Προς το περιεχόμενο

Τον εκλεψα τον ανθρωπο;

Borden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα αυτό δεν ξέρω αν λέγεται επαγγελματισμός αλλά ο πελάτης βγήκε παραπάνω απ το παραπάνω κερδισμένος οικονομικά και ποιοτικά βεβαίως!

Πάντα τέτοια παίδες!!!

Βάλτου και μια χαντρούλα γιατί πέφτει πολύ μάτιασμα!!! :D :D

Καλορίζικο και καλοχρησιμοποίητο!!!

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν ξερω γιατι το κανανε και δεν ηταν απλα τυπικοι

Απλα συνχαρητηρια στο καταστημα και απο δω και περα να το προτιμουμε ασχετα τιμης... (αν μιλαμε για μικρες διαφορες)

αναρωτιεμαι αν τα μεγαλα καταστηματα του χορου θεωρητικα μιλαμε θα εκαναν ποτε κατι τετοιο..

ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ! (χωρις το τυχαιο!)

Δημοσ.

Δεν ξερω γιατι το κανανε και δεν ηταν απλα τυπικοι

Απλα συνχαρητηρια στο καταστημα και απο δω και περα να το προτιμουμε ασχετα τιμης... (αν μιλαμε για μικρες διαφορες)

αναρωτιεμαι αν τα μεγαλα καταστηματα του χορου θεωρητικα μιλαμε θα εκαναν ποτε κατι τετοιο..

ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ! (χωρις το τυχαιο!)

Δημοσ.

Κι εγώ δίνω θετική ψήφο στο εν λόγω κατάστημα έχοντας κάνει αρκετές αγορές χωρίς πρόβλημα.

Μπορεί να χτυπήσει τιμές πλαισίου χαλαρά.

Δημοσ.

Κι εγώ δίνω θετική ψήφο στο εν λόγω κατάστημα έχοντας κάνει αρκετές αγορές χωρίς πρόβλημα.

Μπορεί να χτυπήσει τιμές πλαισίου χαλαρά.

Δημοσ.

Ακομα δεν τον είδαμε Γιαννη τον βαφτίσαμε. Ας πει πρώτα το παιδί το μαγαζι και μετά κρίνουμε. Αν και βγήκε κερδισμένος(αν και μητρική Asus δεν είναι και ότι καλύτερο με όλα τα bugs που βγάζουν οι μητρικές της) τα πράγματα δεν είναι αυτά που παρήγγειλε το παιδί. Για μένα η συναλλαγή του μαγαζιού ειναι FAIL!!

Δημοσ.

Ακομα δεν τον είδαμε Γιαννη τον βαφτίσαμε. Ας πει πρώτα το παιδί το μαγαζι και μετά κρίνουμε. Αν και βγήκε κερδισμένος(αν και μητρική Asus δεν είναι και ότι καλύτερο με όλα τα bugs που βγάζουν οι μητρικές της) τα πράγματα δεν είναι αυτά που παρήγγειλε το παιδί. Για μένα η συναλλαγή του μαγαζιού ειναι FAIL!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...