Προς το περιεχόμενο

Νέες κάρτες AMD 68xx

Timour21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κοιτα αν δεν εχεις σκοπο να παρεις νεα οθονη στο κοντινο μελλον τοτε σου πρωτεινω την 6850

που ειναι αρκετα γρηγορη και μπορεις αν θελεις να της ανεβασεις πιο ευκολα τα ρολογια,

οπως και να'χει αν αποφασησεις για την αγορα της 6870 η 6850 προσπαθησε να ανεβασεις

τον cpu.......

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μεχρι προσφατα και εγω Ε6750 ειχα και τον δουλευα στα 3.2 χωρις παραπανω ρευμα. Αν εχεις καλουτσικη μητρικη δε θα εχεις κανενα προβλημα αφου εχεις και μνημες 1066!!

Δημοσ.

ρε σεις οτι παιχνιδι και να παιζω η χρηση της καρτας μου δεν αναβαινει πανω απο 45-50%, αν και δεν αντιμετωπιζω θεμα με κολληματα στα παιχνιδια!βεβαι παιζω με ρολογια 960/1180, και οι ρυθμισεις απο το ccc ειναι σε φουλ ποιοτητα οπως και στα games @1680x1050,ειναι λογικο απο το συστημα να χρησιμοποιητε μονο η μιση δυναμη της καρτας? Υποθετω οτι δεν χρειαζεται αλλη δυναμη αλλα ειπα για σιγουρια να ρωτησω!

Δημοσ.

rosgr100, να ξερεις οτι ακομα οι drivers ειναι πολυ νεοι(αν συμβει το ιδιο οπως στις 5χχχ, που με τους 10.3 drivers αρχισαν να περνουν τα πανω τους τοτε θα δεις...), αλλα αφου δεν εχεις προβλημα τι το ψαχνεις...;)

Φυσικα παιζει ρολο και πιο παιχνιδι τρεχεις!

Για τρεξε το Heaven Benchmark v2.1 εκει λογικα θα δεις οτι η καρτα ζοριζεται....

Δημοσ.

εχεις ενα point για τους οδηγους!Θελουμε δυο τρια μηνακια για να αρχισουμε να θεωρουμε οτι οι καρτες θα χρησιμοποιουν στο επακρο τις δυνατοτητες τους!

---------- Προσθήκη στις 01:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:06 ----------

σε benchmark πιανω 99% απλα στα παιχνιδια μου εκανε εντυπωση οτι με το 50% στο black ops τρεχει σφαιρα

Δημοσ.

Στο επακρο δεν νομιζω σε 2-3 μηνες, μεχρι να βγουν οι 7χχχ στα 28nm παντα θα υπαρχει μια μικρη η μεγαλυτερη

αυξηση στις επιδοσεις της σειρας 6χχχ......

Αν τρεξεις το pes11 θα δεις οτι ουτε το 50% πιανει και ας τρεχει το παιχνιδι τελεια....

αυτο δεν σημαινει οτι δεν λειτουργει η καρτα σωστα οποτε μην ανησυχεις!

Δημοσ.
Στο επακρο δεν νομιζω σε 2-3 μηνες, μεχρι να βγουν οι 7χχχ στα 28nm παντα θα υπαρχει μια μικρη η μεγαλυτερη

αυξηση στις επιδοσεις της σειρας 6χχχ......

Αν τρεξεις το pes11 θα δεις οτι ουτε το 50% πιανει και ας τρεχει το παιχνιδι τελεια....

αυτο δεν σημαινει οτι δεν λειτουργει η καρτα σωστα οποτε μην ανησυχεις!

σε pes 2011 28-30% max!

Δημοσ.

Μα εξ αρχης δεν νομιζα οτι εχει κατι,ισα ισα, η καρτα ειναι τουμπανο!απλα μου φαινηκε περιεργο οτι μονο η μιση δναμη της καρτας τρεχει απαιτητικα παιχνιδια χωρις προβλημα! Αυριο θα περασω και το μετρο 2033 να δω εκει τι θα κανει!

Δημοσ.

είναι πολύ πιθανό να σε κόβει ο διπύρινος, δεν μπορεί να τροφοδοτήσει την κάρτα αρκετά. Αυτό στο λέω γιατί η 5870 σε τετραπύρινο βάραγε πάνω από 90. σε benchmark, που το cpu δεν παίζει πολύ ρόλο θα ανέβει σε ποσοστά.....

Δημοσ.

Σε Call Of Duty 4 , 6 , 7 και ολα φουλ η κάρτα είναι στο 100%..

Δεν εχω το pes11 θα τρέξω το 10 (αρκει να το βρω) και θα σου πω..

Δημοσ.
Screenshot or it didn't happen.

Δεν εχω χρόνο αυτη την στιγμή να τρέξω και τα υπόλοιπα, έπαιξα λίγο black ops..

Τα screen sots είναι σε resize.. Η ανάλυση κανονικά είναι 1680χ1050

prinsmall.jpg

blackopsmp2010111914293.jpg

blackopsmp2010111914312.jpg

metacall7small.jpg

Δημοσ.

Παιδες εκανα φορματ και περασα τους 10.10d drivers και ηρθε η ωρα να κανω το πρωτο μου oC.

Eπειδη δεν εχω ξανακανει τα ati tool+rivaltuner χρησιμοποιω για αυτην την δουλεια ή υπαρχουν και πιο απλοι τροποι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...