Luciddream Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 πριν καμια ώρα την ώρα που έπαιζα black ops ξαφνικά γέμισε η οθόνη γκρί γραμμές ... έκανα alt-tab και βγήκα στα win, οπου ήταν εντάξει.. ξαναμπήκα στο black ops και πάλι οι γραμμές, κάνω alt-tab στα win, και το desktop είχε ξεφύγει... η οθόνη είχε μοιραστεί στο μισό, ανάποδα, δηλαδή το δεξί μισό του desktop είχε πάει αριστερά και το αριστερό μέρος είχε πάει δεξιά... restart και όλα καλά.. λέτε να είναι απο το overclock? η έτυχε?? (μπορεί και απο τους drivers)
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Οταν λεγαμε οτι οι Drivers εχουν προβλημα......Αλλα παραπληροφορουμε εμεις.
phanispal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Ξαναλέω, μην το τρώτε. Lucid, ενδέχεται να ευθύνεται το overclocking αλλά δεν αποκλείω τίποτα.
Luciddream Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Lucid, ενδέχεται να ευθύνεται το overclocking αλλά δεν αποκλείω τίποτα. και γώ το υποπτεύομαι αλλα δεν θα αλλάξει κάτι... δεν την ρίχνω stock που να χτυπιέται. αν δεν της αρέσει, ας χαλάσει
LouCi4er Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Χαλαρωστε ρε παιδια.Μπορει ο driver οντως να εχει προβλημα αλλα δεν σημαινει οτι εχει σε ολα τα συστηματα.Σε καποια εχει σε καποια αλλα παλι οχι.Τον δοκιμαζει καποιος και αν του κανει καλως,αν εχει προβληματα τον πεταει. offtopic: Γι' αυτον τον atiman ειχε γινει ολοκληρη ιστορια στο εν λογο forum.Οποιοςδηποτε μπορει ,πισω απο ενα υπολογιστη να λεει οτι θελει και να παριστανει οποιον θελει.Δεν υπονοω τπτ για τον ανθρωπο απλα ειμαι απο τους δυσπιστους.Τεσπα.
alakhai Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Ωραία. Ώρα για επεξεργαστή τώρα. Ο Athlon όταν τον είχα ούτε την HD4850 μπορούσε καλά-καλά να οδηγήσει στα όριά της. χαχαχα... αυτό το σκέφτομαι εδώ και πολύ καιρό. Για 955 μεριά γέρνω αλλά θα δούμε...
LouCi4er Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 και γώ το υποπτεύομαι αλλα δεν θα αλλάξει κάτι... δεν την ρίχνω stock που να χτυπιέται. αν δεν της αρέσει, ας χαλάσει Δεν πιστευω να ευθυνεται το κλοκαρισμα.Με το συγκεκριμενο παιχνιδι εχουν αναφερθει απειρα προβληματα.Παντως και σε εμενα οταν γινεται κατι τετοιo,οταν κολλαει κανενα παιχνιδι δλδ και πρεπει να πατησω alt+ctrl+del,θελει restart το μηχανημα για να στρωσει.
rosgr100 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 πριν καμια ώρα την ώρα που έπαιζα black ops ξαφνικά γέμισε η οθόνη γκρί γραμμές ... έκανα alt-tab και βγήκα στα win, οπου ήταν εντάξει.. ξαναμπήκα στο black ops και πάλι οι γραμμές, κάνω alt-tab στα win, και το desktop είχε ξεφύγει... η οθόνη είχε μοιραστεί στο μισό, ανάποδα, δηλαδή το δεξί μισό του desktop είχε πάει αριστερά και το αριστερό μέρος είχε πάει δεξιά... restart και όλα καλά.. λέτε να είναι απο το overclock? η έτυχε?? (μπορεί και απο τους drivers) Lucid αυτο ακριβως μου εκαναν οι 10.10e εμενα! ---------- Προσθήκη στις 00:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:02 ---------- να και το ποστ μου! εγω παντως μετα απο λιγη ωρα παιχνιδιου εβλεπα γραμμες να τρεμοπαιζουν και ειχα συχνα bsod απο αλλες διεργασιες(system service exception,dxgmms1.sys,klif.sys) και οχι απο τον driver της καρτας αλλα μολις εβαλα τους 10.10d ολα εφτιαξαν!
Luciddream Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Lucid αυτο ακριβως μου εκαναν οι 10.10e εμενα! κοίτα προτιμώ να είναι απο τους drivers παρά απο την κάρτα.. αλλα τόσες μέρες δεν έχει βγάλει πρόβλημα .. θα τους αφήσω και άλλο να δούμε.. πάντως φτάνουμε στο τέλος του μήνα και ακόμα 10.11 δεν έχουμε....
Timour21 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 κοίτα προτιμώ να είναι απο τους drivers παρά απο την κάρτα.. αλλα τόσες μέρες δεν έχει βγάλει πρόβλημα .. θα τους αφήσω και άλλο να δούμε.. πάντως φτάνουμε στο τέλος του μήνα και ακόμα 10.11 δεν έχουμε.... Αν έχεις Win7 θα τους βρεις διαθέσιμους (χωρίς το ccc) στο windows update.
tmjuju Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Και όλα αυτά για high->very high σε ένα παιχνίδι;Κουράστηκα μόνο που τα διάβασα! Χα χα φυσικά και έχεις δίκιο Παίδες προσωρινό και για δοκιμή είναι το CF, απλά βρέθηκε και δεύτερη 6870 στην παρέα (πάει για άλλο pc φίλου), οπότε γιατί να μην το δοκιμάσουμε? Εντωμεταξύ, το metro το θεωρώ καλό παίγνιο, με όμορφα γραφικά, και δεν το έχω τερματίσει, άρα το θεωρήσαμε ιδανική περίπτωση για δοκιμή του CF. Σιγά μην καθόμουνα να βλέπω με τις ώρες benchmarks Γενικά , όπως οι περισσότεροι εδώ μέσα – θα προτιμούσα single card. Τα καλά: Για άλλη μια φορά το CF έπαιξε με την μία (για την ακρίβεια απλά κάναμε δύο reboot) Τα άσχημα: Και μόνο που βλέπω πόσο κοντά κάθονται οι δύο κάρτες η μια πάνω στην άλλη, εκνευρίζομαι! Πραγματικά λόγος για να αποφεύγεις κάθε CF / SLI. Θα μου πείτε εντάξει αντέχουν οι κάρτες τις θερμοκρασίες, αλλά και πάλι … Ειδικά, Κορυφαία κατανάλωση για CF/SLI σε standby! Το sli/cf συνήθως κοστίζει πραγματικά στο λογαριασμό της ΔΕΗ. Σε αυτή τη γενιά ΑΤΙ, έχουν βελτιωθεί αρκετά οι καταναλώσεις. Επένδυση? Μπα, δε θα το έλεγα ότι είναι ιδιαίτερη επένδυση. Σε ανήσυχους που θα ήθελαν CF, καλύτερη τιμή/απόδοση έχουν δυο 6850 CF (κάπου εδώ παραπάνω έχουμε έναν ευτυχισμένο με 6850cf) Υπάρχει φυσικά και η 460. Αλλά δεν έχουν όλοι SLI motherboard. Πριν δυο μήνες πέρασε μια από το PC μου και για την εποχή-τιμή-απόδοση της ήταν καταπληκτική. SLI δε δοκίμασα. 6870CF Σίγουρα είναι μια εναλλακτική για όσους σκέπτονται να αγοράσουν 580, αν και το ορθό θα ήταν όποιος μπορεί να περιμένει μέχρι τα Χριστούγεννα για τις επερχόμενες ΑΤΙ – ενώ και η επερχόμενη 560 υποπτεύομαι ότι θα είναι ανταγωνιστικότατη για την τιμή της.
Luciddream Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 δείτε τι γράφει ο άσχετος(Catalystmaker) στο twitter... απολύστε τον ρε.... δεν ξέρει αυτός... I would say go with 10.10e. My quick rule of thumb - "average" users use Cat 10.11. "Enthusiast" users use Cat 10.10e I personally would (and am) stick with 10.10e (its actually newer than 10.11 in some parts that matter to me - gaming) ---------- Προσθήκη στις 03:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:52 ---------- Τα άσχημα: Και μόνο που βλέπω πόσο κοντά κάθονται οι δύο κάρτες η μια πάνω στην άλλη, εκνευρίζομαι! Πραγματικά λόγος για να αποφεύγεις κάθε CF / SLI. Θα μου πείτε εντάξει αντέχουν οι κάρτες τις θερμοκρασίες, αλλά και πάλι … γιαυτό δεν φταίνε τόσο οι κάρτες... όσο οι σχεδιαστές μητρικών... και είναι γενικό το πρόβλημα, όχι μόνο στο crossfire... εγώ είμαι χωρίς κουτί να με εμποδίζει και ακόμα και έτσι έχω κάνει 15 πατέντες για να χωρέσουν όλα όπως πρέπει .. υπάρχουν πάντως μητρικές με τα PCIE απομακρυσμένα το ένα απο το άλλο.. και με ένα μεγάλο bridge είσαι μια χαρά
tmjuju Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 δείτε τι γράφει ο άσχετος(Catalystmaker) στο twitter... απολύστε τον ρε.... δεν ξέρει αυτός... ---------- Προσθήκη στις 03:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:52 ---------- γιαυτό δεν φταίνε τόσο οι κάρτες... όσο οι σχεδιαστές μητρικών... και είναι γενικό το πρόβλημα, όχι μόνο στο crossfire... εγώ είμαι χωρίς κουτί να με εμποδίζει και ακόμα και έτσι έχω κάνει 15 πατέντες για να χωρέσουν όλα όπως πρέπει .. υπάρχουν πάντως μητρικές με τα PCIE απομακρυσμένα το ένα απο το άλλο.. και με ένα μεγάλο bridge είσαι μια χαρά Ναι το σημειώνω και εγώ ότι είναι μακροχρόνιο το πρόβλημα. Τεσπα καμία 10αρια 12αρια βαθμούς διαφορά βλέπω αυτές τις μέρες ανάμεσα στις κάρτες. Όταν τακτοποιήσω πάλι τους ανεμιστήρες βλέπουμε. ---------- Προσθήκη στις 09:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:20 ---------- τελικά ποιος είναι o atiman ? και γιατί να τον ακούμε? Τον CatalystMaker τον γνωρίζουμε… Όπως και να έχει εγώ περίμενα τους 10.11 για να ξεφύγουμε από τους 10.10χχχ – αλήθεια θυμάται κανείς άλλους catalyst να έχουν φτάσει στο e ? Εγώ όχι. Μιας και οι 10.11 έχουν παλιότερα components από τους 10.10e Τελικά φοβάμαι ότι θα περιμένουμε τους 10.12 το Δεκέμβρη Ή θα δοκιμάσουμε τους 10.11χχχχ – ελπίζω μόνο να μη φτάσουν και αυτοί στο e Οι 10.11 έχουν και αυτοί 6600Κ τη θερμοκρασία για τα χρώματα ή το έφτιαξαν? Το metro εντωμεταξύ παρουσιάζει απολυτα μη ντετερμινιστικό tearing / stuttering και όλα τα καλούδια – κάθε φορά που μπένεις στο παιχνίδι είναι και διαφορετική η συμπεριφορά του Never Board!
rosgr100 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Εγω παντως μετα τους 10.10e και αφου του εβγαλα και τους 'σκουπισα" κιολας, εκανα φορματ γιατι ετρωγα κατι μπλε οθονουλες στο ακυρο!Τωρα εχω τους "d" και ολα δουλευουν αψογα!
Luciddream Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 αλήθεια θυμάται κανείς άλλους catalyst να έχουν φτάσει στο e ? Εγώ όχι. κοίτα πάντως πέσαν σε καιρό παρουσίασης νέων καρτών γραφικών, οπου τα updates ήταν απαραίτητα, οπότε δεν μου φαίνεται περίεργο.. το μόνο περίεργο στο όλο θέμα είναι η ονομασία "hotfix". μπερδεύει τον κόσμο, θα έπρεπε απλώς να βγαίνουν σαν καινούριοι drivers.. ο λόγος που δεν βγαίνουν είναι γιατι και καλά δεν είναι δοκιμασμένοι και θέλουν να κρατάνε μια πισινή μην τους κράξει ο κόσμος σε περίπτωση λάθους.. σύντομα λογικά θα έχουμε και 10.11a οπότε καλύτερα να περιμένουμε αυτούς..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.