Προς το περιεχόμενο

Νέες κάρτες AMD 68xx

Timour21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για ποιο λόγο να έχεις το ανεμιστήρι στο 50%;

Άμα έχω ανοιχτό game και ανεβάζει 70+ θερμοκρασία λογικό να έχω stable στο 50% γιατί με auto δε ψύχει τίποτα.

Δημοσ.

Άμα έχω ανοιχτό game και ανεβάζει 70+ θερμοκρασία λογικό να έχω stable στο 50% γιατί με auto δε ψύχει τίποτα.

Έμενα στο 20% το είχα και έκανα ένα stress test να δω ποσό θα πάει και πάνω από 75 δεν πήγε μετά από 12λεπτα stress

Δημοσ.

Ωραία, και πού έγκειται το πρόβλημα ακριβώς;

Κάρτα γραφικών είναι, όχι επεξεργαστής.

Και στους 90°C να παίζει, δεν τίθεται θέμα.

Δημοσ.

Καλησπερα!!!προσφατα αγορασα αυτη ττην καρτα http://www.multirama.gr/products/product?pid=0541199&catid=020300 προς αντικατασταση της παλιας 8800gts!!!αυτο που παρατηρησα ειναι οτι τα ανεμηστηρακια δουλευοθν στο 73% συνεχως και μεσα απο το ατι catalyst δεν μπορω να επεμβω???να το αφησω ετσι υπαρχει προβλημα???επισης γνωριζεται αν το συγγεκριμενο μοντελο περνει κα8ολου overcklocking??

Δημοσ.

ακυροο φιλε μου εγω εκανα βλακεια με το fan control!!την ανεβασα στα 800 απο 775 και 1005 απο 1000!!!εσυ τι προτεινεις να πειραξω???8α δω καποια διαφορα???

Δημοσ.

oxi 1005 !!!κοιταξα ενα μοντελο ποιο πανω απο την δικια μου και τα εωαλα ετσι!!!καπου διαβασα οτι μπορει να παει στα 850 χωρις αλλαγη τασης ετσι το εωαλα 820!!!την αλλη τιμη ομως απο 1000 που ηταν δεν ξερω ποσο να την ανεβασω!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...