sno0py Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Σε τέτοια ανάλυση λογικό μου φαίνεται.. Αρα παει καλα το καρτονι να μην ανησυχω?
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Αρα παει καλα το καρτονι να μην ανησυχω? Ναι ρε μια χαρα παει το χαρτονι
sno0py Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Κομπλέ είσαι Άρχισε τα κλόκιαααα... roger that
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Ρε αγόρια, δεν μπορώ άλλο να περιμένω.. Θέλω να πάρω GPU.. Είμαι με Q6600@3,2/8800GT/4GB 800ρες.. αν τσιμπούσα μια τέτοια θα α) αντιμετώπιζα σφοδρό bottleneck? (αν και είναι mainstream κάρτα) β) άξιζε σαν αγορά (το Mobo μου δεν supportάρει Crossfire damn it, αλλά σε περίπτωση που πάρω στο μέλλον άλλο mobo θα αγοράσω άλλη μια) γ) ήταν καλύτερο απ'το να περιμένω τις high-end της 6άρας σειράς ή ακόμα καλύτερα τις κάρτες της nVidia? Τρέχω καθημερινά με άλλες δουλειές και δε φτάνω να διαβάσω το Topic και Reviews. Τα clockia πως πάνε? Οι επιδόσεις τους μαμίσιες στα fps των Games? Έχει απογοητευτεί κανείς? Δεν έχω ΚΑΝ ανάγκη να παίξω κάνα τρελό Game (άντε κάνα HAWX2, AVP3 και κάνα Hot pursuit θα απαιτούσαν κάτι καλύτερο από αυτό που έχω).. αλλά νιώθω σκατά που αγοράζεται τα νέα chipsetάκια εσείς και εγώ κοιτάω με τις παλιατζούρες..
activex Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 πάρε μια 6870 και καθάρισες. Με 220Ε περίπου, γιαυτά που θες αλλά και για το υπόλοιπο σύστημα σου είναι ότι πρέπει. http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=6870
rafail1994 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Ρε αγόρια, δεν μπορώ άλλο να περιμένω.. Θέλω να πάρω GPU.. Είμαι με Q6600@3,2/8800GT/4GB 800ρες.. αν τσιμπούσα μια τέτοια θα α) αντιμετώπιζα σφοδρό bottleneck? (αν και είναι mainstream κάρτα) β) άξιζε σαν αγορά (το Mobo μου δεν supportάρει Crossfire damn it, αλλά σε περίπτωση που πάρω στο μέλλον άλλο mobo θα αγοράσω άλλη μια) γ) ήταν καλύτερο απ'το να περιμένω τις high-end της 6άρας σειράς ή ακόμα καλύτερα τις κάρτες της nVidia? Τρέχω καθημερινά με άλλες δουλειές και δε φτάνω να διαβάσω το Topic και Reviews. Τα clockia πως πάνε? Οι επιδόσεις τους μαμίσιες στα fps των Games? Έχει απογοητευτεί κανείς? Δεν έχω ΚΑΝ ανάγκη να παίξω κάνα τρελό Game (άντε κάνα HAWX2, AVP3 και κάνα Hot pursuit θα απαιτούσαν κάτι καλύτερο από αυτό που έχω).. αλλά νιώθω σκατά που αγοράζεται τα νέα chipsetάκια εσείς και εγώ κοιτάω με τις παλιατζούρες.. Ποια οθόνη έχεις ; Bottleneck θα έχεις εάν παίζεις σε μικρές ανάλυσης και παίζεις παιχνίδια που χρειάζονται πόλους πύρινες ((GTA IV)) αν έχεις μεγάλη ανάλυση δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα
Ntinaras Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Σε τι μηχάνημα ? phenom 9950 3ghz ,4gb 1066 ram 1680x1050 16X aniso
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 πάρε μια 6870 και καθάρισες. Με 220Ε περίπου, γιαυτά που θες αλλά και για το υπόλοιπο σύστημα σου είναι ότι πρέπει. http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=6870 Για αυτά που θέλω? Τα πάντα θέλω.. δεν υπάρχει χρήστης στον κόσμο (πέρα από τους Overclockers) που να θέλει κάτι περισσότερο. Το θέμα είναι ότι ο φραγκάτος το απαιτεί, ενώ εγώ το ψάχνω.. Τους τρεις παραπάνω τίτλους το σύστημα με την 6870, θα τους τρέχει με Gamer-Enthusiast video settings? Ή mainstream και κάτω? Ποια οθόνη έχεις ;Bottleneck θα έχεις εάν παίζεις σε μικρές ανάλυσης και παίζεις παιχνίδια που χρειάζονται πόλους πύρινες ((GTA IV)) αν έχεις μεγάλη ανάλυση δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα 32άρα HD σε 1920χ1080 αγναντεύω.. Το θέμα δεν είναι πάντα οι ίντσες/ανάλυση, απλά η κάρτα δεν είναι και τρελού range. Εγώ σκέφτομαι και την GTX580 πολύ σοβαρά σαν αγορά.. Εκεί υπολογίζω πως θα πέσουν οι επιδόσεις της στο μισό με το σύστημά μου. Κάνω λάθος?
activex Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Τους τρεις παραπάνω τίτλους το σύστημα με την 6870, θα τους τρέχει με Gamer-Enthusiast video settings? Ή mainstream και κάτω? Μια χαρά τέρμα τα παίζει.
ikaruga24 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δεν ειναι λιγο overkill η GTX580 για το συστημα σου? Γιατι δεν περιμενεις λιγακι ακομα να δεις τι ψαρια πιανουν και οι 69χχ και φυσικα οι μικροτερες GTX5xx? Ειναι θεμα λιγων ημερων για να ξερουμε.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Πέρα από το Overkill, δεν νομίζω να περιγράφεται αλλιώς indeed. Πάντως "μια χαρά" τα παίζει και η 8800GT μου.. Define "μια χαρά" να πάρω και εγώ σωστό signal.. 220€ ταιριάζει μεν στο σύστημά μου, αλλά μόλις αναγκαστώ να κάνω ολική αναβάθμιση θα ήθελα να μην αναβαθμίσω GPU (σε 1,5+ χρόνο δηλαδή). Γι' αυτό και η ιδέα του Overkill.
activex Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Μια χαρά χωρίς εισαγωγικά εννοώ. Δες και κανένα bench http://www.legitreviews.com/article/1455/8/ * καμιά κάρτα δεν έρχεται με "υπόσχεση" να σε ικανοποιεί για τα επόμενα 2 χρόνια, εδώ δε ξέρουμε τι μας ξημερώνει αύριο Υ.Γ Να στο πω και διαφορετικά, άντε και παίρνεις τώρα μια 580 που σου περισσεύει, τι καταφέρνεις ; δίνεις καμιά 500αριά ευρώ προκαταβολικά συν το παραπάνω ρεύμα που θα ρουφήξει. Ενώ κάλλιστα με 220Ε κάνεις τώρα τη δουλειά σου και όταν χρειαστείς το κάτι παραπάνω, πετάς πχ ένα crossfire σε εξευτελιστική τιμή και δεν έχεις στο ελάχιστο σπατάλη έναντι της πρώτης λύσης. Αν και για μένα στον 1,5+ και χρόνο που αποβλέπεις ως την επομένη αναβάθμιση, πάλι με κανένα 250Ε θα παίρνεις την αντίστοιχη υλοποίηση και θα έχεις το balance της εποχής. Ακόμα και έτσι, συμφέρει από το να τα σκάσεις τώρα στο φουρνάκι της NV, και μην είσαι καθόλου σίγουρη ότι θα κοντράρει σε 1.5+ χρόνο τις τότε υλοποιήσεις των 250Ε
ikaruga24 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Πέρα από το Overkill, δεν νομίζω να περιγράφεται αλλιώς indeed. Πάντως "μια χαρά" τα παίζει και η 8800GT μου.. Define "μια χαρά" να πάρω και εγώ σωστό signal.. 220€ ταιριάζει μεν στο σύστημά μου, αλλά μόλις αναγκαστώ να κάνω ολική αναβάθμιση θα ήθελα να μην αναβαθμίσω GPU (σε 1,5+ χρόνο δηλαδή). Γι' αυτό και η ιδέα του Overkill. Το καταλαβαινω αυτο αλλα η GTX580 ειναι και εντελως overpriced γι αυτο που ειναι. 500+ ευρω για μια τετοια καρτα δεν ειναι λιγα. Μια 6950 ή 6970 μολις κυκλοφορησουν σιγουρα θα ειναι καλυτερη επιλογη για εσενα. Σχεδον ιδια δυναμη με αρκετα χαμηλοτερο κοστος. Να φανταστεις οτι για την 32" LCD σου που θα τρεχεις ετσι και αλλιως σε 1920 * 1080 αναλυση ακομα και η δικη μου 5850 ειναι τελεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.