Προς το περιεχόμενο

Νέες κάρτες AMD 68xx

Timour21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

o λόγος μάλλον είναι και σε σένα η συχνότητα των μνημών.. μερικές φορές τα ρολόγια στο idle πάνε στα 100/1050 αντί για 100/300 ... είχα και εγώ ακριβώς το ίδιο .. 7-8 βαθμούς πάνω. κατέβασε το GPU-Z και όταν δείς οτι είναι πάνω οι θερμοκρασίες τσέκαρε τα ρολόγια της κάρτας... μάλλον κάτι παίζει με τους drivers. δοκίμασε τους 10.10e μήπως φτιάξει.

Σ'ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω..

Δημοσ.

Σχετικά με τα idle ρολόγια των ΑΤΙ, στους 10.11 φτιάχτηκε και επίσημα το προβληματάκι.

Δημοσ.

Ναι, αλλά:

Note! AMD Catalyst™ 10.11 does not provide support for the AMD Radeon™ HD 68xx series of graphics cards. Full support for these graphics cards is targeted to be available in the AMD Catalyst 10.12 driver release.
Δημοσ.

Καλα στην AMD μου φαινεται ειναι λιγο πεοπαικτες βγαζουν μια σειρα καρτων σου δινουν ενα hotfix για οδηγο και μετα σου λενε οτι για να παρεις εναν οδηγο σωστο, θα πρεπει να περιμενεις ενα μηνα???ελεος ρε με το κωλοsupport σας!

Δημοσ.
Καλα στην AMD μου φαινεται ειναι λιγο πεοπαικτες βγαζουν μια σειρα καρτων σου δινουν ενα hotfix για οδηγο και μετα σου λενε οτι για να παρεις εναν οδηγο σωστο, θα πρεπει να περιμενεις ενα μηνα???ελεος ρε με το κωλοsupport σας!

δηλαδή τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις με τους τελευταίους drivers? (10.10d η 10.10e διάλεξε και πάρε)

Δημοσ.

Εκτος απο τα χωρισματα της οθονης, τις γραμμες που εμφανιζονται να τρεμοπαιζουν σε διαφορα χρωματα(10,10e), την χαμηλη αποδοση σε παιχνιδια(10.10d σε fifa 11) θες και αλλα?

Δημοσ.
Εκτος απο τα χωρισματα της οθονης, τις γραμμες που εμφανιζονται να τρεμοπαιζουν σε διαφορα χρωματα(10,10e), την χαμηλη αποδοση σε παιχνιδια(10.10d σε fifa 11) θες και αλλα?

απλώς μου φαίνεται λίγο περίεργο που τα έχεις μόνο εσύ αυτά τα προβλήματα... γιατι απο άλλους δεν ακούω τίποτα και εμένα ο 10.10e συνεχίζει να δουλέυει άψογα...(για το fifa11 δεν ξέρω) :confused:

Δημοσ.
πριν καμια ώρα την ώρα που έπαιζα black ops ξαφνικά γέμισε η οθόνη γκρί γραμμές ... έκανα alt-tab και βγήκα στα win, οπου ήταν εντάξει.. ξαναμπήκα στο black ops και πάλι οι γραμμές, κάνω alt-tab στα win, και το desktop είχε ξεφύγει... η οθόνη είχε μοιραστεί στο μισό, ανάποδα, δηλαδή το δεξί μισό του desktop είχε πάει αριστερά και το αριστερό μέρος είχε πάει δεξιά... restart και όλα καλά.. λέτε να είναι απο το overclock? η έτυχε?? (μπορεί και απο τους drivers) :confused:

Ή με κοροιδευεις ή ειμαι τρελος, οριστε kαι εσυ το ιδιο θεμα ειχες ρε luccid!

Δημοσ.
Ή με κοροιδευεις ή ειμαι τρελος, οριστε kαι εσυ το ιδιο θεμα ειχες ρε luccid!

εμένα τελικά μάλλον ήταν η cpu οπου δεν έπαιρνε αρκετό ρεύμα... δεν έιπα ποτέ οτι είχα πρόβλημα που σχετιζόταν με τους drivers, εσείς το είπατε :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...