alienpc Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 τα χριστουγεννα θα αγορασω υπολογιστη με 500 ευρω που θα εχω.μπορειτε να μου κανετε συνθεση?θελω κουτι οθονη πλητρολογιο.ποντικη εχω αλλα βαλτε μου.ο υπολογιστης παει για ιντερνετ(facebook,youtube,msn κτλπ)και λιγο gaming οπως το left 4 dead cs1.6 και το s4 league.κυριως το s4 league θα πεζω http://s4.en.alaplaya.net/download βασικα μονο αυτο θα πεζω αλλα που και που αλλα παιχνιδια.στα γραφικα ΔΕΝ θελω πολες επιδοσεις.αρκει να τρεχει καλα το παιχνιδι και να εχει κανονικα.οθονη δεν με νιαζει απο 18 και πανω θελω.δηλαδη και 19αρα μου κανει.θα σηκωνη τα windows 7 η μαλλον τα XP ευχαριστω πολυ.αα επισης τα θελω ολα απο ενα μαγαζη για την συναρμολογιση.θα πρωτιμουσα το visionstudio που ειναι φθηνα.αλλα μενω αθηνα και ελπιζω να ερθει.
phanispal Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δε χρειάζεται να ποστάρεις παντού το ίδιο πράγμα. Όπως σου είπα και το άλλο νήμα, τα συζητάμε τότε. Τώρα δεν έχει κανένα απολύτως νόημα.
phanispal Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δε χρειάζεται να ποστάρεις παντού το ίδιο πράγμα. Όπως σου είπα και το άλλο νήμα, τα συζητάμε τότε. Τώρα δεν έχει κανένα απολύτως νόημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.