warewolf Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Κατ'αρχας αν πρειπει να μεταφερθει σε αλλη κατηγορια ας γινει, δεν ηξερα που να το τοποθετησω. Ειμαι κατοχος μιας συσκευης pioneer αυτοκινητου (gps,dvd) avic-x1. αυτο δηλαδη:http://www.google.gr/imgres?imgurl=h...ed=0CDoQ9QEwBA αγορασμενης 11/2003 (εκτος εγγυησης) Στις 14 Οκτωβριου 2010παρουσιασε ενα προβλημα στην οθονη οπου δεν σταματουσε οπου ηθελα και την πηγα στον κυριο Μανωλοπουλο οπου ειναι το επισημο σερβις της pioneer-intersys. Eπειδη ομως μεχρι και σημερα (22 Οκτωβριου 2010) δεν με ειχαν παρει τηλεφωνο για το ειδος της βλαβης και ποσο θα κοστισει τους πηρα εγω τηλεφωνο. μου ειπαν οτι μαλλον η βλαβη ειναι στην κεντρικη πλακετα, και θα μου απαντησουν σε 2-3 μερες να μου πουν τι ακριβως εχει παθει. Εγω τους ρωτησα αν θα μου αλλαξουν και το flex-cable εντελως δωρεαν. ειναι αυτο:http://cgi.ebay.com.sg/PIONEER-AVIC-...-/360269249973 Μου ειπαν πως δεν εχει προβλημα αυτο και δεν υπαρχει λογος να αλλαχθει, και μαλιστα δωρεαν. Τους απαντησα οτι τοσες ημερες οπου περιμενα να επικοινωνησουν μαζι μου, βρηκα στο ιντερνετ σε forums αλλους κατοχους με την ιδια συσκευη οπου ανεφεραν το εξης. η συγκεκριμενη καλωδιοταινια ηταν προβληματικη για αυτο και η pioneer ευρωπης εβγαλε ανακοινωση οτι οσοι εχουν την συγκεκριμενη συσκευη, οταν την πανε στο επισημο σερβις, θα τους αντικαταστησουν εντελως δωρεαν την καλωδιοταινια, ακομα και αν η συσκευη ειναι εκτος εγγυησης, ακομα κι αν η συσκευη παει για αλλο λογο βλαβης στο σερβις. Οταν τους τα ανεφερα αυτα, με συνδεσαν τηλεφωνικα με την intersys και εκαι μιλησα με καποιον υπευθυνο οπου μου ειπε οτι πρωτη φορα τα ακουγε αυτα , και με παρακαλεσε να του στειλω αυτο το εγγραφο με fax. Το εστειλα και επικοινωνησε υστερα απο λιγες ωρες μαζι μου λεγοντας μου οτι μιλησε με τα κεντρικα της pioneer και του ειπαν οτι δεν υπαρχει κανενα τετοιο εγγραφο, ουδεποτε αυτοι αλλαξαν καμια καλωδιοταινια δωρεαν για κανεναν και οτι αυτα που λεω δεν ισχυουν στο παραμικρο. Εκπληκτος εγω του ανεφερα την ιστοσελιδα οπου κατεβασα το doc ειναι επισημη της pioneer καθως και οτι δεκαδες μελη forums στο εξωτερικο στην ευρωπη διαβεβαιωναν οτι ειχαν παει την συσκευη τους στα επισημα εξουσιοδοτημενα service της χωρας τους (στην ευρωπη) και τους αλλαξαν το καλωδιο εντελως δωρεαν. Επισης το ιδιο προβλημα παρουσιαζει η συσκευη avic-N1,N2 οπου κυκλοφορει στην αμερικη. και εκει η pioneer την αλλαζει δωρεαν και μονο για μια φορα στα επισημα service. Θα στειλω ενα email στην pioneer για να δω τι θα μου απαντησουν και φυσικα θα ποσταρω την απαντηση τους. ισχυει για ολη την ευρωπη εκτος την Ελλαδα ; ισχυε, αλλα εληξε η προσφορα ; (επαναλαμβανω, στην intersys μου ειπαν οτι ουδεποτε ισχυε κατι τετοιο.) χτυπηστε στο google τις λεξεις με την εξης σειρα: pioneer service europe flex cable upgrade Στα αποτελεσματα αναζητησης δειτε ακριβως την πρωτη που βρισκει. παρατηρηστε οτι στο κατω μερος οπου εμφανιζει το link αναφερει: http://www.pioneer.pioneer-eur.com πατηστε τωρα επανω στο πρωτο αποτελεσμα αναζητησης και θα σας κατεβασει το παρακατω κειμενο σε .doc (συγνωμη δεν ξερω να το βαζω σε sproiler) Pioneer Electronics Europe (PEE) Navigation Flex Cable Q1. What Pioneer Navigation models are affected? A1. This issue may affect a part of the AVIC-X1 & AVIC-X1R units. Unfortunately we can’t tell which devices could be affected. Q2. What kind of problem may occur? A2. Symptoms of Flex Cable failure may include, but are not limited to, the flip-screen becoming blank. Flex-cable failure can only be confirmed by Pioneer; standard service charges may apply for service issues not related to the flex-cable upgrade. Q3. If my Navigation model does not have this problem, what should I do? A3. If you are not experiencing any issues currently, there is no need to take immediate action because the one-time fix to resolve the issue will be available if an AVIC-X1 or AVIC-X1R later experiences the service issue. Q4. If during an inspection a unit is not experiencing an issue with the Flex Cable, will the Flex Cable be upgraded by Pioneer? A4. Yes, Pioneer will ensure that an upgraded Flex Cable is installed when any affected unit is brought in for any type of service. Q5. What is the service process to get my Flex Cable upgraded? A5. Pioneer will provide a one-time cable upgrade to all consumers for their AVIC-X1 and AVIC-X1R at no charge. Pioneer will offer the free upgrade either upon request or automatically if an affected unit is serviced for another reason. Pioneer will exclusively perform the free cable upgrade for all units at our Factory service locations (i.e., no other service facility is to perform the cable upgrade). If you own an AVIC-X1 or AVIC-X1R and you are experiencing the service issue, please call Pioneer Customer Service to arrange for the cable upgrade. Even when your device is out of warranty the replacement cost will be charged to Pioneer. Q6. What if I have already paid for the Flex Cable Replacement? A6. Customers who have paid for the Flex Cable upgrade are eligible for reimbursement of certain service costs if sufficient proof of service can be provided -- please contact Pioneer at 1-800-421-1603 for more information regarding reimbursement rules. Q7. I’ve heard about the problems in the USA with the AVIC-N1/N2. Should I bring my AVIC-X1® in for repair? A7. The devices in the USA differ from the European models, e.g. the using circumstances, etc. That’s probably the reason why this problem hasn’t occurred with these devices in Europe. As a preventive measure we’ve informed our service centers, but we don’t expect major problems. FOR DEALERS ONLY: Q. How can I tell which devices are already modified? A. A black dot on the rear of the device means that the unit has already been serviced. Q. What causes the weakness of this flex cable? το παραπανω εγγραφο ειναι αυτο που εστειλα με fax στην intersys και μου απανρησαν οτι κατι τετοιο δεν υπαρχει, και ειναι αυτο που θα στειλω στην pioneer στα κεντρικα για να μου απαντησουν γιατι για εμενα δεν ισχυει. Τα παραπανω καμια σχεση εχουν με την βλαβη αυτη καθ'αυτη και δεν προσπαθω να επωφεληθω για δωρεαν επισκευη, απλα λογω ολων των παραπανω εψαξα και βρηκα αυτη την υποτιθεμενη οδηγια που υπαρχει...αλλα δεν υπαρχει. περιμενω με ενδιαφερον την απαντηση της pioneer europe να δω τι θα μου πουν. Ζητώ συγνωμη για το μακροσκελες θεμα, καθως επισης οτι το παρον δεν εχει τη μορφη καταγγελιας, αφου δεχομαι την επισημη απαντηση της intersys και περιμενω την pioneer europe για να μαθω αν εγω θεωρουμαι ευρωπαιος καταναλωτης. το παρον κοινοποιηθηκε και στο avclub.gr οπου θα δημοσιευσω και εκει την επισημη απαντηση της pionner europe μιας και τους κοινοποιησα οτι θα αναρτησω στις 2 αυτες κοινοτητες (avclub, insomnia) την επισημη απαντηση που θα μου δωσουν.
Beastakos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Μονο μια απορια. Πως εισαι σιγουρος οτι το προβλημα ειναι στο flex cable?
warewolf Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Μονο μια απορια. Πως εισαι σιγουρος οτι το προβλημα ειναι στο flex cable? αν προσεξες, ανεφερα οτι: 1) το συμβαν δεν εχει να κανει με την υποτιθεμενη βλαβη μου. αυτη ειναι ασχετη, και θα κληθω να πληρωσω το κοστος της επισκευης, απλα ηταν η αφορμη να ψαξω στο ιντερνετ για το προβλημα της καλωδιοταινιας και με την ευκαιρια αφου η συσκευη βρισκοταν στο service ζητησα να μου την αλλαξουν κι αυτη, δωρεαν ομως κατόπιν της οδηγιας της pioneer europe. 2) το θεμα της δημοσιευσης ειναι πως γινεται η pioneer στα κεντρικα να ισχυριζεται οτι αλλαζουν την ταινια δωρεαν , (ακομα και αν η συσκευη παει για αλλο λογο στο service) και στην Ελλαδα να λενε οτι κατι τετοιο δεν ισχυει και οτι το ακουνε για πρωτη φορα κλπ κλπ. με λιγα λογια δεν με ενδιαφερει ακομα κι αν στο μελλον μου χαλασει το flex cable. εψαξα και βρηκα οτι το πουλανε στο εξωτερικο 40 ευρω με μεταφορικα. το αγοραζω και κανω την δουλεια μου αν ποτε μου χαλασει. το παρον θεμα το ξεκινησα μονο και μονο για την διευκρινιση για το αν οντως ισχυει για ολες τις συσκευες τις ευρωπης (του avic-x1) γιατι στην intersys λενε οτι ειναι προτακουστο. (εσεις λετε να γινουμε ενεργοι καταναλωτες και να επικοινωνουμε με τις εταιριες στο εξωτερικο για να μην κανουν οι Ελληνικες του κεφαλιου τους, αν κανουν. (βλεπε alpha copy-nokia)
Beastakos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Α οκ, μου διεφυγε. Αρα το θεμα ειναι οτι εχει κανει ενος τυπου "ανακλιση" η pioneer για δεδομενα ελατωματικο εξαρτημα της συσκευης και οι Ελληνες αντιπρωσοποι δηλωνουν αγνοια, αρνουμενοι να κανουν την δωρεαν αλλαγη του ελατωματικου μερους. Οκ η απαντηση της pioneer θα διευκρινησει αν οντως στην Ελλαδα εχει δωθει εντολη και κανουν του κεφαλιου τους ή αν οντως δεν υπαρχει καποια τετοια εντολη. Κρατησε μας ενημερους μολις λαβεις απαντηση, καλη τυχη.
warewolf Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 ακριβως, μια ανακληση οπου δεν κινδυνευει η συσκευη για να την πας αμεσα για αλλαγη καλωδιοταινιας, αλλα αν την πας για καποια αλλη βλαβη, με την ευκαιρια σου αλλαζουν για μια και μονο φορα την καλωδιοταινια.
warewolf Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 υστερα απο 48 ωρες ελαβα απαντηση απο τα κεντρικα της pioneer στο Βελγιο. Τα συμπερασματα δικα σας. Dear Sir. Thank you for your email, your enquiry has been registered in our system under reference number: Pioneer ticket ref nr: xxx We noted your complaint and can hereby inform you that this problem is recognized by Pioneer Europe. Therefore your unit can be repaired free of charge according to the procedure. Please contact Intersys to repair your unit. Please do note that from next year this issue is not covered anymore due to the lifecycle of the product. We already contacted Intersys and send them the procedure to claim the costs back to us. Please note that it is not possible to reply to this message. Should you wish to reply, then please contact us at: http://www.pioneer.eu/eur/content/support/support/contactform.html ensuring that you fill in the reference number, which will allow us to respond more effeciently. Best regards Pioneer Europe Customer & Service Support DISCLAIMER This response is provided in good faith but Pioneer cannot warrant the accuracy or completeness of information given,its suitability for any particular purpose and it may contain technical or typographical errors. All liability of Pioneer howsoever arising is expressly excluded to the fullest extent permitted by law.
warewolf Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 υστερα απο 48 ωρες ελαβα απαντηση απο τα κεντρικα της pioneer στο Βελγιο. Τα συμπερασματα δικα σας. Dear Sir. Thank you for your email, your enquiry has been registered in our system under reference number: Pioneer ticket ref nr: xxx We noted your complaint and can hereby inform you that this problem is recognized by Pioneer Europe. Therefore your unit can be repaired free of charge according to the procedure. Please contact Intersys to repair your unit. Please do note that from next year this issue is not covered anymore due to the lifecycle of the product. We already contacted Intersys and send them the procedure to claim the costs back to us. Please note that it is not possible to reply to this message. Should you wish to reply, then please contact us at: http://www.pioneer.eu/eur/content/support/support/contactform.html ensuring that you fill in the reference number, which will allow us to respond more effeciently. Best regards Pioneer Europe Customer & Service Support DISCLAIMER This response is provided in good faith but Pioneer cannot warrant the accuracy or completeness of information given,its suitability for any particular purpose and it may contain technical or typographical errors. All liability of Pioneer howsoever arising is expressly excluded to the fullest extent permitted by law.
warewolf Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 επικοινωνησαν απο την intersys μαζι μου και μου ειπαν οτι η καλωδιοταινια εχει ηδη αλλαχθει, υστερα απο εντολη της pioneer europe, χωρις χρεωση. Δεν μου δοθηκε φυσικα ουδεμια εξηγηση, γιατι κατα την επικοινωνια της intersys με τα κεντρικα, τα κεντρικα τους απαντησαν οτι δεν υπαρχει θεμα δωρεαν αντικαταστασης της καλωδιοταινιας, (οπως ισχυριστηκαν τουλαχιστον στην intersys).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.