Προς το περιεχόμενο

router with vpn ??

gandalf_the_white

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το 660 το ειχα εγω και δεν θυμαμαι κατι για vpn.an kai στο eshop γραφει

,VPN (IPSec, PPTP)

για το 660 και εχει 60 ευρω.επεσε πολυ η τιμη του.παλια εκανε 120

αν και οπως βλεπω μαλλον το 661 εχει αυτο που θες

Virtual Private Network (VPN): 2 IPSec VPN Tunnels, IKE και Manual Key Management, AH και ESP Protocol, DES, 3DES, και AES Encryption, SHA-1 και MD5 Authentication, Tunnel και Transport Mode Encapsulation

αλλα για μενα αν ειναι να φτασεις σε αυτα τα λεφτα πηγαινε σε κανα vigor.το 661 εχει αρκετο καιρο που κυκλοφορει και καμια ανανεωση σε νεο Hardware.το 660 το αλλαξανε αλλα μαλον το vpn ειναι κατι αλλο.

περισσοτερα στο site της zyxel αν και θα προτιμουσα vigor και παλι

Δημοσ.

Εγω νομιζω οτι το vpn στα ρουτερς ειναι παντελως αχρηστο αφου μπορεις να στησεις vpn στο pc σου ευκολα τωρα πια. Για την ακριβεια ipn (instance private network). δλδ με ενα ipn εχεις πολλα διαφορετικα vpns μαζι. Εξαιρετικα ευκολο και λειτουργικο φιλε

Δημοσ.

απλα αν το κανεις στο ρουτερ το εχεις εκει μονιμα ακομα και αν σβησεις το Pc.μετα γουστα ειναι αυτα.οπως με το dyndns>μπορεις στο pc μπορεις και στο ρουτερ.προσωπικα μαρεσει να τα εχω ολα μεσα στο ρουτερ.

Δημοσ.

απλα αν το κανεις στο ρουτερ το εχεις εκει μονιμα ακομα και αν σβησεις το Pc.μετα γουστα ειναι αυτα.οπως με το dyndns>μπορεις στο pc μπορεις και στο ρουτερ.προσωπικα μαρεσει να τα εχω ολα μεσα στο ρουτερ.

Δημοσ.

Σαν entry level μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα Zyzel 661H ( στα ~110€ έκαστο ) για καθαρό VPN, όχι pass through σαν το 660.

Πανεύκολα στο στήσιμο και σταθερά είτε με static wan ip είτε με dyndns.

Cisco είναι overkill, Vigor παρόμοιες επιδόσεις ή ένα σκαλί επάνω (ανάλογα το μοντέλο) με περισσότερο παίδεμα στο στήσιμο.

Αν το vpn το στήσεις με router πάντος το προτεινόμενο είναι με 2 ίδιας μάρκας-μοντέλο με ίδιο firmware για να μην μπλέξεις.

Από την άλλη υπάρχουν πάντα και οι software λύσεις τύπου Hamachi που τρέχουν με clients στα pc.

Γνώμη μου είναι να δοκιμάσεις πρώτα τη λύση Hamachi που είναι free και αν δεν σε καλύπτει ή δεν σε βολεύει τότε πας για router.

/sc

Δημοσ.

Σαν entry level μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα Zyzel 661H ( στα ~110€ έκαστο ) για καθαρό VPN, όχι pass through σαν το 660.

Πανεύκολα στο στήσιμο και σταθερά είτε με static wan ip είτε με dyndns.

Cisco είναι overkill, Vigor παρόμοιες επιδόσεις ή ένα σκαλί επάνω (ανάλογα το μοντέλο) με περισσότερο παίδεμα στο στήσιμο.

Αν το vpn το στήσεις με router πάντος το προτεινόμενο είναι με 2 ίδιας μάρκας-μοντέλο με ίδιο firmware για να μην μπλέξεις.

Από την άλλη υπάρχουν πάντα και οι software λύσεις τύπου Hamachi που τρέχουν με clients στα pc.

Γνώμη μου είναι να δοκιμάσεις πρώτα τη λύση Hamachi που είναι free και αν δεν σε καλύπτει ή δεν σε βολεύει τότε πας για router.

/sc

Δημοσ.

εκτος αν θελει το ρουτερ και για αναβαθμιση απο το ηδη υπαρχον που εχει οποτε εκει ναι προτεινεται η αγορα ενος με vpn

Δημοσ.

εκτος αν θελει το ρουτερ και για αναβαθμιση απο το ηδη υπαρχον που εχει οποτε εκει ναι προτεινεται η αγορα ενος με vpn

Δημοσ.

Βασικά θέλω να πάρω έναν καινούριο για το καινούριο μου σπίτι αλλά θέλω να έχω VPN στον ρούτερ.

Vigor τα δουλεύουμε στην εταιρεία γενικά κ είναι πραγματικά πολύ καλά,αλλά κακάσχημα...:PPP

Το vpn passthrough τι είναι ακριβώς?

Δημοσ.

Βασικά θέλω να πάρω έναν καινούριο για το καινούριο μου σπίτι αλλά θέλω να έχω VPN στον ρούτερ.

Vigor τα δουλεύουμε στην εταιρεία γενικά κ είναι πραγματικά πολύ καλά,αλλά κακάσχημα...:PPP

Το vpn passthrough τι είναι ακριβώς?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...