Προς το περιεχόμενο

Νέες κάρτες AMD 68xx

Timour21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω μια asus6870 και σκεφτόμουν να της κάνω overcloking τι ρυθμίσεις πιστεύετε ότι είναι καλύτερες χωρίς να έχουμε πολλά προβλήματα??

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έχει κάνει κανείς καμια προσπάθεια για aftermarket cooler σε 6870; Μου έχει σπάσει τα νεύρα ο ανεμιστήρας σε θόρυβο. Μιλάω σε skype και με ακούνε λες και είμαι σε αεροδρόμιο με 50% τον ανεμιστήρα. Κάπου διάβασα για αλλαγή πάστας και διαφορά σε θερμοκρασίες 5+ βαθμούς.

Δημοσ.

καθαρα ενημερωτικα μια 69870 ενος φιλου παιζει 1050 με default voltage , θεωρειται καλο κομματι ? γτ δεν εχω δει κ πολλους πανω απο 1000 .

Δημοσ.

Πλάκα κάνεις τώρα; :Ρ

Η Asus μου χαροπαλεύει για τα 1020 πλέον, λες κι έχει φάει degrade ένα πράγμα.

Εν τω μεταξύ για κάποιο λόγο βγάζει χαμηλότερα score απ' ότι στην αρχή και δεν καταλαβαίνω το λόγο :/

Δημοσ.

ναι παιδες εκει παιζει , ο φιλος δεν εχει account εδω αλλα δεν εχει κ mobo τωρα . δεν ειναι extreme clocker , του περναει 15ακι furmark κ ειναι φυσικα 3dstable . κ να σκεφτηται οτι την εκανε ανταλλαγη με μια 5850 dual fan - non reference msi απο φιλο του

Δημοσ.

15 λεπτά Xtreme burning mode όμως έτσι?

νομιζω το απλο .

edit ρε caution τι σημαινει αυτη η μαμακια <> ?

Δημοσ.

Επιτέλους μου φεραν και το καλώδιο .Άνοιξα το pc όλα μια χαρά τρέχω ένα furmark και έβγαλα 100fps αρκετά χαμηλά στην ανάλυση 1440x900 έβαλα να κάνω και ενα format επί την ευκαιρία τώρα επειδή δεν είχα ποτέ ati ποιους drivers να βάλω;

Δημοσ.

<> = διάφορο ;)

Υπάρχει περίπτωση να περνάς furmark και να τρως εύκολα κόλλημα σε 3D - σαφώς γίνεται και το ανάποδο. Αν θέλουμε να μιλάμε για 24/7 stable clockια καλά είναι πρώτα να διασφαλίζουμε temps με το χνουδωτό πρόγραμμα και μετά να το λιώνουμε και 3d mark / γερό gaming για να σιγουρευτούμε ότι δεν χάσαμε σε stability από το o/c μας :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...