι λιγο κομπλεξικος με την εν λογω μαρκα σε κινητο.Ξερω γινομαι γραφικος,αλλα "δεν".

Θα παω αν βολέψει τελικα σε ενα HTC Legend που βρηκα μεταχειρισμένο σε τιμη που με ικανοποιει.

Δημοσ.

Τι τιμη αν επιτρεπεται?? Δε σε παιρνει να πας σε μεταχειρισμενο desire ή Nexus one ή iphone 3gs?? Αν οχι πηγαινε σε αυτο που λες..

Δημοσ.

Τι τιμη αν επιτρεπεται?? Δε σε παιρνει να πας σε μεταχειρισμενο desire ή Nexus one ή iphone 3gs?? Αν οχι πηγαινε σε αυτο που λες..

Δημοσ.

250ε.

Θα πηγαινα σε ενα μεταχειρισμενο desire, (για την ακριβεια αμεταχειριστο) με 350ε, αλλα σ'αυτο το φορουμ εχω παρατηρησει πως δεοντολογια στις πωλησεις δεν υπαρχει (τι λεω τωρα...) κι ετσι ειμαι ακομη στο ψαξιμο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...