Προς το περιεχόμενο

Σχετικά με sony ericsson C510

MAGOS_MERLIN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Έχω μια ερωτηση σχετικά με το sony ericsson c510. Το έχω εδώ και 4 μήνες και τώρα έχει αρχίσει να μου βγάζει συνεχώς την ένδειξη insert SIM card όταν το ανοίγω ή όταν είναι ανοιχτό ξαφνικά εμφανίζει το μύνημα ανενεργή SIM. Τι μπορώ να κάνω;

Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Αγγελίες - Πώληση. Παρακαλώ να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

2 πραγματα σκεφτομαι

1)Η καρτα σιμ σου ειναι πολυχρησιμοποιημενη δλδ οι μεταλλικες επαφες εχουν αρχισει να ¨χτυπανε¨ τη σιμ και να τη χαραζουν

2)δεν παταει σωστα η σιμ και σε καποια μετακινηση του κινητου χανει την επαφη

Για μενα ξεκινα βαζοντας τη σε αλλο τηλεφωνο να δεις αν θα στο κανει

Δημοσ.
2 πραγματα σκεφτομαι

1)Η καρτα σιμ σου ειναι πολυχρησιμοποιημενη δλδ οι μεταλλικες επαφες εχουν αρχισει να ¨χτυπανε¨ τη σιμ και να τη χαραζουν

Συμφωνω απολυτως με τον Xristaras. Πολυ φιλοι μου εχουν το κινητο αυτο και εμφανιζει πολλα προβληματα. Κυριως με κλησεις και μηνυματα, δηλαδη αργει πολυ να τους βγαλει οτι καποιος περνει τηλεφωνο. Αυτο που προτεινω εγω ειναι καταρχας να το αλλαξεις και αν θες κινητο στην ιδια τιμη περιπου, παρε το w595 ενα πολυ αξιοπιστο κινητο. Μετα αν δεν θελεις να το αλλαξεις, κατεβασε το Sony Ericsson Update Service και αναβαθμισε το. Σε πολλες περιπτωσεις μπορει να σε βοηθησει αυτη η αναβαθμιση.

Δημοσ.

η καθυστερηση του κινητου(σε εριξον τουλαχιστον μιας και ειμαι κατοχος εριξον περιπου 5 χρονια)ειναι απο το γεμισμα της μνημης.Δηλαδη αν η συσκευη εχει γεματη μνημη και πολλα μηνυματα και οι επαφες εχουν φωτογραφια,το κινητο αργει.Δοκιμασμενο απο K700i μεχρι και w902.Μετα τα 4 γιγα μνημης οταν το φορτωσεις με παραπανω πραγματα η κατασταση ειναι οπως την περιγραφεις karxilas!

Δημοσ.
η καθυστερηση του κινητου(σε εριξον τουλαχιστον μιας και ειμαι κατοχος εριξον περιπου 5 χρονια)ειναι απο το γεμισμα της μνημης.Δηλαδη αν η συσκευη εχει γεματη μνημη και πολλα μηνυματα και οι επαφες εχουν φωτογραφια,το κινητο αργει.Δοκιμασμενο απο K700i μεχρι και w902.Μετα τα 4 γιγα μνημης οταν το φορτωσεις με παραπανω πραγματα η κατασταση ειναι οπως την περιγραφεις karxilas!

Μπορείς να έρθεις σε επαφή μαζί μας,αν εξακολουθείς να ενδιαφέρεσε .

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=6KQFkzb8JRc[/ame]

Δημοσ.

Μπορείς να έρθεις σε επαφή μαζί μας,αν εξακολουθείς να ενδιαφέρεσε .

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=6KQFkzb8JRc[/ame]

Δημοσ.
2 πραγματα σκεφτομαι

Όπως τα γράφει ο φίλος. Έχω το κινητό 15 μήνες περίπου και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την επιλογή μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...