Προς το περιεχόμενο

HTC Desire HD vs SAMSUNG GALAXY S

MIKermit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
To itunes για μενα ειναι το μονο σοβαρο μειονεκτημα του iphone.. Το μπλε δοντι ουτε στο galaxy το εχω χρησιμοποιησει..Αν βεβαια εχεις το iphone jailbroken και bluetooth εχεις και απ ολα..Αν δεν ειχε το itunes τοτε θα εμενα στο iphone..

Αν θες οθονη παρε galaxy αλλιως αν δε σε νοιαζει η οθονη παρε hd τοσο απλα!!

Σε Mac απλά ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ χωρίς itunes. Στα windows είναι σκέτη αηδία.

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.
Σε Mac απλά ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ χωρίς itunes. Στα windows είναι σκέτη αηδία.

Aυτο το εχω ακουσει απο αρκετα ατομα, oποτε λογικα ισχυει, αλλα δεν εχω καταλαβει, για ποιον λογο? Παντως για μενα το itunes ειναι χαλι (windows εχω). Σορυ για το 0fftopic.

Δημοσ.

Γιατί όταν κάτι δουλεύει άψογα μέσα σε ένα ευρύτερο "οικογενειακό" περιβάλλον που όλα συνεργάζονται αρμονικά, το βλέπεις με άλλο μάτι. Anyway...

Δημοσ.

Για να κάνω ακόμα ποιο δύσκολη την επιλογή, να πω οτι κυκλοφορούν ευρέως φήμες για κυκλοφορία σε μερικούς μήνες του galaxy 2 , το οποίο σύμφωνα με τις φήμες θα έχει διπιρινο επεξεργαστη, 4.3 οθόνη super amoled πιθανών και με μεγαλύτερη ανάλυση, θα τρέχει την 3.0 android και αν είναι κοντά στο design που έχω δει σε κάποια site, θα το πάρω σίγουρα. Αυτά για όποιον μπορει να περιμένει. Έρχονται μεγάλες εξελίξεις στα android , και οι παραπάνω συσκευές σε μερικούς μήνες θα μοιάζουν αρχαίες. (Και η lg έχει ανακοινώσει διπιρινο σύντομα). Και με κάρτες γραφικών 4-5χ σε σχέση με τις σημερινές.

Και είναι κάτι περισσότερο απο φήμες πλέον. Υπάρχει κάποιος που το έχει στα χέρια του και διαρεει καθημερινά περισσότερες πληροφορίες. (Εφόσον λέει αλήθεια).

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

αργα η γρηγορα θα φτασουν και αυτες οι συκσευες με διπυρηνους επεξεργαστες με την εκδοση 3.0 και τα λοιπα...

το θεμα ειναι οτι αυτες οι συσκευες πριν τον Φλεβαρη-Μαρτη δεν προκειται να κυκλοφορησουν οποτε... ;)

Δημοσ.
Οποτε.....υπομονη???

:lol::lol::lol:

Αν έχεις ήδη μια αρκετά σοβαρή συσκευή στα χέρια σου και κανείς αρκετά καλά τη δουλειά σου, το να περιμένεις μερικούς μήνες ακούγεται το ποιο λογικό. Μιας και θα βγουν τόσο καλύτερες συσκευές σε λίγο, που και να αγοράσεις τώρα, σε λίγο καιρό πάλι να αγοράσεις θα σκέφτεσαι. Και σε καιρούς οικονομικής κρίσης, πρέπει να κάνουμε και λίγη οικονομία.. Εκτός, αν είσαι πλούσιος, αν έχεις μεγάλη επιδότηση συσκευής και πρέπει να την πάρεις τώρα, αν έχεις μια πολύ παλαιά συσκευή και καίγεται να πάρεις μια καλύτερη. Αυτή είναι η δικιά μου γνώμη, και γι αυτο κρατιεμαι και δεν παίρνω το htc hd.

Επίσης είναι λίγο περίεργα τα πράγματα. Δεν υπάρχει μια συσκευή που να έχει πολλά συν για να την πάρεις. Πάω στοίχημα όλοι θα ήθελαν το htc hd αλλά με την οθόνη του galaxy. Αν υπήρχε αυτή η συσκευή θα είχε 10πλασιες πωλήσεις απο οτι και οι 2 μαζί... Θα υπάρχει σε λίγους μήνες και με σούπερ καλύτερο hardware.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Εχεις δικιο αλλα απ οτι κοιταξα στο gsm arena δεν υπαρχει στα σκαρια τιποτα!!!

Ουτε η LG εχει ανακοινωσει το κινητο με τους δυο πυρηνες...

Δημοσ.

Υπάρχει βέβαια ένα κρυφό τηλέφωνο που πολλοί περιμένουμε να ανακοινώσει η google σε συνεργασία με κάποιον κατασκευαστή (με λένε samsung και κάνω νιάου νιάου) και όλοι λένε ότι όνομά του θα είναι Nexus S! Τα άλλα θα έρθουν μετά τις αρχές του 11

Αν είναι τόσο μπροστά όσο ήταν το n1 όταν βγήκε τότε δεν είναι καθόλου απίθανο να έχει τελικά διπύρηνο και χωρίς εξωφρενική τιμή όπως το προστάζουν οι φήμες.

Με λίγα λόγια άμα έχεις ένα απλό desire τότε κατά την ταπεινή μου άποψη δεν αξίζει να πάρεις αυτή τη στιγμή τηλέφωνο. Βασικά άμα δεν καίγεσαι πάλι δεν αξίζει αφού περιμένουμε να ανακοινώσουν τερατώδης τηλέφωνα.

Δημοσ.

Με λίγα λόγια άμα έχεις ένα απλό desire τότε κατά την ταπεινή μου άποψη δεν αξίζει να πάρεις αυτή τη στιγμή τηλέφωνο. Βασικά άμα δεν καίγεσαι πάλι δεν αξίζει αφού περιμένουμε να ανακοινώσουν τερατώδης τηλέφωνα.

Γενικότερα δεν αξίζει ΑΥΤΗ την εποχή να πάρει τώρα καινούρια συσκευή.

Δημοσ.
Γενικότερα δεν αξίζει ΑΥΤΗ την εποχή να πάρει τώρα καινούρια συσκευή.

γιατι???

Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.

Δημοσ.
γιατι???

Ο χώρος γνωρίζει αλματώδης ανάπτυξη με αποτέλεσμα πανάκριβα τηλέφωνα μέσα σε λίγους μήνες να απαξιώνονται και να χάνουν εντελώς την τιμή τους αφού βγαίνουν διαρκώς πολύ ανώτερα από τεχνολογικής άποψης.

Όπως ήταν οι υπολογιστές δηλαδή πριν από 5-10 χρόνια.

Δημοσ.
Ο χώρος γνωρίζει αλματώδης ανάπτυξη με αποτέλεσμα πανάκριβα τηλέφωνα μέσα σε λίγους μήνες να απαξιώνονται και να χάνουν εντελώς την τιμή τους αφού βγαίνουν διαρκώς πολύ ανώτερα από τεχνολογικής άποψης.

Όπως ήταν οι υπολογιστές δηλαδή πριν από 5-10 χρόνια.

ωραια...

τοτε λεω να μην ξαναγορασουμε συσκευη, απλα και μονο επειδη σε 2-3 μηνες θα βγει κατι καλυτερο, οποτε ποιο το νοημα ετσι? ;)

Δημοσ.

Όχι έτσι, ο kirileman τόνισε το "αυτή" γιατί τώρα παίζεται το παιχνίδι, μπορεί να είναι ανούσιο το να περιμένεις αλλά είναι πώς το βλέπει ο καθένας.

π.χ. τα τελευταία χώρια ο χώρος των υπολογιστών έχει ηρεμήσει. Πρέπει να έχω τον c2d@2,6 μου πάνω από 3 χρόνια και δεν ωχριά απέναντι σε ένα σημερινό μέσο επεξεργαστή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...