Heatspreader Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 η Wind πλάκα πλάκα έχει πολύ καλά pings ακόμα και στις ώρες αιχμής που σημαίνει ότι δεν μπουκώνει το δίκτυο, πράγμα αρκετά θετικό... Έχει γενικά η Wind καλά Pings? Νόμιζα το αντίθετο. Σε γενικές γραμμές για να τεστάρω και εγώ, σε τι τιμές λέμε ότι έχουμε καλά Pings, ανάλογα με Fastpath ή Interleaved?
anta_n Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι τα Pings της έχουν βελτιωθεί. Τι να το κάνεις όμως, αφού διάβαζα πως είχε αφήσει πάλι χωρίς τηλέφωνο την Φρεατύδα το σκ. Έχει ακόμα δρόμο μέχρι να γίνει αξιόπιστη.
Heatspreader Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Συμβαίνουν δυστυχώς τέτοια και ακόμα χειρότερα. Εδώ που μένω το ρεύμα κόβεται σίγουρα μία φορά την εβδομάδα. Για βροχή δεν το κουβεντιάζω. Το αστείο είναι ότι πληρώνουμε κάτι τρελά δημοτικά τέλη στον λογαριασμό της ΔΕΗ. Η κατάσταση είναι τέτοια που έχω τα πάντα στο UPS! Οπότε τι να λέμε για το Internet...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δεν επηρρεάζεται το Latency από την ποιότητα και την ταχύτητα της γραμμής; Εγώ αυτό ξέρω/έχω καταλάβει... όχι βέβαια... Δεν με απασχολούν τα pings, απλά έκανα μια παρατήρηση όσον αφορά το πόσο σχετική και valid ήταν η σύγκριση που έκανες. χωρίς να έχεις ιδέα όμως... Έχει γενικά η Wind καλά Pings? Νόμιζα το αντίθετο. Σε γενικές γραμμές για να τεστάρω και εγώ, σε τι τιμές λέμε ότι έχουμε καλά Pings, ανάλογα με Fastpath ή Interleaved? ναι έχει τα πολύ καλά... ανάλογα το που είναι ο server
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.