Προς το περιεχόμενο

Αγορά media player.

Nio0006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Θα ήθελα να αγοράσω ένα media player που να παίζει τα πάντα,και ελληνικούς υποτυτλους. Θέλω ένα καλό μηχάνημα. Τιμή εώς 200€.

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

Egreat S2A, Egreat A1080 ειναι τα καλυτερα σε αυτα τα χρηματα.

Τωρα αν πας λιγο πιο ψηλα καπου στα 250ε κοιτας το Dvico TVX S1 Duo και το ACRyan Playon!DVR-HD. Αυτα εχουν και ικανοτητα Record αλλα και ενσωματωμενους αποκωδηκοποιητες MPEG4.

Δημοσ.
Φίλε μου πάρε αυτό και θα με θυμηθείς http://www.acryan.com/en/ αν δεν σου αρέσει (που δεν νομίζω) επίσης ένα πολύ βασικό που έχει, κάνει μέσα από το media player copy - paste φακέλους όπου θέλεις...

Επειδή είναι το πρώτο μου media player,το συνδεω με τον υπολογιστή και περνάω τους φακέλους με τις ταινίες και είναι οκ;καμία συμβουλή;ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

μην μπλεξεις με media players,αργα η γρηγορα οι codecs και τα containers αλλαζουν,η εταιρεια σταματαει να τα υποστηριζει με firmware updates και καταληγεις με ενα αχρηστο μηχανημα

η παρε το φθηνοτερο που εχει τα features που θες η στησε ενα htpc

Δημοσ.

Βασικα δεν ειναι τοσο ευκολο να συνδεσεις τετοια συσκευη αμεσως με το PC σου. Το καλυτερο ειναι να εχεις εναν εξωτερικο σκληρο, να τον συνδεεις στο PC να περνας ταινιες και μετα να τον συνδεεις στο μηχανακι.

Το MKV δεν προκειται να αλλαξει, οχι για τα επομενα 5 χρονια τουλαχιστον οποτε πιστευω αποσβεση πως γινεται στα 5 χρονια....

Δημοσ.

Το MKV δεν προκειται να αλλαξει, οχι για τα επομενα 5 χρονια τουλαχιστον οποτε πιστευω αποσβεση πως γινεται στα 5 χρονια....

Ναι καλά είδαμε με την καινούργια έκδοση του mkvtoolnix. Σχεδόν όλα τα player δεν μπορούν να παίξουν τα καινούργια MKV. Όλοι περιμένουν καινούργια έκδοση F/W τόσους μήνες τώρα..

Δημοσ.

Δεν εχω προβλημα με καμια ταινια σε κανενα Sigma Designs 8643/44/55 και Realtek 1283 Media Player οποτε τι να σου πω ?

Ναι πιο παλια μηχανακια με Realtek 1073 εχουν θεματα με τον τροπο κωδικοποιησης μερικων ταινιων, αυτο ομως ειναι fail των διαφορων group ξεκαθαρα.

Δημοσ.
Ναι καλά είδαμε με την καινούργια έκδοση του mkvtoolnix. Σχεδόν όλα τα player δεν μπορούν να παίξουν τα καινούργια MKV. Όλοι περιμένουν καινούργια έκδοση F/W τόσους μήνες τώρα..

Με το WD LIVE δεν υπαρχει κανενα προβλημα εως τωρα.

Παιζει τα παντα αψογα.

Δημοσ.
Του έχεις περάσει το beta firmware?

ΔΕΝ εκανα τιποτα.

Πριν 10 μερες το αγορασα διοτι πουλησα το Htpc μου.

Δεν υπηρχε λογος να το κρατησω αφου δεν παιζω games στην Tv.

Δημοσ.
Με το WD LIVE δεν υπαρχει κανενα προβλημα εως τωρα.

Παιζει τα παντα αψογα.

Πόσο το πήρες φίλε;

Sent from my iPhone using Insomnia

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...