Προς το περιεχόμενο

Πόσες μέρες να περιμένω;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εβαλα στο σπίτι wind και ενώ από προχτές έγινε η φορητότητα συμβαίνει το εξής παράδοξο: ενώ το λαμπάκι του modem με το ιντερνετ είναι πράσινο, δεν έχω κωδικούς για να μπω στο ίντερνετ! Τους παίρνω τηλ για να μου τους δώσουν και μου λένε από προχτές δεν μπορούν να κάνουν κάτι και ότι πρέπει να περιμένω. Πριν σφαχτώ μαζί τους, πόσο είναι το εύλογο διάστημα να περιμένω; Και τι να κάνω αν συνεχίσουν να μου λένε τις ίδιες μπαρούφες; Καταγγελία ΕΕΤΤ;

Δημοσ.

Εμένα από τη στιγμή που με συνέδεσαν στο σύστημα μου δώσαν κωδικό μετά από μια εβδομάδα με 10 μέρες(με αρκετά μπινελίκια). Τι να πω κάνε υπομονή...

Δημοσ.
Ότι λέει το συμβόλαιο,τη σου είπαν από την αρχή,πόσο θα περιμένεις;;

Υποτίθεται ότι βγαίνουν αμέσως...

Εμένα από τη στιγμή που με συνέδεσαν στο σύστημα μου δώσαν κωδικό μετά από μια εβδομάδα με 10 μέρες(με αρκετά μπινελίκια). Τι να πω κάνε υπομονή...

Ωραία... Οπότε και το Σ/Κ χωρίς ίντερνετ... Καλά ξεκινήσαμε :mad::mad:

Δημοσ.

Τι λέει το Wind double play Μ;

(Απεριόριστο ADSL Internet έως 24 Mbps/1Mbps

Απεριόριστες αστικές & υπεραστικές κλήσεις προς όλα τα σταθερά στην Ελλάδα

34,00 €/μήνα)

• Super Moderators
Δημοσ.

η Wind πλάκα πλάκα έχει πολύ καλά pings ακόμα και στις ώρες αιχμής που σημαίνει ότι δεν μπουκώνει το δίκτυο, πράγμα αρκετά θετικό...

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι ενώ ο πρώτος και ο δεύτερος εναλλακτικός σε αριθμό παρόχων σκίζονται σε αναβαθμίσεις και δεν μπουκώνει ποτέ το δίκτυο...ΤΡΟΜΑΡΑ τους!

χίλιες φορές να είμαι με λίγους και να μην έχω πρόβλημα πιταρίσματος παρά το χάλι που βλέπω σε άλλους...

Δημοσ.

Λοιπον σχετικα με το θεμα. Ειμαι και εγω στην Wind.

Ειναι λιγο "Ασχετοι". Σου αλλαζουν παροχο αμεσως σχεδον ΑΛΛΑ δεν σου δινουν κωδικους.

Τι θα κανεις ; Θα παρεις στο ΤΕΧΝΙΚΟ τμημα θα μιλησεις με "σχετικο" θα σου πει να πληκτρολογησεις μια ip στον explorer

Εκει θα βαλεις κατι κωδικους και username.

Μετα απο αυτο εισαι ετοιμος.

Βαλτους λιγο χερι γιατι δεν ξυπνανε!!

Οσο για το ping και γενικως την ταχυτητα ειναι ΤΕΛΕΙΑ !

Εφυγα απο 4ΝΕΤ και ηρεμησα !

• Super Moderators
Δημοσ.
Αλήθεια, σε ποιό πάροχο είσαι;

On Telecoms και "απολάμβανω" και εδώ μπούκωμα τα Σ/Κ αλλά τουλάχιστον συγχρονίζω +3.5mbit πάνω από ότι όταν ήμουν στη Forthnet και έχω δυνατότητα να αλλάζω profile της γραμμής μου μόνος μου καθώς και 2mbit upload μόνος μου με 10 euro λιγότερα από ότι έδινα στη Forthnet :o

μια διαφορά την έχουμε πάντως

http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=3776443&postcount=3934 Forthnet

http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=3776490&postcount=3936 On

από 130 ήδη ανέβηκε στο 150ms η Forthnet και ήταν ακόμα 13:06 :o

Δημοσ.

Μένετε μαζί με το παλικάρι από τη Forthnet? Είναι σχετικά αυθαίρετο να συγκρίνεις τα Pings μεταξύ διαφορετικών γραμμών. Δεν αντιλέγω ότι μπορεί να έχεις δίκιο, αλλά για την ώρα μου φαίνεται σχετικά παραπλανητική και αυθαίρετη η σύγκριση.

• Super Moderators
Δημοσ.

γιατί είναι αυθαίρετο να συγκρίνουμε pings σε διαφορετικές γραμμές? επηρεάζεται το latency από το συγχρονισμό μιας γραμμής? μπορεί να είμαστε σε διαφορετικό path αλλά αυτό ισοσταθμίζεται εύκολα με μια πρόσθεση ή αφαίρεση κάμποσων ms στο τελικό αποτέλεσμα...

μήπως να το γυρίσουμε καλύτερα σε "δεν με απασχολούν τα pings" ? να μην γελάει ο κόσμος τουλάχιστον :o

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
επηρεάζεται το latency από το συγχρονισμό μιας γραμμής? μπορεί να είμαστε σε διαφορετικό path αλλά αυτό ισοσταθμίζεται εύκολα με μια πρόσθεση ή αφαίρεση κάμποσων ms στο τελικό αποτέλεσμα...

Δεν επηρρεάζεται το Latency από την ποιότητα και την ταχύτητα της γραμμής; Εγώ αυτό ξέρω/έχω καταλάβει...

μήπως να το γυρίσουμε καλύτερα σε "δεν με απασχολούν τα pings" ?

Δεν με απασχολούν τα pings, απλά έκανα μια παρατήρηση όσον αφορά το πόσο σχετική και valid ήταν η σύγκριση που έκανες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...