Προς το περιεχόμενο

9600 GT vs EAH5450s

klainmaingr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω που θέλεις να καταλήξεις και σε τι ακριβώς διαφωνείς με τον άλλο φορουμίτη. Μπερδεύεις πολλά πράγματα μεταξύ τους με μια ασαφή για μένα τουλάχιστον

επιχειρηματολογία.

Θα ελεγα ότι δεν μπορω να καταλάβω που εσυ ακριβως διαφωνεις με τον άλλο (συμ)φορουμιτη, διαβασα τα ποστς σου αλλα είναι ασαφη. Οσο για μενα, δεν τιθεται θεμα διαφωνιας εγω ρωταω μόνο, δεν διαφωνω. Σου προτεινω να διαβασεις το thread απ την αρχη της κουβεντας, αποσπασματικα ειναι επομενο να μπερδευεσαι.

2.της nvidia δεν υποστηριζει truehd,τι αλλο θες?

3.δε σου πε κανεις να τα αγορασεις.

4.οχι γιατι θα μου λες οτι ειναι ακριβη

5.οι παλιες μητρικες ειχαν pci και agp,οι καινουριες εχουν Pcie ,εκει μπαινουν τα παντα.

2. Πόσοι απo μας νομιζεις οτι εχουν ξανακουσει τη λεξη «truehd”?

3. Δεν σου ειπα οτι θα το αγορασω, σου ειπα απλα τι κανει ο μεσος χρηστης pc, θελει να παρει ένα καλo συστημα ηχειων για τον υπολογιση του και όχι πανακριβo ηχοσυστημα οικιακου κινηματογραφου.

4. Ομοιως, σου λεω απλα να υποδειξεις μια καλη καρτα για τον μεσο χρηστη που θελει ποιοτικη μουσικη στο pc του(σε ταινιες, παιχνιδια), χωρις περιττα χαρακτηριστικα που δεν θα του χρειαστουν. Γνωριζεις καθολου από καρτες ηχου? Γιατι εβγαλες αχρηστη την καρτα που σου εδειξα πριν? Την εβαλες και τη δοκιμασες?

5. Ας ειμαστε σοβαροι φιλε μου, οι μητρικες με agp εχουν καταργηθει πριν πολλα χρονια. Οι σημερινες μητρικες εχουν pci_xpress για καρτες γραφικων, pci απλες και pci_xpress x1, ασφαλως το γνωριζεις. Επειδη όμως ειπες ότι το pci_xpess x1 δεν προσφερει τιποτα σε σχεση με το απλο pci, το ερωτημα είναι γιατι δημιουργησαν μια νεα υποδοχη που δεν προσφερει κατι καινουργιο.

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

2.προβλημα σου αυτο.δε σε υποχρεωσε κανεις να αγορασεις οτιδηποτε

3.τοτε τα logitech z-5500 ειναι υπεραρκετα

4.η καρτα που προτεινες δεν εχει καμια ουσιωδη διαφορα απο τις onboard ωστε να δικαιολογησει την υπαρξη της.οποτε μεινε με Onboard

5.to pcie Χ1 και Χ16 μπαινουν στο ιδιο σλοτ

γι αυτο

Δημοσ.

Για το pci xpress που ρωτάς είναι πιο γρήγορη θύρα από το pci. Το θέμα είναι ότι μια κάρτα ήχου δεν

χρειάζεται απαραίτητα πιο γρήγορη θύρα και δεν επωφελείται σε κάτι γιατί δεν χρειάζεται να σπρώξει τόσα πολλά δεδομένα. Βέβαια αν είναι pci xpress έχεις καλύτερες πιθανότητες στο μέλλον να την

ταιριάξεις σε κάποια μητρική σε περίπτωση που καταργηθούν οι pci. Μια κάρτα λοιπόν ήχου δεν είναι καλύτερη αν είναι pci e από μια που είναι pci δεν είναι κριτήριο ποιότητας αυτό. Είναι

φυσικό οι κατασκευαστές να κινούνται στο να χρησιμοποιήσουν νεώτερους διαύλους στα πιο καινούργια τους μοντέλα και οι παλιοί δίαυλοι να υπάρχουν για λόγους συμβατότητας με παλιότερο

hardware.

---------- Προσθήκη στις 19:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:23 ----------

4.η καρτα που προτεινες δεν εχει καμια ουσιωδη διαφορα απο τις onboard ωστε να δικαιολογησει την υπαρξη της.οποτε μεινε με Onboard

γι αυτο

Η Soundblaster δεν έχει καμιά σχέση με την onboard. Έτυχε χτες και άλλαξα από μια

Audigy (που είναι πολύ χειρότερη από αυτή που αναφέρεται ο φορουμίτης) σε onboard

έξοδο και η διαφορά ήταν εμφανέστατη με το πρώτο άκουσμα υπέρ της Audigy εννοείται.

Και για να απαντήσω και στον insomnian που τώρα είδα το σχόλιό του - αυτά που γράφω είναι σαφέστατα και με παραδείγματα. Όποιος τα αμφισβητεί ας γράψει

που κάνω λάθος.

Δημοσ.

γι αυτο

2. Εξυπακουεται οτι δεν με υποχρεωσε κανεις, δε χρειαζεται να λες τα αυτονοητα. Αλλα μη πετας κουφους ορους που τους γνωριζεις μόνο εσυ και 50 ατομα ολα-ολα στη χωρα... Αντι να βοηθας μου λες "προβλημα σου"!:rolleyes:

4. Οπως σου πε ο Probe αλλα και εγω προηγουμενως, η καρτα αυτη και οσες σαν αυτη δεν εχει καμμια σχεση με τις onboard, η διαφορα ειναι τεραστια. Προφανως ουτε την εβαλες ποτε ουτε τη δοκιμασες. Μη μου λες να μεινω με την onBoard γιατι την εχω ηδη οπως και καποιες αλλες. Σε αντιθεση με σενα που φαινεται τελικα οτι δε γνωριζεις πολλα απο soundcards, εγω εχω ηδη δοκιμασει μερικες.

5. Ετσι νομιζες?:lol: τελικα δε γνωριζεις ουτε τα βασικα.

pcslots.gif

Και για να απαντήσω και στον insomnian που τώρα είδα το σχόλιό του - αυτά που γράφω είναι σαφέστατα και με παραδείγματα.

Και εγω γραφω σαφεστατα επισης.

Δημοσ.

απο τη μια ψαχνεις τον τελειο ηχο,απο την αλλη γκρινιαζεις οτι ο τελειος ηχος ειναι πανακριβος και δε μπορεις να τον αγορασεις

αποφασισε τι θελεις.

και σταματα να γραφεις μαλακιες,ρεζιλευεσαι,μεχρι χτες δεν ηξερες τι ειναι το οπτικο και τωρα το παιζεις guru των καρτων ηχου.

Δημοσ.

Δεν ειπα ποτέ ότι ψαχνω τον τελειο ηχo, ψαχνω να βρω τι συμφερει καλυτερα τον μεσο χρηστη. Εκει είναι τα posts μου, διαβασε τα.

Guru δεν το παιζω εγω, εσυ το παιζεις guru και μαλιστα με υφος «υπερανω» και αμολωντας σπανιους ορους που είναι «προβλημα μου» αν δεν τους γνωριζω… Δεν εχει σημασια που ρωτησα για την οπτικη ινα, πιο σημαντικο ειναι ότι εγω τουλαχιστον γνωριζω:

α) ότι άλλη η pci_xpress x16 και άλλη η pci_xpress x1

β) τη τεραστια διαφορα μεταξυ των Creative soundcards απ τις OnBoard

Ποιος ρεζιλευεται λοιπον και ποιος γραφει μ*λ*κιες αναζητησε το στον καθρεφτη σου;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...