gandalf_the_white Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Παίδες ψάχνω για router με δυνατότητα vpn για το καινούριο μου σπίτι. Δίνω το πολύ 150 ευρώ. Ακούω προτάσεις....
poulinos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 cisco δινουν vpn αλλα ειναι ακριβα μετα αν θυμαμαι καλα τα vigor εχουν vpn 2700 Κτλ.οποτε κοιτα για εκει.
VasKag Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 νομιζω το zyxel Ρ660 εχει vpn, και η τιμη ειναι μεταξυ 100 και 160.
poulinos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 το 660 το ειχα εγω και δεν θυμαμαι κατι για vpn.an kai στο eshop γραφει ,VPN (IPSec, PPTP) για το 660 και εχει 60 ευρω.επεσε πολυ η τιμη του.παλια εκανε 120 αν και οπως βλεπω μαλλον το 661 εχει αυτο που θες Virtual Private Network (VPN): 2 IPSec VPN Tunnels, IKE και Manual Key Management, AH και ESP Protocol, DES, 3DES, και AES Encryption, SHA-1 και MD5 Authentication, Tunnel και Transport Mode Encapsulation αλλα για μενα αν ειναι να φτασεις σε αυτα τα λεφτα πηγαινε σε κανα vigor.το 661 εχει αρκετο καιρο που κυκλοφορει και καμια ανανεωση σε νεο Hardware.το 660 το αλλαξανε αλλα μαλον το vpn ειναι κατι αλλο. περισσοτερα στο site της zyxel αν και θα προτιμουσα vigor και παλι
_Anonymous_ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Εγω νομιζω οτι το vpn στα ρουτερς ειναι παντελως αχρηστο αφου μπορεις να στησεις vpn στο pc σου ευκολα τωρα πια. Για την ακριβεια ipn (instance private network). δλδ με ενα ipn εχεις πολλα διαφορετικα vpns μαζι. Εξαιρετικα ευκολο και λειτουργικο φιλε
VasKag Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 ναι για το 661 ελεγα. το εχουμε στη δουλεια. απλα εχει μονο 2 vpn
poulinos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 απλα αν το κανεις στο ρουτερ το εχεις εκει μονιμα ακομα και αν σβησεις το Pc.μετα γουστα ειναι αυτα.οπως με το dyndns>μπορεις στο pc μπορεις και στο ρουτερ.προσωπικα μαρεσει να τα εχω ολα μεσα στο ρουτερ.
poulinos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 απλα αν το κανεις στο ρουτερ το εχεις εκει μονιμα ακομα και αν σβησεις το Pc.μετα γουστα ειναι αυτα.οπως με το dyndns>μπορεις στο pc μπορεις και στο ρουτερ.προσωπικα μαρεσει να τα εχω ολα μεσα στο ρουτερ.
madsc Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Σαν entry level μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα Zyzel 661H ( στα ~110€ έκαστο ) για καθαρό VPN, όχι pass through σαν το 660. Πανεύκολα στο στήσιμο και σταθερά είτε με static wan ip είτε με dyndns. Cisco είναι overkill, Vigor παρόμοιες επιδόσεις ή ένα σκαλί επάνω (ανάλογα το μοντέλο) με περισσότερο παίδεμα στο στήσιμο. Αν το vpn το στήσεις με router πάντος το προτεινόμενο είναι με 2 ίδιας μάρκας-μοντέλο με ίδιο firmware για να μην μπλέξεις. Από την άλλη υπάρχουν πάντα και οι software λύσεις τύπου Hamachi που τρέχουν με clients στα pc. Γνώμη μου είναι να δοκιμάσεις πρώτα τη λύση Hamachi που είναι free και αν δεν σε καλύπτει ή δεν σε βολεύει τότε πας για router. /sc
madsc Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Σαν entry level μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα Zyzel 661H ( στα ~110€ έκαστο ) για καθαρό VPN, όχι pass through σαν το 660. Πανεύκολα στο στήσιμο και σταθερά είτε με static wan ip είτε με dyndns. Cisco είναι overkill, Vigor παρόμοιες επιδόσεις ή ένα σκαλί επάνω (ανάλογα το μοντέλο) με περισσότερο παίδεμα στο στήσιμο. Αν το vpn το στήσεις με router πάντος το προτεινόμενο είναι με 2 ίδιας μάρκας-μοντέλο με ίδιο firmware για να μην μπλέξεις. Από την άλλη υπάρχουν πάντα και οι software λύσεις τύπου Hamachi που τρέχουν με clients στα pc. Γνώμη μου είναι να δοκιμάσεις πρώτα τη λύση Hamachi που είναι free και αν δεν σε καλύπτει ή δεν σε βολεύει τότε πας για router. /sc
poulinos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 εκτος αν θελει το ρουτερ και για αναβαθμιση απο το ηδη υπαρχον που εχει οποτε εκει ναι προτεινεται η αγορα ενος με vpn
poulinos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 εκτος αν θελει το ρουτερ και για αναβαθμιση απο το ηδη υπαρχον που εχει οποτε εκει ναι προτεινεται η αγορα ενος με vpn
gandalf_the_white Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Βασικά θέλω να πάρω έναν καινούριο για το καινούριο μου σπίτι αλλά θέλω να έχω VPN στον ρούτερ. Vigor τα δουλεύουμε στην εταιρεία γενικά κ είναι πραγματικά πολύ καλά,αλλά κακάσχημα...:PPP Το vpn passthrough τι είναι ακριβώς?
gandalf_the_white Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Βασικά θέλω να πάρω έναν καινούριο για το καινούριο μου σπίτι αλλά θέλω να έχω VPN στον ρούτερ. Vigor τα δουλεύουμε στην εταιρεία γενικά κ είναι πραγματικά πολύ καλά,αλλά κακάσχημα...:PPP Το vpn passthrough τι είναι ακριβώς?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.