Προς το περιεχόμενο

Νέες κάρτες AMD 68xx

Timour21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παίζουν κι άλλα πάντως, και πολλά μάλιστα, αν τσεκάρεις τα σχετικά νήματα θα τα βρεις όλα ;)

Για να τσεκάρεις και τι κερδίζεις κάθε φορά δηλαδή.

Δημοσ.

Άμα έχεις αστάθεια/artifacts/drop frames σημαίνει πως πρέπει να κατεβάσεις λίγο.

παιδιά τελευταία η καρτούλα μου μου κάνει παιχνίδια... έτσι το γράφω για να ξέρουν όσοι θα την clockaρουν αν την πάρουν... συγκεκριμένα είναι η δεύτερη φορά σήμερα που μου πετάει γραμμές στην οθόνη και αναγκάζομαι να κάνω restart ... μου το χει κάνει και με τους προηγούμενους αλλα και με τους τελευταίους drivers... :blink: :unsure: :(

Δημοσ.

ερωτηση μολις την παρελαβα παιδια (Sapphire 6870) αλλα δεν εχει το κλασικο pcb cooler αλλα εχει αυτο http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?leg=&psn=000101&pid=981 τι να κανω να παω να την αλλαξω η να μεινω με αυτο ειναι αποδοτικο σε σχεση με τον μαμισιο ?

Δημοσ.

ερωτηση μολις την παρελαβα παιδια (Sapphire 6870) αλλα δεν εχει το κλασικο pcb cooler αλλα εχει αυτο http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?leg=&psn=000101&pid=981 τι να κανω να παω να την αλλαξω η να μεινω με αυτο ειναι αποδοτικο σε σχεση με τον μαμισιο ?

γιατί δεν το τσεκάρεις? βάλε κάποιο παιχνίδι και δές τι θερμοκρασία φτάνει... η μόνη δουλειά του ανεμιστήρα είναι να κρατάει τις θερμοκρασίες χαμηλά και αυτό μπορείς να το δείς εύκολα με το GPU-Z ... μεγείες btw :)

Δημοσ.

με gpu 965 kai μνημες στα 1125 εχω 80c maximum sto furmark (kai idle 42c) με αυτη την ψυκτρα τι λετε εχει κανεις παρομοιο μοντελο na συγκρινουμε. δεν ξερω η μαμισιες μου φαινονται τερατα παντως .

thanx Luciddream :)

Δημοσ.

offtopic: το review πολύ καλό, αλλά έλεος μη μου πεος ότι παίζεις σε 1440Χ900 :P ( το σύστημα σου είναι τουλάχιστον για 1920Χ1080)

Το ξέρω :Ρ. Μαζεύω χρήματα για οθόνη dell η την 23" η την 24"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...