Trapper Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Εβαλα στο σπίτι wind και ενώ από προχτές έγινε η φορητότητα συμβαίνει το εξής παράδοξο: ενώ το λαμπάκι του modem με το ιντερνετ είναι πράσινο, δεν έχω κωδικούς για να μπω στο ίντερνετ! Τους παίρνω τηλ για να μου τους δώσουν και μου λένε από προχτές δεν μπορούν να κάνουν κάτι και ότι πρέπει να περιμένω. Πριν σφαχτώ μαζί τους, πόσο είναι το εύλογο διάστημα να περιμένω; Και τι να κάνω αν συνεχίσουν να μου λένε τις ίδιες μπαρούφες; Καταγγελία ΕΕΤΤ;
TheELF Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Ότι λέει το συμβόλαιο,τη σου είπαν από την αρχή,πόσο θα περιμένεις;;
Centurion Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Εμένα από τη στιγμή που με συνέδεσαν στο σύστημα μου δώσαν κωδικό μετά από μια εβδομάδα με 10 μέρες(με αρκετά μπινελίκια). Τι να πω κάνε υπομονή...
Trapper Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Ότι λέει το συμβόλαιο,τη σου είπαν από την αρχή,πόσο θα περιμένεις;; Υποτίθεται ότι βγαίνουν αμέσως... Εμένα από τη στιγμή που με συνέδεσαν στο σύστημα μου δώσαν κωδικό μετά από μια εβδομάδα με 10 μέρες(με αρκετά μπινελίκια). Τι να πω κάνε υπομονή... Ωραία... Οπότε και το Σ/Κ χωρίς ίντερνετ... Καλά ξεκινήσαμε :mad:
slygeo87 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Τι λέει το Wind double play Μ; (Απεριόριστο ADSL Internet έως 24 Mbps/1Mbps Απεριόριστες αστικές & υπεραστικές κλήσεις προς όλα τα σταθερά στην Ελλάδα 34,00 €/μήνα)
anta_n Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Μάλλον για την ώρα είναι μόνο Wind και μάλιστα κοπανιστός Το DP και το M ακόμα έρχονται....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 η Wind πλάκα πλάκα έχει πολύ καλά pings ακόμα και στις ώρες αιχμής που σημαίνει ότι δεν μπουκώνει το δίκτυο, πράγμα αρκετά θετικό...
anta_n Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δεν έχει μείνει και κανείς εκεί για να το μπουκώσει το δίκτυο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 ναι ενώ ο πρώτος και ο δεύτερος εναλλακτικός σε αριθμό παρόχων σκίζονται σε αναβαθμίσεις και δεν μπουκώνει ποτέ το δίκτυο...ΤΡΟΜΑΡΑ τους! χίλιες φορές να είμαι με λίγους και να μην έχω πρόβλημα πιταρίσματος παρά το χάλι που βλέπω σε άλλους...
barman Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Λοιπον σχετικα με το θεμα. Ειμαι και εγω στην Wind. Ειναι λιγο "Ασχετοι". Σου αλλαζουν παροχο αμεσως σχεδον ΑΛΛΑ δεν σου δινουν κωδικους. Τι θα κανεις ; Θα παρεις στο ΤΕΧΝΙΚΟ τμημα θα μιλησεις με "σχετικο" θα σου πει να πληκτρολογησεις μια ip στον explorer Εκει θα βαλεις κατι κωδικους και username. Μετα απο αυτο εισαι ετοιμος. Βαλτους λιγο χερι γιατι δεν ξυπνανε!! Οσο για το ping και γενικως την ταχυτητα ειναι ΤΕΛΕΙΑ ! Εφυγα απο 4ΝΕΤ και ηρεμησα !
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Αλήθεια, σε ποιό πάροχο είσαι; On Telecoms και "απολάμβανω" και εδώ μπούκωμα τα Σ/Κ αλλά τουλάχιστον συγχρονίζω +3.5mbit πάνω από ότι όταν ήμουν στη Forthnet και έχω δυνατότητα να αλλάζω profile της γραμμής μου μόνος μου καθώς και 2mbit upload μόνος μου με 10 euro λιγότερα από ότι έδινα στη Forthnet μια διαφορά την έχουμε πάντως http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=3776443&postcount=3934 Forthnet http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=3776490&postcount=3936 On από 130 ήδη ανέβηκε στο 150ms η Forthnet και ήταν ακόμα 13:06
anta_n Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Μένετε μαζί με το παλικάρι από τη Forthnet? Είναι σχετικά αυθαίρετο να συγκρίνεις τα Pings μεταξύ διαφορετικών γραμμών. Δεν αντιλέγω ότι μπορεί να έχεις δίκιο, αλλά για την ώρα μου φαίνεται σχετικά παραπλανητική και αυθαίρετη η σύγκριση.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 γιατί είναι αυθαίρετο να συγκρίνουμε pings σε διαφορετικές γραμμές? επηρεάζεται το latency από το συγχρονισμό μιας γραμμής? μπορεί να είμαστε σε διαφορετικό path αλλά αυτό ισοσταθμίζεται εύκολα με μια πρόσθεση ή αφαίρεση κάμποσων ms στο τελικό αποτέλεσμα... μήπως να το γυρίσουμε καλύτερα σε "δεν με απασχολούν τα pings" ? να μην γελάει ο κόσμος τουλάχιστον
anta_n Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 επηρεάζεται το latency από το συγχρονισμό μιας γραμμής? μπορεί να είμαστε σε διαφορετικό path αλλά αυτό ισοσταθμίζεται εύκολα με μια πρόσθεση ή αφαίρεση κάμποσων ms στο τελικό αποτέλεσμα... Δεν επηρρεάζεται το Latency από την ποιότητα και την ταχύτητα της γραμμής; Εγώ αυτό ξέρω/έχω καταλάβει... μήπως να το γυρίσουμε καλύτερα σε "δεν με απασχολούν τα pings" ? Δεν με απασχολούν τα pings, απλά έκανα μια παρατήρηση όσον αφορά το πόσο σχετική και valid ήταν η σύγκριση που έκανες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.