Προς το περιεχόμενο

9600 GT vs EAH5450s

klainmaingr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η παραπάνω σύγκριση πιθανολογώ οτι ίσως και να προκαλέσει και λίγο γέλιο σε μερικούς αλλα μου προέκυψε η εξής απορία.

Πρόσφατα πήρα την Asus EAH5450 silent 1gb DDR3

Την δοκίμασα με χ-ψ παιχνίδια και δεν μπορώ να πώ οτι με ικανοποίησε. Ανεβοκατεβάσματα στα frames ακόμα και σε μιεχ παιχνίδια σε medium ρυθμίσεις και γενικά όχι ότι περίμενα.

Προέκυψε τώρα μετά απο κάτι αλλαγές στον υπολογιστή της δουλειάς μια 9600GT 512mb DDR2 (αν δεν κάνω λάθος). Στο pc αυτό τα αντίστοιχα παιχνίδια τα έπαιζα σε όλα high χωρίς κανένα πρόβλημα.

H διαφορά τους είναι στον επεξεργαστή..

Pc δουλειά: core2quad Q9450 @2,66 3,5gb ram

Pc home: amd phenom ii x4 b45 @3,5 3,5gb ram

Επειδή το pc της δουλειάς είναι 3ετίας τουλάχιστον... υπάρχει περίπτωση η 9600gt αν μεταφερθεί σπίτι να κάνει τόσο μεγάλη διαφορά; Στα χαρτιά δεν είναι πιο "υπό;"

Δεν είναι δυνατόν στα 1680χ1050 σπίτι να πιάνω 35-40frames στο league of legends (ffs) με νεότερη κάρτα γραφικών και στου μαγαζιού να είμαι σταθερά στα 55-60 με κάρτα 3ετιας στα 1920χ1200.

Επιλογικά

Να πάρω την 9600gt για το σπίτι ή δεν θα δώ διαφορά;

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτό έκανα meanwhile.

Damn. Αυτά είναι καλά νέα μεν γιατί τουλάχιστον θα δώ ανθρώπινη απόδοση (ελπίζω) στο σπίτι, αλλα απο την άλλη μου κάνει εντύπωση γιατί νομίζω οτι η 5450 είναι καινούρια σχετικά (αν και low range) και πίστευα πως αν μη τι άλλο μετά απο τόσα χρόνια θα έπρεπε να είναι στα ίδια τουλάχιστον και γι αυτό και την πήρα χωρίς πολλά πολλά...

Oh well.. Αγγελίες.. πώληση... :P

Ευχαριστώ guys...

Τώρα είδα και το graph του antonl... shiat... :o

• Moderators
Δημοσ.

Ναι ειναι πιο καινουρια, εχει UVD2, εχει DX11, αλλα απο αποδοση κλαφτα.

Ανθρωπινη θα δεις, καλη δεν εχει ομως ουτε η 9600GT για 1920 σε σημερινα παιχνιδια.

Δημοσ.
Ναι ειναι πιο καινουρια, εχει UVD2, εχει DX11, αλλα απο αποδοση κλαφτα.

Ανθρωπινη θα δεις, καλη δεν εχει ομως ουτε η 9600GT για 1920 σε σημερινα παιχνιδια.

Οι απαιτήσεις μου είναι πολύ μικρές απο το pc που προορίζεται γι αυτό και πήρα την 5450 εξαρχής μιας και είπα "ε εντάξει πόσο χάλια να είναι"... Κάνα lol και να παίζει καλούτσικα το starcraft 2. Δεν το θέλω για σούπερ ντούπερ παιχνίδια..

Τέλος πάντων.. άλλη φορά θα μάθω να ψάχνω :P

---------- Προσθήκη στις 19:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:24 ----------

Έτσι για τη βλακεία το έβαλα να τρέξει το windows experience μόλις έβαλα την 9600

Απο 3,8 και 5,7 σε graphics και gaming graphics αντίστοιχα, πήγε 6,9 και 6,9.

Damn.

Ανυπομονώ να δώ διαφορά σε frames.

Δημοσ.

Εντάξει μέρα με τη νύχτα. Εκεί που με το ζόρι έπιανε 35-40 στα 1680 τώρα τα 60-70 και πάνω τα έχει ψωμοτύρι...

Υπέροχη μέρα σήμερα :P

yg: φυσικά και δεν το βασίζομαι.. για το γαμώτο το βάζω απο περιέργεια.. :P

Δημοσ.
Παρεμπιπτόντως στα windows 7 βγάζει 6.9 η 9600GT;

32bit;

Yup. Και στο aero και στο 3d graphics. Και μετά απο 2 μέρες χρήσης είμαι υπερυπερευχαριστημένος. Επιτέλους παίζω ανθρώπινα.

Δημοσ.
Παρεμπιπτόντως στα windows 7 βγάζει 6.9 η 9600GT;

32bit;

Yup. Και στο aero και στο 3d graphics. Και μετά απο 2 μέρες χρήσης είμαι υπερυπερευχαριστημένος. Επιτέλους παίζω ανθρώπινα.

• Moderators
Δημοσ.

Εμενα η HD3200 βγαζει στο Aero 3,5 (που το παει σφαιρα και χωρις κανενα κολλημα) και "γραφικα παιχνιδιων" (που κολλαει συνεχεια): 5,0. :-O

Συμπερασμα: Το Experience Index λεει ο,τι να ναι :lol:

Βαλτε κανα σοβαρο μετροπρογραμμα ρε!

• Moderators
Δημοσ.

Εμενα η HD3200 βγαζει στο Aero 3,5 (που το παει σφαιρα και χωρις κανενα κολλημα) και "γραφικα παιχνιδιων" (που κολλαει συνεχεια): 5,0. :-O

Συμπερασμα: Το Experience Index λεει ο,τι να ναι :lol:

Βαλτε κανα σοβαρο μετροπρογραμμα ρε!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...