Προς το περιεχόμενο

HP Pavilion dv6000 σύνδεση με TV

johnnykou21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ήθελα να ρωτήσω κάτι:

έχω τον HP Pavilion dv6000 σε laptop και θα ήθελα να τον συνδέσω με την τηλεόραση,ξέρεετε αν γίνεται? έχω καλώδιο vga άλλα με scart δεν γίνεται ξέρεετε μήπως κάποιο τρόπο?

Δημοσ.
ωραίο Link αλλά μήπως μπορείς να βοηθήσεις λίγο?

Βεβαίως.

έχει το λαπτοπ μου θύρα S-video?

Ναι,έχει.

αν έχει μπορώ με ένα καλώδιο s-video---> scart να κάνω δουλειά?
Ναί,όπως ακριβώς δείχνει η φωτογραφία στο link που σου παραθέτω.
Δημοσ.
Βεβαίως.

Ναι,έχει.

Ναί,όπως ακριβώς δείχνει η φωτογραφία στο link που σου παραθέτω.

θέλω λίγη ακόμα βοήθεια!

ποια εικόνα από όλες που βγάζει το link είναι? να πάω σε οποιοδήποτε μαγαζί να ζητήσω καλώδιο από S-video σε scart? έτσι να παίζει και ο ήχος κανονικά?

Δημοσ.

videoware212536965650.jpg

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία,έχεις ένα συνδυασμό από καλώδια/ακροδέκτες/βύσματα.

Να ξεκαθαρίσουμε λίγο το τοπίο:Πάνω-πάνω είναι ένας αντάπτορας από svideo (σύνθετο βιντεόσημα που έχει και τα τρία χρώματα(rgb).

Από κάτω είναι ένα σουβλερό φις που είναι έτσι και στις δύο άκρες.Τη μία θα τη βάλεις στην έξοδο των ακουστικών στο λαπτοπ σου και την άλλη στην αντίστοιχη είσοδο στην TV σου.

Πιό κάτω έχει τρία καλώδια (κόκκινο-άσπρο-κίτρινο) που είναι αντίστοιχα αριστερό-δεξί κανάλι ήχου και σύνθετο βιντεόσημα που λέγαμε πιό πάνω.

Μετά έχει ένα παραλληλόγραμμο που απ' τη μία είναι scart και απ' την άλλη έχει τις τρεις τρύπες που μπαίνουν τα καλώδια που είπαμε.

Συνδέεις,μπουτάρεις με συνδεδεμένα τα καλώδια και πας στις επιλογές της κάρτας γραφικών,όπου και θα δηλώσεις τη 2η οθόνη,για την έξοδο...

Δημοσ.
videoware212536965650.jpg

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία,έχεις ένα συνδυασμό από καλώδια/ακροδέκτες/βύσματα.

Να ξεκαθαρίσουμε λίγο το τοπίο:Πάνω-πάνω είναι ένας αντάπτορας από svideo (σύνθετο βιντεόσημα που έχει και τα τρία χρώματα(rgb).

Από κάτω είναι ένα σουβλερό φις που είναι έτσι και στις δύο άκρες.Τη μία θα τη βάλεις στην έξοδο των ακουστικών στο λαπτοπ σου και την άλλη στην αντίστοιχη είσοδο στην TV σου.

Πιό κάτω έχει τρία καλώδια (κόκκινο-άσπρο-κίτρινο) που είναι αντίστοιχα αριστερό-δεξί κανάλι ήχου και σύνθετο βιντεόσημα που λέγαμε πιό πάνω.

Μετά έχει ένα παραλληλόγραμμο που απ' τη μία είναι scart και απ' την άλλη έχει τις τρεις τρύπες που μπαίνουν τα καλώδια που είπαμε.

Συνδέεις,μπουτάρεις με συνδεδεμένα τα καλώδια και πας στις επιλογές της κάρτας γραφικών,όπου και θα δηλώσεις τη 2η οθόνη,για την έξοδο...

ok ευχαριστώ πολυ, θα τα προμηθευτώ και θα σου πω σύντομα τι παίζει!!

ευχαριστώ πολυ

Δημοσ.
ok ευχαριστώ πολυ, θα τα προμηθευτώ και θα σου πω σύντομα τι παίζει!!

ευχαριστώ πολυ

Νάσαι καλά.

Α,να προσέξεις τις τιμές,όσο πληρώνεις τόσο παίρνεις.Μπορεί να τη βγάλεις με κανα δεκαρικάκι (συνολικά όλα τα καλώδια) και να βλέπεις ασπρόμαυρα (ναι,ασπρόμαυρα λόγω καλωδίων) ή να δώσεις διπλά+ και να αποδίδονται σωστά.Προτίμα επιχρυσωμένες άκρες.B)

Δημοσ.
Νάσαι καλά.

Α,να προσέξεις τις τιμές,όσο πληρώνεις τόσο παίρνεις.Μπορεί να τη βγάλεις με κανα δεκαρικάκι (συνολικά όλα τα καλώδια) και να βλέπεις ασπρόμαυρα (ναι,ασπρόμαυρα λόγω καλωδίων) ή να δώσεις διπλά+ και να αποδίδονται σωστά.Προτίμα επιχρυσωμένες άκρες.B)

πάντως είσαι σίγουρος πως έχει το laptop μου θύρα s-video,ε?

Δημοσ.
Νάσαι καλά.

πάντως είσαι σίγουρος πως έχει το laptop μου θύρα s-video,ε?

Δημοσ.

Κοίτα φιλαράκο,μπορώ αν θες να σου πώ ό,τι σχετίζεται με το laptop σου ψάχνοντας,αλλά γιατί δεν κοιτάς μόνος σου;

Τελειώνω εδώ,κοίτα το manual

Δημοσ.

Κοίτα φιλαράκο,μπορώ αν θες να σου πώ ό,τι σχετίζεται με το laptop σου ψάχνοντας,αλλά γιατί δεν κοιτάς μόνος σου;

Δημοσ.

αν και με βοήθησες και δεν θέλω να μιλήσω άσχημα παρ όλο που δεν μ αρέσει το ύφος προφανώς πριν σου γράψω οτιδήποτε το κοίταξα στο λαπτοπ απλά δεν ξέρω πως είναι μια θύρα s-video και επειδή την έβαλα και στο google ήθελα κάποιον να μου πει υπεύθυνα!! αυτά,φιλαράκο

Δημοσ.

αν και με βοήθησες και δεν θέλω να μιλήσω άσχημα παρ όλο που δεν μ αρέσει το ύφος προφανώς πριν σου γράψω οτιδήποτε το κοίταξα στο λαπτοπ απλά δεν ξέρω πως είναι μια θύρα s-video και επειδή την έβαλα και στο google ήθελα κάποιον να μου πει υπεύθυνα!! αυτά,φιλαράκο

Δημοσ.

Κοίτα,έχεις μπροστά σου το laptop σου και ρωτάς εμένα αν έχεις S-video έξοδο;Και σου δίνω και link να κατεβάσεις το manual για το δικό σου και κρατέσαι να μη με βρίσεις;Γιατί δεν σου αρέσει το ύφος μου;

Πας καλά ρε;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...