scorpion8283 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 http://www.fudzilla.com/reviews/item/20999-scythe-setsugen-2-shows-off Soooo sweet...αν δεν μου χαλαγε την εγγυηση, θα ταν στανταρακι.... Γιατί να σου χαλάσει την εγγύηση; ???? Δεν παυει η εγγυηση αν αλλαξω cooler??? (Δεδομενου οτι αν χρειαστει κατι, θα επανατοποθετησω το παλιο.....δε θα φαινεται οτι εχει "πειραχτει"?)
p_under Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 η msi 5850 twin frost δεν λεει με τιποτα να ξεκλειδωσει τα ρευματα με οποιο bios κ αν δοκιμασα, ηταν ενος φιλου κ τελικα την ανταλλαξε με μια new 6870.
caution Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 η msi 5850 twin frost δεν λεει με τιποτα να ξεκλειδωσει τα ρευματα με οποιο bios κ αν δοκιμασα, ηταν ενος φιλου κ τελικα την ανταλλαξε με μια new 6870. Έχω και εγώ μια τέτοια! Εμένα ανεβάζει ρεύματα αλλά ανάμικτα συναισθήματα και εδώ...
phanispal Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 ???? Δεν παυει η εγγυηση αν αλλαξω cooler??? (Δεδομενου οτι αν χρειαστει κατι, θα επανατοποθετησω το παλιο.....δε θα φαινεται οτι εχει "πειραχτει"?) Όχι απαραίτητα. Άσε που παίζει ρόλο και σε ποιον θα πέσεις και αν έχει όρεξη να τσεκάρει αν άλλαξες κάτι.
caution Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Πρέπει να είναι μεγάλο τσακάλι για να καταλάβει ότι έχεις αλλάξει cooler - αν την δώσεις όπως την πήρες. Τα αυτοκόλλητα κοιτάνε και να μην έχει κολλήσεις ( που και πάλι αν είσαι μάστορας )
scorpion8283 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Όχι απαραίτητα. Άσε που παίζει ρόλο και σε ποιον θα πέσεις και αν έχει όρεξη να τσεκάρει αν άλλαξες κάτι. Πρέπει να είναι μεγάλο τσακάλι για να καταλάβει ότι έχεις αλλάξει cooler - αν την δώσεις όπως την πήρες. Τα αυτοκόλλητα κοιτάνε και να μην έχει κολλήσεις ( που και πάλι αν είσαι μάστορας ) Με βαλατε σε τρυπακι τωρα...θα περιμενω να δω τι θα ερθει Ελλαδα μεχρι τα Χριστούγεννα, και θα χτυπησω κατι aftermarket... (οχι για να παρω 10-20 Mhz, αλλα γιατι το Atiφουρφουρο μου ζαλιζει μετα το 40%.......
Millennium Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Το 40%+ στο φουρφουρι φαντάζομαι χρειάζεται σε καταστάσεις υπεργχρονισμού ε;
phanispal Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Να σου πω την αλήθεια και στο 25% να το έχεις μια χαρά θα είναι. Δε θα πάθει τίποτα αν παίζει λίγο πιο ψηλά από άποψη θερμοκρασίας.
Millennium Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Εσύ Φάνη τι θερμοκρασίες πιάνεις σε oc σε κάτι βαρύ,και σε τι % το φαν; 1020 πυρήνα on demand έχεις αν θυμάμαι καλά.
phanispal Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Τώρα την έχω @ stock, εξάλλου δεν παίζω και τίποτα :Ρ Αλλά όπως θα δεις πιο πίσω, έχω αναφέρει ότι παίζω στους 60°C @ idle (20-25% το ανεμιστήρι απ' τον CCC) και @~80°C @ load (~25% πάλι). Αλλά τα ρολόγια δεν πέφτουν πιο κάτω από 300/1050 και δεν το 'χω ψάξει ακόμα.
Luciddream Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 με 10.e είναι όλα οκ με τα ρολόγια... 300/1050 όμως βλέπω ακόμα και με youtube ανοιχτό (χωρίς να παίζει video), μάλλον λόγω του gpu acceleration στο flash. οι θερμοκρασίες αν δεν βαριέσαι να ακούς το fan in game (υπάρχει κάποιος που παίζει game χωρίς ήχο τσίτα?) είναι πολύ λογικές... εγώ που δεν πολυενοχλούμαι το έχω πάνω απο 60% (ανάλογα την θερμοκρασία το αυξάνει το trixx)
scorpion8283 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Το 40%+ στο φουρφουρι φαντάζομαι χρειάζεται σε καταστάσεις υπεργχρονισμού ε; Ολα εχουν και την κριση-γουστα του καθενος... πχ... Αυτη στιγμη ειμαι stock,γιατι στα games με την δικη μου οπτικη, θελω να παιζω με 40+ fps,και αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει καποιο απο αυτα που ασχολουμαι που να χρειαζεται εστω τα 5-6 fps που θα δωσει το O/C...ομως με επομενους τιτλους? Επισης (καλως ή κακως) δεν θελω η καρτα να ανεβαινει πανω απο 80+ C...ειδικα stock... Οποτε,με βαση το vantage και καποια games που εχουν GPU usage μεγαλο, εχω καταληξει σε profile στ.ο trixx 80c-40%(περιπου το ιδιο θορυβωδες με το CCC, αλλα πιο δροσερο,λογω της καλυτερης αναλογιας σε πιο χαμηλες θερμοκρασιες..) Η βαση του προβληματος ομως ειναι αλλου... προσωπικα, δεν εχω προβλημα με το θορυβο (thx Sennheizer! ) αλλα δεν εχω βρει σε κανενα forum απαντηση στο "Προβλημα-με-εκτοξευομενα-αντικειμενα-απο-νυσταγμενο-αδερφο(σ.σ.καλτες)-μετα-απο O/C" ή στο "conflict απο προσγειομενο σουτιεν "φιλης" στο πληκτρολογιο, και BSOD με ERROR_CODE "00a00x01 δεν φτανει που κοιμαμαι μονη μου, θες και να καθαρισεις ξημερωματα Σαββατιατικο το γραφειο σου με φορητο σκουπακι!"... Οπως καταλαβαινετε το θεμα της σωστης ψυξης του Pc, εχει και κοινωνικες προεκτασεις-τα προβληματα του συγχρονου εργαζομενου gamer... (τα πα και ξελαφρωσα...τουλαχιστον εσεις με καταλαβαινετε )
phanispal Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Χαχ, αυτά είναι :Ρ Πάντως οι 80°C δεν αποτελούν απαγορευτική θερμοκρασία για μια GPU, φυσιολογική θα την αποκαλούσα μάλιστα.
ColdFusion Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 αν και αφορα την 5850 ενω με τους 10.10 αν εκανα Overclock σε idle τα core -memory clock δεν πέφτανε στα 100/300 με τους 10.11 δεν υπαρχει κανενα προβλημα !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.