Προς το περιεχόμενο

Νέες κάρτες AMD 68xx

Timour21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

33c???????

Ναι αλλα και εγω με την 5850 που ειχα, ποτε δεν ειδα 33c οπως λες και ας εχω

9 φουρφουρια στο κουτι, η μικροτερη θερμοκρασια αν θυμαμαι καλα ηταν στους 36 (το

καταχειμωνο), τωρα με την 6870 σε idle εχω 40c αν πιασουν και τα κρυα τοτε λογικα

θα εμφανιστουν και μικροτερες θερμοκρασιες....δεν νομιζω να υπαρχει λογος να

ασχολουμαστε για τοσο μικρες διαφορες.... ;)

Τωρα σε load απο το λιγο που εχω παρατηρησει παλι ιδιες θερμοκρασιες εχω με την 5850,

δλδ τρεχοντας το Heaven Benchmark v2.1 max ειχα λιγοτερο απο 70c!!!!!!!! ;)

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με την 6870 κ εγω εκει παίζω στους 40c.

Οχι δεν είπα να ασχολούμαστε με τέτοιες μικροδιαφορές, απλά είπα οτι η 5850 έχει καλύτερη θερμική συμπεριφορά και πιο πολύ το έλεγα για idle καταστάσεις.. Σε καμία περίπτωση δεν εγραψα οτι η 6870 εχει πρόβλημα με θερμοκρασίες..

Δημοσ.

Η δική μου πάντως συνεχίζει να παίζει στους 60°C σε idle, και τα clocks συνεχίζουν να μην πέφτουν σε 100/300.

Άντε να βγουν οι 10.12 να δούμε τι θα γίνει.

Δημοσ.

Η δική μου πάντως συνεχίζει να παίζει στους 60°C σε idle, και τα clocks συνεχίζουν να μην πέφτουν σε 100/300.

Άντε να βγουν οι 10.12 να δούμε τι θα γίνει.

60°C σε idle;;;;;Σαν πολλά δεν είναι και για την υλοποίηση της asus ;

Δημοσ.

Ναι, αλλά όπως έχω ξαναπεί, τα ρολόγια δεν πέφτουν κάτω από 300/1050 με τίποτα. Και το φουρφούρι περιστρέφεται στο 21% περίπου, ελεγχόμενο από Catalyst. Αν παίξω με custom profiles, σίγουρα θα πέσει η θερμοκρασία.

Δοκίμασα να αποσυνδέσω την τηλεόραση που έχω συνδεδεμένη με HDMI, εις μάτην.

Θα δούμε τι θα γίνει με τους 10.12. Πάντως αν θυμάμαι καλά, στην αρχή την είδα την κάρτα με 100/300, αλλά μετά νομίζω πέρασα τους 10.10d.

Τώρα βαριέμαι να πειραματιστώ με τους οδηγούς.

Δημοσ.

Δεν το θεωρώ πρόβλημα να σου πω την αλήθεια.

Και προς το παρόν (που δεν παίζω κανα game), δεν ασχολούμαι με Afterburner/TRIXX στο startup.

Αργότερα βλέπουμε. Θα δω και τι θα γίνει με τους 10.12.

Δημοσ.

Απο την Παρασκευή είμαι κατοχος μιας Sapphire 6850 :rolleyes:

Ειχα αρκετή μανούρα με τους drivers... O 10.10 απο την ati εμπαινε με σφάλμα και τελικά κατάφερα να βάλω αυτους απο το site της Sapphire αλλα ειδα πως 2-3 φορες κρασαρε το Boarderlands και ειχα και αλλα 2 crashes στο ξεκινημα των windows....

Τελικα έβαλα απο το site της amd το 10.10e και ολα δειχνουν οκ μεχρι στιγμής. :rolleyes:

Στο benchmark heaven 2.1 βλέπω οτι με τους προηγούμενους drivers (της sapphire) εδινε καλυτερο σκορ....Ειναι λογικό?

To benchmark αυτο ειναι ακριβές???

Τέλος idle θερμοκρασία εχεις στους 39c & max στους 64c...Ειναι οκ???

Οποιος μπορει λιγο να βοηθήσει με τις απορίες.... :rolleyes:

Δημοσ.

Και προς το παρόν (που δεν παίζω κανα game), δεν ασχολούμαι με Afterburner/TRIXX στο startup.

Εγω παντως,ειδα οτι μετα απο τον 10,4 ο 10,11 ριχνει τα ρολογια 157/300 ακομα και κλοκαρισμενη η καρτα μεσα απο τον ccc.Επρεπε να περασουν 7-8 drivers για να τους ξανακανει η ΑΤΙ οπως πρεπει.Παλι καλα.Αυτο που δεν μου πολυαρεσε ειναι οτι νομιζω πως οι 10,10 ειχαν λιιιγο καλυτερη αποδοση στο Unigine.Τεσπα.

Δημοσ.

Η κάρτα σου είναι μονίμως στην τσίτα, αυτο σημαίνει, αυξημένη κατανάλωση,υψηλές θερμοκρασίες αν για σένα αυτο δεν είναι πρόβλημα τότε τι είναι ?

Αν δεν παίζεις παιχνίδια για ποιον λόγο πήρες 6870?

Δημοσ.

Απο την Παρασκευή είμαι κατοχος μιας Sapphire 6850 :rolleyes:

Ειχα αρκετή μανούρα με τους drivers... O 10.10 απο την ati εμπαινε με σφάλμα και τελικά κατάφερα να βάλω αυτους απο το site της Sapphire αλλα ειδα πως 2-3 φορες κρασαρε το Boarderlands και ειχα και αλλα 2 crashes στο ξεκινημα των windows....

Τελικα έβαλα απο το site της amd το 10.10e και ολα δειχνουν οκ μεχρι στιγμής. :rolleyes:

Στο benchmark heaven 2.1 βλέπω οτι με τους προηγούμενους drivers (της sapphire) εδινε καλυτερο σκορ....Ειναι λογικό?

To benchmark αυτο ειναι ακριβές???

Τέλος idle θερμοκρασία εχεις στους 39c & max στους 64c...Ειναι οκ???

Οποιος μπορει λιγο να βοηθήσει με τις απορίες.... :rolleyes:

Ε πες κι εσύ τι σκορ βγάζεις με τον κάθε οδηγό ντε..

Οι θερμοκρασίες είναι μια χαρά. Πόσο καλύτερα θα ήθελες;

Εγω παντως,ειδα οτι μετα απο τον 10,4 ο 10,11 ριχνει τα ρολογια 157/300 ακομα και κλοκαρισμενη η καρτα μεσα απο τον ccc.Επρεπε να περασουν 7-8 drivers για να τους ξανακανει η ΑΤΙ οπως πρεπει.Παλι καλα.Αυτο που δεν μου πολυαρεσε ειναι οτι νομιζω πως οι 10,10 ειχαν λιιιγο καλυτερη αποδοση στο Unigine.Τεσπα.

Για ποια μιλάς όμως;

Δημοσ.

Ε πες κι εσύ τι σκορ βγάζεις με τον κάθε οδηγό ντε..

Οι θερμοκρασίες είναι μια χαρά. Πόσο καλύτερα θα ήθελες;

Score: 739 & 696 αντιστοιχα.. Καλά ειναι? :unsure:

post-171869-0-97140700-1290970846_thumb.jpg

post-171869-0-85368600-1290970856_thumb.jpg

Δημοσ.

Δεν είμαι στο pc τώρα, απ' ό,τι θυμάμαι είναι ξετικαρισμένο.

Θα το τσεκάρω και θα σου πω.

Πάντως απ' ό,τι διάβασα σε ξένα fora, παίζει ρόλο τόσο στη συχνότητα όσο και στην εκλυόμενη θερμότητα ο αριθμός των οθονών που έχεις συνδεδεμένες στην ίδια κάρτα γραφικών.

Βέβαια εγώ αποσυνδέοντας τη μία δεν είδα διαφορά, αλλά τέλος πάντων.

Δημοσ.

Για οσους σκεφτονται να πανε για αγορα μιας 6850 αλλα δεν εχουν καταληξει σε υλοποιηση , ισως αυτο τους βοηθησει : http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-hd-6850-eah6850-ax6850,2794.html

Εν ολιγης , μικρες οι διαφορες αλλα η Asus EAH6850 DirectCU Overclock Edition , φαινεται να εχει το πανω χερι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...