phanispal Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Από άποψη θορύβου και εκλυόμενης θερμότητας, λογικά είναι μπροστά. Το ίδιο και στο overclocking νομίζω.
lionheart75 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Ναι, αλλά όπως έχω ξαναπεί, τα ρολόγια δεν πέφτουν κάτω από 300/1050 με τίποτα. Και το φουρφούρι περιστρέφεται στο 21% περίπου, ελεγχόμενο από Catalyst. Αν παίξω με custom profiles, σίγουρα θα πέσει η θερμοκρασία. Δοκίμασα να αποσυνδέσω την τηλεόραση που έχω συνδεδεμένη με HDMI, εις μάτην. Θα δούμε τι θα γίνει με τους 10.12. Πάντως αν θυμάμαι καλά, στην αρχή την είδα την κάρτα με 100/300, αλλά μετά νομίζω πέρασα τους 10.10d. Τώρα βαριέμαι να πειραματιστώ με τους οδηγούς. Φάνη δεν χρειάζεται να αποσυνδέσεις το καλώδιο hdmi της δεύτερης οθόνης ρε φίλε. Μπές στο CCC και στο desktops & displays απενεργοποίησε απο τα εικονίδια των οθόνων την δεύτερη οθόνη σου (την Philips υποθέτω). Κάθε φορά που θα χρειαστεί να την χρησιμοποιήσεις θα μπαίνεις CCC και θα την ενεργοποιείς με δεξί κλικ > replace ή extend ή duplicate κλπ. Τόσο απλά. Δεν θα ζορίζεται η κάρτα σου και δεν θα ανεβάζει θερμοκρασίες. Έτσι τις έχω εγω και τις 2 μαζί και όλα παίζουν ρολόι απο θερμοκρασίες.
phanispal Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Ναι ρα, αυτό εννοούσα πως έκανα, απλά έπρεπε να το διευκρινήσω :Ρ Πάντως δεν είδα διαφορά :/
lionheart75 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Ναι ρα, αυτό εννοούσα πως έκανα, απλά έπρεπε να το διευκρινήσω :Ρ Πάντως δεν είδα διαφορά :/ Περίεργο ρε φίλε.
phanispal Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Θα περιμένω να δω τι θα παιχτεί με τους 10.12 όταν εδεήσουν και βγουν, μέχρι τότε δε θα ασχοληθώ :Ρ
scorpion8283 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 http://www.fudzilla.com/reviews/item/20999-scythe-setsugen-2-shows-off Soooo sweet...αν δεν μου χαλαγε την εγγυηση, θα ταν στανταρακι....
UpToDate_ Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 6870 με custom coolers πότε θα βγουν ; Και πόσο πάνω θα κοστολογηθούν απο τις reference ;
caution Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Custom designs = ψάχνεις τον μπελά σου, στις τελευταίες radeon. Βλέπεις reference - είναι καλό... (τραγουδιστά) τα τελευταία 2 χρόνια
Luciddream Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Custom designs = ψάχνεις τον μπελά σου, στις τελευταίες radeon. Βλέπεις reference - είναι καλό... (τραγουδιστά) τα τελευταία 2 χρόνια εγώ με την 4890 δεν είχα το παραμικρό θέμα... custom της connect3d.. !! εκτώς και αν λέμε για την σειρά 5 .. που δεν γνωρίζω.
caution Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 ...ρώτα και όσους έχουν την διπλή 5850 non ref giga και σφυράει και την 'lightning' 5850 και έχει τα voltage issues και την 5870 v2 της asus και clockάρει λιγότερο και... γενικά από 58ΧΧ και πέρα δεν υπάρχει λόγος να πληρώνεις custom imho απ' ότι έχω δει...
Millennium Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 6870 με custom coolers πότε θα βγουν ; Και πόσο πάνω θα κοστολογηθούν απο τις reference ; 'Εχει βγάλει η powercolor.θα αρχίσουν σιγά-σιγά και άλλες.
LouCi4er Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 ...ρώτα και όσους έχουν την διπλή 5850 non ref giga και σφυράει και την 'lightning' 5850 και έχει τα voltage issues και την 5870 v2 της asus και clockάρει λιγότερο και... γενικά από 58ΧΧ και πέρα δεν υπάρχει λόγος να πληρώνεις custom imho απ' ότι έχω δει... Για την πρωτη εχω ακουσει και εγω αρκετα issues με το bios και τα ανεμιστηρια.Για τις αλλες δυο δεν ειχα ακουσει τπτ.Παντως με non-reference Sapphire και MSI bios παιζω 920 με στοκ ρευμα(αφου δεν γινεται να δωσω παραπανω,πλυν μολυβιου) και γενικα κανενα απολυτως προβλημα εδω και σχεδον 1 year.
lionheart75 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Για την πρωτη εχω ακουσει και εγω αρκετα issues με το bios και τα ανεμιστηρια.Για τις αλλες δυο δεν ειχα ακουσει τπτ.Παντως με non-reference Sapphire και MSI bios παιζω 920 με στοκ ρευμα(αφου δεν γινεται να δωσω παραπανω,πλυν μολυβιου) και γενικα κανενα απολυτως προβλημα εδω και σχεδον 1 year. Και γω με τις sapphire 5850 και asus bios παίζουν ανετότατα στα 900/1200 με στοκ 1.087v, ίσως να πηγαίνουν και λίγο παραπάνω core αλλά δεν έχω δοκιμάσει να πώ την αλήθεια.
caution Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 @LouCi4er η giga βγάζει συχνά θέμα με ήχους στα πηνία. Χώρια τα fans. H msi απ' ότι ξέρω υπήρχε ολόκληρο batch με θέμα voltage και τα τελευταία έχουν πάλι λάθος στο fan. Και την v2 όσοι enthusiasts την αγόρασαν, την πούλησαν γρήγορα - γρήγορα... Τώρα αν μου αναφέρεις την Lightning, αφενός go figure τιμή - αφετέρου τα βαρβάτα dr της έλαμπαν μόνο @ LN2 που είναι και φυσικό. Οπότε δεν κέρδιζες κάτι σε καμία περίπτωση. Αντίθετα συχνά χάνεις και όλας! Γυμνά/semi γυμνά vrms που ξεσκίζουν τα fluctuations @ overvolt, λιγότερο support, λιγότερος κόσμος να ασχολείται με bioses/blocks/κτλ... And a tip: 'παίζω την non ref stock ρεύμα' <> 'παίζω την ref μου με stock ρεύμα' MM it και θα με θυμηθείς 58ΧΧ/68ΧΧ χωρίς τύψεις ref - και αν είναι και κάποια μάρκα που ζητά 5-10 ευρώ για 3 χρόνια εγγύηση, ακόμα καλύτερα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.