magikos7 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Παιδεια καλησπερα..Θελω να κανω ενα format στο pc μου αλλα εχω χασει τον σειριακο αριθμο...Μπορειτε να πειτε απο που μπορω να κατεβασω????
magikos7 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Ποια windows έχεις; Microsoft Windows XP Professional versio 2002 service Pack 3
isay Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 αν μπορείς να μπεις στα windows, μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο πρόγραμμα όπως π.χ. το siw freeware version (SIW Without Installer) για δεις τον κωδικό που έχεις. Αν δεν μπορείς να μπεις στα windows κοίτα το αυτοκόλλητο που ειναι κολλημένο στον υπολογιστή σου ή το αυτοκόλλητο στο φακελάκι των windows
magikos7 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Πολυ ωραια...Σας ευχαριστω πολυ παιδεια..! ---------- Προσθήκη στις 15:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:46 ---------- http://www.magicaljellybean.com/keyfinder/ Αδελφε να σου πω τωρα...Εγω το εκανα εγγατασταση αλλα πιο απ'ολα ειναι ο σειριακος αριθμος..
antonl Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 [...]Αδελφε να σου πω τωρα...Εγω το εκανα εγγατασταση αλλα πιο απ'ολα ειναι ο σειριακος αριθμος.. Το τρέχεις και βλέπεις τι γράφει δίπλα στο CD Key.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.