Προς το περιεχόμενο

9600 GT vs EAH5450s

klainmaingr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εχμμ.. τι πάει να πει τρισάθλια; Εγώ βλέπω να καταναλώνει από 10 έως 15 το πολύ Watts και λογικά δε θα έχει κανένα πρόβλημα με αναπαραγωγή FullHD υλικού.

Απ' την άλλη η 9600GT καταναλώνει από 30 μέρι 70 Watts περίπου και αν συνυπολογίσεις το θόρυβο που λογικά θα παράγεται απ' το φουρφούρι και τη μεγαλύτερη θερμοκρασία και εξαιρέσεις το gaming, εμένα μου φαίνεται υποδεέστερη.

Συν τοις άλλοις, η 5450 έχει και θύρα HDMI και μεταφέρει εικόνα και ήχο με ένα απλό καλώδιο, ενώ η 9600GT θέλει κι άλλο καλώδιο.

Δημοσ.

Εχμμ.. τι πάει να πει τρισάθλια; Εγώ βλέπω να καταναλώνει από 10 έως 15 το πολύ Watts και λογικά δε θα έχει κανένα πρόβλημα με αναπαραγωγή FullHD υλικού.

Απ' την άλλη η 9600GT καταναλώνει από 30 μέρι 70 Watts περίπου και αν συνυπολογίσεις το θόρυβο που λογικά θα παράγεται απ' το φουρφούρι και τη μεγαλύτερη θερμοκρασία και εξαιρέσεις το gaming, εμένα μου φαίνεται υποδεέστερη.

Συν τοις άλλοις, η 5450 έχει και θύρα HDMI και μεταφέρει εικόνα και ήχο με ένα απλό καλώδιο, ενώ η 9600GT θέλει κι άλλο καλώδιο.

• Moderators
Δημοσ.

Κανε overclock απο το bios της μητρικης την onboard vga.

Τα Mhz της ειναι "τζουφια" και συνεπως απο 500 ανετα πηγε εμενα 700 χωρις να δοκιμασω παραπανω.

• Moderators
Δημοσ.

Κανε overclock απο το bios της μητρικης την onboard vga.

Τα Mhz της ειναι "τζουφια" και συνεπως απο 500 ανετα πηγε εμενα 700 χωρις να δοκιμασω παραπανω.

Δημοσ.

Αν εξαιρέσεις το gaming ναι μια χαρά δουλειά κάνει. FullHD κτλ δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Αλλα ακόμα και για ξεφτίλα games, ούτε λόγος (εκτός αν παίζεις low/medium στην καλύτερη και με μιεχ ανάλυση.. :-(

Δημοσ.

Αν εξαιρέσεις το gaming ναι μια χαρά δουλειά κάνει. FullHD κτλ δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Αλλα ακόμα και για ξεφτίλα games, ούτε λόγος (εκτός αν παίζεις low/medium στην καλύτερη και με μιεχ ανάλυση.. :-(

• Moderators
Δημοσ.
το πηγα παρα πολυ,αλλα η διαφορα ηταν ανυπαρκτη

τι 3fps τι 3,4...

αφου ειναι 32bit το memory bus και δεν εχει shaders

Εχει 40 shaders και ειναι 128bit το memory bus, εφοσον κανεις share απο τη κεντρικη μνημη του συστηματος.

(128bit = dual channel κεντρικη μνημη).

Εμενα ειχε 2 επιλογες. Ειτε share απο τη κεντρικη μνηνη ειτε να χρησιμοποιει τα δικα της 128MB 64bit DDR3 του sideport.

Ε ειχε ΜΕΓΑΛΗ διαφορα οταν περασα απο τη δικη της μνημη σε shared.

• Moderators
Δημοσ.
το πηγα παρα πολυ,αλλα η διαφορα ηταν ανυπαρκτη

τι 3fps τι 3,4...

αφου ειναι 32bit το memory bus και δεν εχει shaders

Εχει 40 shaders και ειναι 128bit το memory bus, εφοσον κανεις share απο τη κεντρικη μνημη του συστηματος.

(128bit = dual channel κεντρικη μνημη).

Εμενα ειχε 2 επιλογες. Ειτε share απο τη κεντρικη μνηνη ειτε να χρησιμοποιει τα δικα της 128MB 64bit DDR3 του sideport.

Ε ειχε ΜΕΓΑΛΗ διαφορα οταν περασα απο τη δικη της μνημη σε shared.

Δημοσ.

Έτσι για την ιστορία η δικιά μου 9600gt 512 > 6.8 σε 64αρια Ultimate.

Να ρωτήσω κάτι; Όταν λέτε "HD περιεχόμενο η 5450; Κανένα πρόβλημα!", εννοείτε με klite codecs και Media player HC; :rolleyes:

Ή θέλει και άλλα tweaks;

Δημοσ.

Έτσι για την ιστορία η δικιά μου 9600gt 512 > 6.8 σε 64αρια Ultimate.

Να ρωτήσω κάτι; Όταν λέτε "HD περιεχόμενο η 5450; Κανένα πρόβλημα!", εννοείτε με klite codecs και Media player HC; :rolleyes:

Ή θέλει και άλλα tweaks;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...