Προς το περιεχόμενο

Νέες κάρτες AMD 68xx

Timour21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Custom designs = ψάχνεις τον μπελά σου, στις τελευταίες radeon. Βλέπεις reference - είναι καλό... (τραγουδιστά) τα τελευταία 2 χρόνια ;)

+1 στις ρεφερενς καρτες...

Οταν ερθει η ωρα να αλλαξεις μια ψυκτρα,ειτε ελεω θερμοκρασιων,ειτε φασαριας,ειτε για...ομορφια θα κλαις επειδη δε θα κουμπωνει καμμια γιατι θα βλεπεις το κλασσικο "attention-only for reference pcb's".

Δημοσ.

αν και αφορα την 5850 ενω με τους 10.10 αν εκανα Overclock σε idle τα core -memory clock δεν πέφτανε στα 100/300 με τους 10.11 δεν υπαρχει κανενα προβλημα !

Ναι το ειχα αναφερει και εγω πριν καμια εβδομαδα.Ενας τυπος σε ενα αλλο φορουμ που ισχυριζεται οτι δουλευει στην ΑΤΙ (ολοι καταλαβαμε πιστευω) ειχε πει οτι οντως μετα τον 10,4 δεν παιζει να ξαναβγει 2d driver που να ριχνει ρολογια 157/300 (μιλαω για 5χχχ).Μαλλον ειναι λιγο οτι να' ναι στην ΑΤΙ.

+1 στις ρεφερενς καρτες...

Οταν ερθει η ωρα να αλλαξεις μια ψυκτρα,ειτε ελεω θερμοκρασιων,ειτε φασαριας,ειτε για...ομορφια θα κλαις επειδη δε θα κουμπωνει καμμια γιατι θα βλεπεις το κλασσικο "attention-only for reference pcb's".

Αυτο δεν σε πολυνοιαζει διοτι μια βασικη,βασικοτατη διαφορα που εχουν οι non με τις reference ειναι οτι οι πρωτες εχουν καλυτερο συστημα ψυξης,αρα δεν θα χρειαστει να το αλλαξεις.Ισως σε προβληματισει λιγο αν εχεις σκοπο την υδροψυξη.

Δημοσ.

Πιστευω οτι δεν πρεπει να σχολιαζουμε ενα ατομο χωρις να ξερουμε τι εχει

πει ακριβως.......και δεν εχει δηλωσει πουθενα οτι δουλευει στην ΑΤΙ....

Δεν εχω σκοπο να κανω τον συνηγορο κανενος... αλλα οντως οι τελευταιοι

οδηγοι ειναι λιγο (περιεργοι).......μην ξεχνατε οτι οι 10.11 δεν υποστηριζουν

την 6χχχ σειρα...

Στους επομενους θα δουμε.... ;)

Δημοσ.

την 6χχχ σειρα...

Δεν τον σχολιασα,απλα ειπα οτι σε μια ερωτηση που του ειχα κανει σχετικα με το γιατι απο τους 10,4 και μετα δεν πεφτουν τα ρολογια 157/300 αν κλοκαρεις,μου εξηγησε τον λογο και μου ειπε επισεις οτι μαλλον δεν προκειτε να αλλαξει στο μελλον.Γιαυτο παραξενευτηκα και το ανεφερα,δεν ειχα σκοπο να θιξω κανεναν.

Επειδη προφανως παρακολουθεις το αλλο φορουμ και το ATI catalyst thread νομιζω οτι θα εχεις διαβασει τα οσα εχουν γραφτει σχετικα με τον εν λογο κυριο.Προσωπικο δεν εχω τπτ μαζι του,αντιθετα χαιρομαι αν οντως δουλευει-δουλευε στη ΑΤΙ γιατι αυτο αυτοματα σημαινει μεγαλη βοηθεια προς ολους εμας τους κατοχους καρτων ΑΤΙ.Τωρα αν εχει δηλωσει οτι δουλευει στην ΑΤΙ το εχει κανει παρα πολλες φορες μαλιστα.Τεσπα ολα αυτα ειναι ανουσια και εντελως ασχετα με το παρων thread και γιαυτο σταματαω.

Δημοσ.

ήταν βαρύ και ασήκωτο το banhammer...

Κάπου εδώ γύρω θα είναι.

Δεν ηξερα οτι τον στειλαν για ban-ιο.Tι διαολο,πως μου ξεφυγε αυτο... :unsure:

Εχουμε κανα λινκ να διαβασω τα γραφομενα που οδηγησαν στον χωρισμου του αμνου απτα εριφια?

Δημοσ.

την 6χχχ σειρα...

αρχικά οι τελευταίοι drivers είναι οι 10.10e.. και όχι οι 10.11. οι οποίοι και υποστηρίζουν μια χαρά την σειρά 6ΧΧΧ και ρίχνουν τα ρολόγια όπως πρέπει...

όσο για το τι σχολιάζουμε... προσωπικά σχολιάζω όσους πιάνονται απο τέτοιες δηλώσεις και τις κάνουν καραμέλα.. το είπε αυτός και άρα είναι έτσι. εμ να που δεν είναι... (αναφέρομαι στο σχόλιο του για τους 10.10e οπου "δεν τους προτείνει")

σύντομα βγαίνουν νέοι drivers που ακούγεται οτι θα έχουν μεγάλες διαφορές... για να δούμε :unsure:

Δημοσ.

Εγω αναφερομαι σε αυτους που εχει βγαλει η μαμα ΑΤΙ και επειδη θυμαμαι καλα...οι τελευταιοι που ανεβηκαν

ηταν οι 10.11, οι 10.10e ειχαν ανεβει αρκετες μερες πιο πριν...

Οπως ειπα πιο πριν δεν θελω να παρω το μερος κανενος αλλα μην βγαζουμε ευκολα συμπερασματα..... :)

Οσο για τους τελευταιους που περιμενουμε μακαρι να μην δουμε μονο αλλαγες στην εμφανηση του CCC!

Δημοσ.

εγω παντος με τους drivers απ το cd τις ati/asus δε εχω κανενα προβλημα σε κανενα game. απλα περιμενω αποψεις απ τους 10,12 που θα βγουν σε λιγες μερες απο το insomnia και μετα να τους βαλω.

Δημοσ.

Εγω αναφερομαι σε αυτους που εχει βγαλει η μαμα ΑΤΙ και επειδη θυμαμαι καλα...οι τελευταιοι που ανεβηκαν

ηταν οι 10.11, οι 10.10e ειχαν ανεβει αρκετες μερες πιο πριν...

δεν έχει σημασία οτι βγήκαν μερικές μέρες πρίν... το Direct3D είναι νεότερη έκδοση στους 10.10e.

-->

10.10e hotfix are the newest drivers

Also 10.10e has the new Morphological Filtering option in CCC

Sticking with 10.10e is your best bet until 10.11a hotifx is released, or 10.12

Δημοσ.

απλα περιμενω αποψεις απ τους 10,12 που θα βγουν σε λιγες μερες απο το insomnia και μετα να τους βαλω.

Να κοιτάξει το Insomnia να βγάλει καμιά καλή κάρτα γραφικών της προκοπής και να αφήσει τους drivers :D :D

Δημοσ.

Να κοιτάξει το Insomnia να βγάλει καμιά καλή κάρτα γραφικών της προκοπής και να αφήσει τους drivers :D :D

χααχαχαα!!! ηθενα να πω οτι οταν βγουν απ την ati και τους περασουν τα παιδια εδω μεσα και μας πουν εντιποσεις θα ενεργισουμε αναλογα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...