Nio0006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα. Θα ήθελα να αγοράσω ένα media player που να παίζει τα πάντα,και ελληνικούς υποτυτλους. Θέλω ένα καλό μηχάνημα. Τιμή εώς 200€. Sent from my iPhone using Insomnia.app
Nik.K Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Egreat S2A, Egreat A1080 ειναι τα καλυτερα σε αυτα τα χρηματα. Τωρα αν πας λιγο πιο ψηλα καπου στα 250ε κοιτας το Dvico TVX S1 Duo και το ACRyan Playon!DVR-HD. Αυτα εχουν και ικανοτητα Record αλλα και ενσωματωμενους αποκωδηκοποιητες MPEG4.
yanc Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Kαλη τιμη και χαρακτηριστικα σε αυτο. Μονα μειονεκτηματα το ανωριμο σταδιο του firmware και το φτηνιαρικο remote.
dr_psiloulis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Φίλε μου πάρε αυτό και θα με θυμηθείς http://www.acryan.com/en/ αν δεν σου αρέσει (που δεν νομίζω) επίσης ένα πολύ βασικό που έχει, κάνει μέσα από το media player copy - paste φακέλους όπου θέλεις...
Nio0006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Φίλε μου πάρε αυτό και θα με θυμηθείς http://www.acryan.com/en/ αν δεν σου αρέσει (που δεν νομίζω) επίσης ένα πολύ βασικό που έχει, κάνει μέσα από το media player copy - paste φακέλους όπου θέλεις... Επειδή είναι το πρώτο μου media player,το συνδεω με τον υπολογιστή και περνάω τους φακέλους με τις ταινίες και είναι οκ;καμία συμβουλή;ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Sent from my iPhone using Insomnia
million_voices Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 μην μπλεξεις με media players,αργα η γρηγορα οι codecs και τα containers αλλαζουν,η εταιρεια σταματαει να τα υποστηριζει με firmware updates και καταληγεις με ενα αχρηστο μηχανημα η παρε το φθηνοτερο που εχει τα features που θες η στησε ενα htpc
Nik.K Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Βασικα δεν ειναι τοσο ευκολο να συνδεσεις τετοια συσκευη αμεσως με το PC σου. Το καλυτερο ειναι να εχεις εναν εξωτερικο σκληρο, να τον συνδεεις στο PC να περνας ταινιες και μετα να τον συνδεεις στο μηχανακι. Το MKV δεν προκειται να αλλαξει, οχι για τα επομενα 5 χρονια τουλαχιστον οποτε πιστευω αποσβεση πως γινεται στα 5 χρονια....
AzaZyL Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Το MKV δεν προκειται να αλλαξει, οχι για τα επομενα 5 χρονια τουλαχιστον οποτε πιστευω αποσβεση πως γινεται στα 5 χρονια.... Ναι καλά είδαμε με την καινούργια έκδοση του mkvtoolnix. Σχεδόν όλα τα player δεν μπορούν να παίξουν τα καινούργια MKV. Όλοι περιμένουν καινούργια έκδοση F/W τόσους μήνες τώρα..
Nik.K Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δεν εχω προβλημα με καμια ταινια σε κανενα Sigma Designs 8643/44/55 και Realtek 1283 Media Player οποτε τι να σου πω ? Ναι πιο παλια μηχανακια με Realtek 1073 εχουν θεματα με τον τροπο κωδικοποιησης μερικων ταινιων, αυτο ομως ειναι fail των διαφορων group ξεκαθαρα.
Intelas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Ναι καλά είδαμε με την καινούργια έκδοση του mkvtoolnix. Σχεδόν όλα τα player δεν μπορούν να παίξουν τα καινούργια MKV. Όλοι περιμένουν καινούργια έκδοση F/W τόσους μήνες τώρα.. Με το WD LIVE δεν υπαρχει κανενα προβλημα εως τωρα. Παιζει τα παντα αψογα.
AzaZyL Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Με το WD LIVE δεν υπαρχει κανενα προβλημα εως τωρα.Παιζει τα παντα αψογα. Του έχεις περάσει το beta firmware?
Intelas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Του έχεις περάσει το beta firmware? ΔΕΝ εκανα τιποτα. Πριν 10 μερες το αγορασα διοτι πουλησα το Htpc μου. Δεν υπηρχε λογος να το κρατησω αφου δεν παιζω games στην Tv.
Nio0006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Με το WD LIVE δεν υπαρχει κανενα προβλημα εως τωρα.Παιζει τα παντα αψογα. Πόσο το πήρες φίλε; Sent from my iPhone using Insomnia
Intelas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Ναι μια χαρα !!! Δεν εχει κανενα προβλημα !!! 115Ε το πηρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.