Προς το περιεχόμενο

Τον εκλεψα τον ανθρωπο;

Borden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Επαγγελματική συμπεριφορά για ακόμη μια φορά από το VisionStudio.

Μπράβο τους!

Μακάρι να συνεχίσει έτσι και καλύτερα και να μην καταντήσει σαν καποια αλλα.......

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Επαγγελματική συμπεριφορά για ακόμη μια φορά από το VisionStudio.

Μπράβο τους!

Μακάρι να συνεχίσει έτσι και καλύτερα και να μην καταντήσει σαν καποια αλλα.......

Δημοσ.

Αν συνεχίσει έτσι το visionstudio θα κερδίσει πολύ κόσμο. Είμαι και εγώ ένας ευχαριστημένος πελάτης!

Ξεφεύγουμε από e-shop και πλαισιο σιγά σιγά

Δημοσ.

Αν συνεχίσει έτσι το visionstudio θα κερδίσει πολύ κόσμο. Είμαι και εγώ ένας ευχαριστημένος πελάτης!

Ξεφεύγουμε από e-shop και πλαισιο σιγά σιγά

Δημοσ.
Ακομα δεν τον είδαμε Γιαννη τον βαφτίσαμε. Ας πει πρώτα το παιδί το μαγαζι και μετά κρίνουμε. Αν και βγήκε κερδισμένος(αν και μητρική Asus δεν είναι και ότι καλύτερο με όλα τα bugs που βγάζουν οι μητρικές της) τα πράγματα δεν είναι αυτά που παρήγγειλε το παιδί. Για μένα η συναλλαγή του μαγαζιού ειναι FAIL!!

Fail και βαλε εισαι συ φιλε μου και γι αυτα που λες για το μαγαζι και για την asus.

Οτι να ναι καθαιτε και λεει ο καθενας, ειστε μερικοι για πολυ κραξιμο λεμε.:fear::fear::fear::fear::fear::fear::fear::fear::fear::fear::fear::fear::fear::fear::fear::fear::fear::fear::fear::fear::fear::fear::fear::fear::fear::fear::fear:

Δημοσ.
Ακομα δεν τον είδαμε Γιαννη τον βαφτίσαμε. Ας πει πρώτα το παιδί το μαγαζι και μετά κρίνουμε. Αν και βγήκε κερδισμένος(αν και μητρική Asus δεν είναι και ότι καλύτερο με όλα τα bugs που βγάζουν οι μητρικές της) τα πράγματα δεν είναι αυτά που παρήγγειλε το παιδί. Για μένα η συναλλαγή του μαγαζιού ειναι FAIL!!

Fail και βαλε εισαι συ φιλε μου και γι αυτα που λες για το μαγαζι και για την asus.

Οτι να ναι καθαιτε και λεει ο καθενας, ειστε μερικοι για πολυ κραξιμο λεμε.:fear::fear::fear::fear::fear::fear::fear::fear::fear::fear::fear::fear::fear::fear::fear::fear::fear::fear::fear::fear::fear::fear::fear::fear::fear::fear::fear:

Δημοσ.

Εντάξει, εν μέρει δεν έχει άδικο.

Μπορεί ο TS και ο κάθε TS να ήθελε τη συγκεκριμένη μητρική ή κάποιο άλλο συγκεκριμένο προϊόν για κάποιο συγκεκριμένο λόγο.

Το ότι δε χάλασε το συγκεκριμένο TS η αλλαγή, δε λέει και πολλά..

Δεν παύει να παραμένει μια καλή κίνηση βέβαια εκ μέρους του καταστήματος, τουλάχιστον σε σύγκριση με άλλα.

Δημοσ.

Ακόμα το παράδειγμα που παραθέτεις εμπεριέχει τον παράγοντα ταλαιπωρία/τρέξιμο ώστε να πραγματωθούν αυτά που αναφέρεις.

Σκέψου τώρα ότι η περίπτωση του TS δεν είναι τόσο ακραία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...