Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και είχε ανακοινωθεί από τον Ιανουάριο, εντούτοις η Hewlett Packard μόλις σήμερα επιβεβαίωσε την επίσημη κυκλοφορία του Slate 500, ενός tablet υπολογιστή που στηρίζεται στα Windows 7.

Το HP Slate 500 διαθέτει οθόνη 8.9' ιντσών με ανάλυση 1024x600, επεξεργαστή Intel Atom Z540 στα 1.86GHz, wi-fi/bluetooth, SSD δίσκο 64GB, SD Card Slot καθώς και 2GB μνήμη. Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά ξεχωρίζουν οι 2 webcams (3megapixel, VGA ανάλυση) για πραγματοποίηση βιντεοκλήσεων, usb θύρα ενώ μπορεί να αναπαράγει περιεχόμενο υψηλής ευκρίνειας έως 1080p χάρη στoν Broadcom's Crystal HD accelerator. Σημαντική προσθήκη θεωρείται η υπάρξη Wacom digitizer για χρήση με stylus και για εργασίες που τα περισσότερα tablets της αγοράς δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν.

Η τιμή του HP Slate 500 καθορίστηκε στα $799 με την Hewlett Packard να δηλώνει ότι απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες. Τον επόμενο χρόνο η εταιρεία έχει δηλώσει ότι θα κυκλοφορήσει το πρώτο tablet υπολογιστή που θα στηρίζεται στην πλατφόρμα webOS της Palm την οποία πρόσφατα εξαγόρασε και το οποίο θα είναι πιο οικονομικά προσιτό.

Link.png Site: engadget.com

post-331-129063132004_thumb.jpg

post-331-129063132006_thumb.jpg

post-331-129063132009_thumb.jpg

post-331-129063132012_thumb.jpg

post-331-129063132016_thumb.jpg

Δημοσ.

λογικά θα έχει επιτυχία...αντί να κουβαλάς ολόκληρο λαπτοπ σε meeting, απλά παίρνεις αυτό(καλή τιμή, ωραία specs)...sounds good

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

~9 ίντσες, οπότε βολικό.

Υψηλή ανάλυση.

SSD δίσκος, αν και 64GB, είναι αρκετά πιστεύω να πετάξεις 5 έγγραφα, δυο-τρεις μουσικούς δίσκους και καμιά ταινία. -Edit: Βασικά τώρα που το σκέφτομαι, ακούγονται υπέραρκετα-

2GB μνήμης.

Atom, που, εντάξει, δεν υπάρχουν άλλες επιλογές, αλλά δε ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή όχι.

Χρήση ως γραφίδα για επεξεργασία εικόνας.

Sounds good, pal. :-)

Επεξ/σία από giorgos147
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλό κομμάτι φαίνεται... θα το έχω υπόψη σε περίπτωση που θέλω να πάρω tablet.

Επεξ/σία από starchild64
Δημοσ.

Τα windows από δυνατότητσκευτονταιες δεν πιάνονται αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είναι φτιαγμένα για αφή και πιστεύω πώς στο τέλος ο χρήστης θα θα τα βολεύεται πάνω σε ταμπέλα.

Η ms πιστεύω ότι ια έπρεπε να βγάλει ειδική έκδοση κατάλληλη για ταμπέλες πιο ελαφριά και πιο φιλική στο δάχτυλο. Μα καλά τι σκέφτονται;

Δημοσ.
Τα windows από δυνατότητσκευτονταιες δεν πιάνονται αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είναι φτιαγμένα για αφή και πιστεύω πώς στο τέλος ο χρήστης θα θα τα βολεύεται πάνω σε ταμπέλα.

Η ms πιστεύω ότι ια έπρεπε να βγάλει ειδική έκδοση κατάλληλη για ταμπέλες πιο ελαφριά και πιο φιλική στο δάχτυλο. Μα καλά τι σκέφτονται;

Η αλήθεια είναι ότι αν δείτε και τις εικόνες, τα εικονίδια είναι ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΑ, ούτε δάχτυλο μωρού δε θα βολεύεται...όλο με την γραφίδα θα είσαι....

Δημοσ.

Οταν η οθονη εχει αναλυση 1024x600 τι να την κανεις την αναπαραγωγη 1080p ??

Μονο για την εξοδο HDMI που εννοει οτι εχει μαλλον ετσι;;

Δημοσ.
Γνωριζεις κατι και το λες ή απλα το υποθετεις ;

Όχι,δεν φτάνουν ως εκεί οι γνώσεις μου,ούτε ξέρω να ψάχνω.

Απλά υποθέτω,γι αυτό και το χαμογελάκι στο post μου.:-)

Κάποιος ίσως απ' τα θεριά μας,θα ήξερε να μας διαφωτίσει σε σχέση με την ενέργεια που χρειάζονται για να αποδώσουν την ίδια ισχύ οι συγκεκριμμένοι επεξεργαστές καθώς και πόσο θερμότητα αποδίδουν τριγύρω,σε σχέση με το νόμο {i²*r*t} και όλο επί 0.24,για να μας βγάλει kJ...

\κανας θερμιδομέτρης στη γύρα;plz.

...καλύτερα τώρα;

Δημοσ.

Επαγγελματική χρήση και έχει 2 κάμερες και 1080p ;

Μήπως απλά πέταξε ένα επαγγελματική μέσα στην περιγραφή η hp μπας και πιάσει τους επαγγελματίες;

Μιας και το συγκεκριμένο δείχνει να είναι mass market προϊόν προβλέπω τρελή αποτυχία αν έρθει και στην Ευρώπη στα 800 ευρώ.

Τα windows δεν είναι βελτιστοποιημένα για αφή. Οσο δυνατά και αν φαίνονται τα specs μπροστά σε tablet android δε νομίζω ότι αξίζει να το προτιμήσει κάποιος. Σε ένα android tablet μπορείς να παίξεις ας πούμε 3d παιχνίδια σε αυτό δε θα μπορέσεις ποτέ.

Καταλαβαίνω ότι πολλούς δεν τους ενδιαφέρουν τα παιχνίδια αλλά είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για mass market προϊόν και το συγκεκριμένο μόνο τέτοιο δείχνει να είναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...