Προς το περιεχόμενο

Νέες κάρτες AMD 68xx

Timour21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή έκανε διάφορες δοκιμές και σε CPU Oced και stock clocks είδα μικρο διαφορές. Γι' αυτό λέω πρέπει σε ένα μηχάνημα για να είμαστε ακριβείς.

Προσωπικά μπορεί να έχω και πρόβλημα με το τροφοδοτικό και να μην δίνει σωστά η κάρτα γραφικών (Έχω μια υποψία γενικά).

Επίσης το Komb το τρέχω σε Full Screen γιατί κανονικά έχω ανάλυση 1900χ1200 και σε windowed mode φορτώνετε η κάρτα περισσότερο και ρίχνει αρκετά τα fps στο bench.

Τεράστιες διαφορές με την ίδια κάρτα δε περιμένω να δώ σε αρκετά δυνατά συστήματα όπως το δικό σου και το δικό μου. Αλλά επειδή συγκρίνουμε με την 6850 oced με την 6870 δε μπορούμε να πούμε ότι είμαστε ακριβείς στις μετρήσεις μας

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και μια περιεργη ερωτηση...αλλα υπαρχει θεμα, γιατι τα fourfourια ενοχλουν τον συνοικο αδερφο στο δωματιο...

Αν κανω down-clock στην 6870...πχ την παω 850Mhz για games που εχω πανω απο 60 fps, δεν θα ειναι και πιο cool η καρτα, και αρα λιγοτερες στροφαρες στον ανεμιστηρα?

Ή δε θα υπαρχει και ιδιαιτερη διαφορα στις θερμοκρασιες?

Ή μήπως απλα μια δοκιμή θα με πείσει?:X

Δημοσ.
Έχεις δημιουργήσει δικά σου fan speed profiles;

Ναι, αλλά μη φανταστείς και τρελές διαφορές...

ο ανεμιστήρας στους 75C ρολάρει στο 40%, σε σχεση με το 37 stock...Και αυτο είναι και το max που πάει η κάρτα στα απαιτητικά παιχνίδια...

το super για μένα θα ηταν γύρω στο 30- %, και η κάρτα μέχρι 77-78...:o

Δημοσ.

Κοίτα, αν μπορείς να ρίξεις την τάση, θα πέσουν και τα temps, αλλά δε νομίζω πως μπορείς να ρίξεις κι άλλο την τάση απ' όσο τη ρίχνει ο CCC.

Δημοσ.
700W για 6870?Κανενα προβλημα......

Εεε εάν είναι και 4+ έτη τροφοδοτικό αρχίζει και πέφτει η αξιοπιστία του. Συν οτι έχω 4 δίσκους και 7 ανεμιστήρες στο κουτί.

Δεν είναι κ τρελά ποιοτικό τροφοδοτικό και δε πρέπει να δίνει σταθερά ρεύμα.

Γενικά έχω φοβίες με αυτό το PSU αλλά no money για καινούργιο.

Δημοσ.
Βασικά απο τις μετρήσεις που βλέπω σε αυτό το post, δε μπορώ να πω οτι είναι πλήρως αντικειμενικές.

Κάνουμε Post για διαφορετικές κάρτες και με διαφορετικά rig. Είναι τελείως λάθος γιατί όλα τα bench είναι και cpu και ram dependable.

Για να πούμε κάτι ακριβή πρέπει με ένα μηχάνημα να δοκιμάσουμε όλες τις κάρτες, (Λίγο απίθανο βέβαια) ένα μικρό review δηλαδή από εμάς.

Είτε να μαζευτούμε ένα ΣΚ σε ένα χώρο στο ίδιο μηχάνημα να το λιώσουμε στο bench αλλιώς λέμε αερολογίες και κοιτάμε μικρές αποκλίσεις που δεν είναι μόνο από τις κάρτες.

Σχετικά με θέμα drivers 10.10d & 10.10e όλοι λέτε το ίδιο.

Οι 10.10e δε είναι final version και όποιος θέλει ας τους δοκιμάσει αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα προβλημάτων αλλά ομοίως και λύσεις πολλών προβλημάτων. Γι' αυτό ας τελειώσει εδώ αυτό το θέμα.

Ρε παιδιά αυτοί οι catalyst 10.10e hotfix τι είναι; Δηλαδή είναι επίσημοι drivers και τι παραπάνω έχουν απο τους 10.10 τους απλούς; Να τους εγκαταστήσω;:rolleyes:

Δημοσ.

Οχι να βαλεις τους 10.10d(Εμενα οι 10.10e μου δημιουργησαν προβληματα)!Ειναι hotfix που φτιαχνουν τυχον λαθη που υπαρχουν σε προηγουμενες εκδοσεις και βελτιωνουν και τις επιδοσεις της καρτας(ειδικα αν ειναι της καινουργιας σειρας 68xx)!

Δημοσ.
Ρε παιδιά αυτοί οι catalyst 10.10e hotfix τι είναι; Δηλαδή είναι επίσημοι drivers και τι παραπάνω έχουν απο τους 10.10 τους απλούς; Να τους εγκαταστήσω;:rolleyes:

Χαχαχαχαχαχχαχαχα... βαλε φιτιλιές βάλεεεεε

Δημοσ.

Αφού μου φάγαν το κινητό και έτρεχα να αγοράσω άλλο, αφού πήγα αυτόφωρο και έχασα μισή μέρα στα τρεχάματα, έτρεχα κανά δυο μέρες για να βγάλω άκρη με το ΠΕΙ (καινούριο δίπλωμα για λεωφορείο και φορτηγό), είχα και μετακόμιση, έπαθα και διάστρεμα και έτρεχα στο νοσοκομείο (ευτυχώς ελαφρύ), επιτέλους εγκατέστησα!!!

Δεν βγάζω άκρη όμως με τα benchmark που ποστάρετε και έτρεξα μόνο αυτά εδώ. Αλήθεια πως τρέχουν μερικοί σε dx11? Σα να μην βρίσκω αυτή την επιλογή.

kombustor19201200gl3.png

Δημοσ.

προσπάθησα να περάσω το kombustor 1.1.3 αλλά κάτι λείπει από τον η/υ μου. Δεν βγάζω άκρη, πονάνε τα μάτια μου και το πόδι μου. Αύριο παίδες θα ξαναπροσπαθήσω. Αφού κατάφερα να βάλω την κάρτα μου είναι αρκετό...:)

καλό ξημέρωμα

Δημοσ.
προσπάθησα να περάσω το kombustor 1.1.3 αλλά κάτι λείπει από τον η/υ μου. Δεν βγάζω άκρη, πονάνε τα μάτια μου και το πόδι μου. Αύριο παίδες θα ξαναπροσπαθήσω. Αφού κατάφερα να βάλω την κάρτα μου είναι αρκετό...:)

καλό ξημέρωμα

Καλή ξεκούραση, περαστικά , καλή επιτυχία...

Λογικά σου ζήτησε να κατεβάσεις ολα τα update του direct,είναι ενα προγραμματάκι που το κατεβάζεις απο το site της Microsoft

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...