venumis Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 εγω εχω αυτη την Υλοποιηση http://www.multirama...99&catid=020300 . την εχω κλοκαρει στα 820-1050 και εχω θερμοκρασιες 32idle k 52 meta apo 3dmark 11..bebaia εκανα κ update bios apo thn gigabyte!!kala einai?? Πιο καλά δεν γίνεται
p_under Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 ^Και μετά μου λες να είμαι ευχαριστημένος με το GHz με αυξημένη τάση :Ρ καλησπερα phanispal ελπιζω να μην απελπιστεις με αυτο που θα δεις . ο φιλος εφερε την καρτα απο εδω γτ δεν εχει συστημα κ παιξαμε λιγο .
The__Blade Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 ρε παιδιά έχω crossfire με την απλή υλοποίηση της sapphire. φτάνουν 915/1100 με στοκ ρευμα και με το παραπάνω ρεύμα ανεβαίνουν ελάχιστα σε σημείο που δεν αξίζει. τις κλοκάρω με afterburner αλλά μετά δεν κάνουν downclock Μόνες και έχω απενεργοποιήσει το ulps αναγκαστικά. θέλω να τις κλοκάρω μέσω ccc , είμαι έτοιμος να φλασάρω με το Bios της asus το έχει κάνει κανείς? άλλος τρόπος να ξεκλειδώσουμε το ccc?
rafail1994 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Γιατί να παίξεις με το ccc; το afterburner είναι καλύτερο
LouCi4er Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Γιατί να παίξεις με το ccc; το afterburner είναι καλύτερο Προφανως για τα 2d clocks αν και νομιζω οτι και το afterburner εχει να ρυθμισεις 2d-3d clocks.Παντως στην 5χχχ το cf+oc ειναι μπερδεμα.Δεν ξερω τι παιζει με την 6χχχ σειρα.
lionheart75 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Προφανως για τα 2d clocks αν και νομιζω οτι και το afterburner εχει να ρυθμισεις 2d-3d clocks.Παντως στην 5χχχ το cf+oc ειναι μπερδεμα.Δεν ξερω τι παιζει με την 6χχχ σειρα. Γιατί το λές αυτό? Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με το cf+o/c των καρτών μου σε καμμιά περίπτωση. Συγκεκριμένα έχω περασμένους τους 10.12 drivers (αλλά και με προηγούμενους δεν είχα θέμα) και οι κάρτες παίζουν σε 3d εφαρμογές (μέσω ενεργοποιημένου 3d profile στο msi AB 870/1200) σε 870/1200 both ενώ όταν βγαίνω απο κάποια 3d εφαρμογή πέφτουν αυτόματα στα 157/300 σε idle (μέσω ενεργοποιημένου 2d profile στο msi AB 725/1000). Όλα αυτά με stock ρεύματα πάντα. Όσο αφορά την σειρά 6xxx απο την πρόσφατη αγορά μιας HD6850, αυτό που παρατήρησα είναι ότι και πάλι δεν υπάρχει πρόβλημα όσο αφορά την λειτουργία της κάρτας στο o/c (τόσο σε 3d όσο και σε 2d εφαρμογές), αν και δυστυχώς δεν έχω την δυνατότητα να δοκιμάσω cf+oc καθώς δεν έχω δεύτερη. Βέβαια στην περίπτωση αυτής χρησιμοποίησα την εφαρμογή Trixx της Sapphire η οποία δουλεύει απροβλημάτιστα με την σειρά 6xxx. Οι εναλλαγές και εδώ εξακολουθούν να γίνονται κατα κάποιο τρόπο αυτόματα σε προκαθορισμένα ρολόγια 2d - 3d (όπως στο msi AB) επιλέγοντας στις ρυθμίσεις του προγράμματος την επιλογή "...and restore clocks", αλλά με λίγο διαφορετικό τρόπο εδώ. Αφού επιλέξεις ο ίδιος και φορτώσεις, πρίν παίξεις κάποιο game, τα custom 3d oc ρολόγια που έχεις φτιάξει τότε βγαίνοντας κάποια στιγμή απο το game τα ρολόγια επιστρέφουν αυτομάτως σε idle μεν για να μην ζορίζεται η κάρτα, αλλά το profile εξακολουθεί και είναι φορτωμένο αν το χρειαστείς ξανά. Αν κλείσεις το pc όμως στην επόμενη επανεκκίνηση (εφόσον έχεις επιλέξει να ξεκινά το πρόγραμμα με την έναρξη των windows) η κάρτα επιστρέφει στα stock ρολόγια της και θα χρειαστεί ξανά να φορτώσεις ο ίδιος τα custom 3d ρολόγια που έχεις αποθηκεύσει πρίν παίξεις κάποιο game.
LouCi4er Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Γιατί το λές αυτό? Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με το cf+o/c των καρτών μου σε καμμιά περίπτωση. Συγκεκριμένα έχω περασμένους τους 10.12 drivers (αλλά και με προηγούμενους δεν είχα θέμα) και οι κάρτες παίζουν σε 3d εφαρμογές (μέσω ενεργοποιημένου 3d profile στο msi AB 870/1200) σε 870/1200 both ενώ όταν βγαίνω απο κάποια 3d εφαρμογή πέφτουν αυτόματα στα 157/300 σε idle (μέσω ενεργοποιημένου 2d profile στο msi AB 725/1000). Όλα αυτά με stock ρεύματα πάντα. Όσο αφορά την σειρά 6xxx απο την πρόσφατη αγορά μιας HD6850, αυτό που παρατήρησα είναι ότι και πάλι δεν υπάρχει πρόβλημα όσο αφορά την λειτουργία της κάρτας στο o/c (τόσο σε 3d όσο και σε 2d εφαρμογές), αν και δυστυχώς δεν έχω την δυνατότητα να δοκιμάσω cf+oc καθώς δεν έχω δεύτερη. Βέβαια στην περίπτωση αυτής χρησιμοποίησα την εφαρμογή Trixx της Sapphire η οποία δουλεύει απροβλημάτιστα με την σειρά 6xxx. Οι εναλλαγές και εδώ εξακολουθούν να γίνονται κατα κάποιο τρόπο αυτόματα σε προκαθορισμένα ρολόγια 2d - 3d (όπως στο msi AB) επιλέγοντας στις ρυθμίσεις του προγράμματος την επιλογή "...and restore clocks", αλλά με λίγο διαφορετικό τρόπο εδώ. Αφού επιλέξεις ο ίδιος και φορτώσεις, πρίν παίξεις κάποιο game, τα custom 3d oc ρολόγια που έχεις φτιάξει τότε βγαίνοντας κάποια στιγμή απο το game τα ρολόγια επιστρέφουν αυτομάτως σε idle μεν για να μην ζορίζεται η κάρτα, αλλά το profile εξακολουθεί και είναι φορτωμένο αν το χρειαστείς ξανά. Αν κλείσεις το pc όμως στην επόμενη επανεκκίνηση (εφόσον έχεις επιλέξει να ξεκινά το πρόγραμμα με την έναρξη των windows) η κάρτα επιστρέφει στα stock ρολόγια της και θα χρειαστεί ξανά να φορτώσεις ο ίδιος τα custom 3d ρολόγια που έχεις αποθηκεύσει πρίν παίξεις κάποιο game. Φιλε να σου πω την αληθεια εγω δεν ξερω απο τετοια. Την 5850 την εχω φλασαρει με MSI bios το οποιο εχει 1550 core 2250 mem ορια οποτε δεν εχω μπλεξει ποτε με 2d-3d profiles,φορτωσε-ξεφορτωσε και τετοια.Την εχω μονιμα 920/1200 και το afterburner μονο για το φουρφουρι της και απλα βαζω και παιζω,δεν κανω κατι αλλο.Μολις βγαινω απο το παιχνιδι 157/300 και ολα οκ.Απλα ειχα διαβασει-ακουσει οτι σε cf αμα κλοκαρεις παιζει μπερδεμα.Κατι για μπλε οθονες και τετοια.Βεβαια με πιο παλιους οδηγους.Ψεμματα λεω,αν θυμαμαι καλα (σου λεω εχω πολυ καιρο που το διαβασα) ελεγαν οτι δεν μπορεις να δωσεις ρευματα και να κλοκαρεις με το afterburner οταν εχεις cf.Κατι τετοια τελοσπαντων. lionheart75,αφου λες εσυ φιλε οτι δεν παιζει κανενα απολυτως θεμα και ολα δουλευουν κομπλε,εγω το μονο που μπορω να κανω ειναι να συμφωνησω.
lionheart75 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Φιλε να σου πω την αληθεια εγω δεν ξερω απο τετοια. Την 5850 την εχω φλασαρει με MSI bios το οποιο εχει 1550 core 2250 mem ορια οποτε δεν εχω μπλεξει ποτε με 2d-3d profiles,φορτωσε-ξεφορτωσε και τετοια.Την εχω μονιμα 920/1200 και το afterburner μονο για το φουρφουρι της και απλα βαζω και παιζω,δεν κανω κατι αλλο.Μολις βγαινω απο το παιχνιδι 157/300 και ολα οκ.Απλα ειχα διαβασει-ακουσει οτι σε cf αμα κλοκαρεις παιζει μπερδεμα.Κατι για μπλε οθονες και τετοια.Βεβαια με πιο παλιους οδηγους.Ψεμματα λεω,αν θυμαμαι καλα (σου λεω εχω πολυ καιρο που το διαβασα) ελεγαν οτι δεν μπορεις να δωσεις ρευματα και να κλοκαρεις με το afterburner οταν εχεις cf.Κατι τετοια τελοσπαντων. lionheart75,αφου λες εσυ φιλε οτι δεν παιζει κανενα απολυτως θεμα και ολα δουλευουν κομπλε,εγω το μονο που μπορω να κανω ειναι να συμφωνησω. LouCi4er σε διαβεβαιώ ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα στο cf και o/c των 5xxx της Ati και θαρρώ το ίδιο θα συμβαίνει και στην σειρά 6xxx της AMD. Kαι εγώ ξεκλείδωτες τις έχω με asus bios αλλά δεν δίνω ρεύμα παραπάνω καθώς τα 870/1200 και στις δύο με stock τάση (πιθανόν και 900 core) με καλύπτουν απόλυτα. Το εν λόγω εγχείρημα φλασαρίσματος λαμβάνει χώρα κανα τετράμηνο - πεντάμηνο οπότε δεν αντιμετώπισα / συνάντησα θέμα στις 5xxx με οδηγό το τελευταίο 5μηνο ο οποίος να μπλόκαρε το msi ΑΒ στο να διαχειριστείς την τάση που επιθυμείς να δώσεις. Η τάση παίζει κανονικά αν το επιυθμείς. Εδώ υπάρχει ένα όμως και δεν συμβαίνει το ίδιο με την 6850 και τους 10.12 (τουλάχιστον σε εμένα) και χωρίς να έχω cf ... Ο λόγος για τον οποίο χρησιμοποίησα το Trixx της Sapphire στην νεοαποκτηθείσα HD6850 της asus ήταν αυτός που αναφέρεις. Χρησιμοποιώντας αρχικά το Msi AB και τους 10.12 διαπίστωσα ότι ήταν ανύπαρκτη η επιλογή voltage tweak (απενεργοποιημένη) πράγμα που με έβαλε σε σκέψεις καθώς η κάρτα το υποστηρίζει. Χρησιμοποιώντας το Trixx όλα λύθηκαν, οπότε είναι θέμα οδηγών (υπόψη ότι χρησιμοποιώ την τελευταία έκδοση Msi AB 2.0.0). Μένει πλέον να δώ αν το θέμα θα λυθεί με τους νέους οδηγούς.
LouCi4er Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Ναι,αυτο που λες ειναι γεγονος.Η 6χχχ χρησημοποιει αλλο Voltera chip με το οποιο δεν μπορει να συνεργαστει κανενα software απο αυτα που υπαρχουν.Μην ανησυχεις και ειμαι σιγουρος οτι ο w1zzard κατι θα κανει.
gorillas Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δεν είχα τι να κάνω χθες το βράδυ και είπα να πειράξω λίγο την κάρτα. Τα max όρια με stock ρεύμα που περίπου είναι;;; Οι θερμοκρασίες είναι καλές αλλά ο ανεμιστήρας είναι στο 50%.
phanispal Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Κάπου εδώ γύρω: http://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/Radeon_HD_6850_Direct_Cu/31.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.