Προς το περιεχόμενο

Νέες κάρτες AMD 68xx

Timour21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Περνάω το 10.10e λίγο γιατί μου κάνει περίεργα ούτε στο SC2 φαινεται να usarei το 2ο πυρήνα...ίσως κάποιο hotfix που έβαλα να τα σκατ$σε ολα....

Δεν βγάζω ακρη με το kombustor...θα δοκιμασω καποιο αλλο bench ισως το FFantasy Που γουστάρω κιολας :)

Κατεβασα και το FURMARK 1.8.2 και σε αυτο μαλλον φαινεται να δουλευει οκ ..ανεβαστε κανα σκορ σε αυτο αν το εχετε να συγκρινουμε

tx

Και επειδή το ζήτησες.

1η είναι stock

2η είναι OCed

post-1948-129063139736_thumb.jpg

post-1948-129063139738_thumb.jpg

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αν ηξερες ποιος ειναι και που δουλευει θα σε επειθε μια χαρα, τελος παντων οποιος θελει ας τους βαλει αλλα με δικο του ρισκο.

μιλησε για τον 10.10e hotfix ο οποιος εχει ηδη κατεβει!!!

Δημοσ.

Εγώ τον έχω χωρίς πρόβλημα

Σε αντίθεση κάποιο απο τα προηγούμενα που μου προκαλούσε artifacts ακόμα και στο DESKTOP !!!

Δημοσ.
Εγώ τον έχω χωρίς πρόβλημα

Σε αντίθεση κάποιο απο τα προηγούμενα που μου προκαλούσε artifacts ακόμα και στο DESKTOP !!!

αστο μην το ψάχνεις... αφου το είπε ο ατιμαν, δεν δουλεύει... είναι ιδέα σου οτι λειτουργεί σωστά :-)

Δημοσ.

εγω παντως μετα απο λιγη ωρα παιχνιδιου εβλεπα γραμμες να τρεμοπαιζουν και ειχα συχνα bsod απο αλλες διεργασιες(system service exception,dxgmms1.sys,klif.sys) και οχι απο τον driver της καρτας αλλα μολις εβαλα τους 10.10d ολα εφτιαξαν!

Δημοσ.
τυχαίο που η amd τον κατέβασε άρον άρον? ;)

καλά είστε απίστευτοι όμως. είμαστε σε ένα τοπικ για τις κάρτες 6ΧΧΧ, βγαίνει ένας driver, εγώ γράφω οτι ΜΑΛΛΟΝ δουλεύει με το black ops για τις 6870 και όποιος έχει πρόβλημα ας το δοκιμάσει, πετάγεται ο άλλος λέει μακριά απο αυτον τον driver, είναι χάλια, θα σας καταστρέψει το σύστημα, ίσως και το σύμπαν μαζί, και ακόμα και τώρα συνεχίζετε να λέτε τα ίδια... είναι πολύ απλό.. όποιος δεν έχει πρόβλημα ας περιμένει τους επόμενους... όποιος έχει πρόβλημα τους βάζει και τους δοκιμάζει.. δεν θα του κάψει το σύστημα, ήμαρτον.

το πολύ πολύ να μην παίζει τα games και να πρέπει να πάει σε προηγούμενο. όταν ανέβασα το videaki απο το black ops όμως δεν είδα να μου πεί κανείς για χάλια απεικόνηση..

το θέμα μας δεν είναι καν ο driver νομίζω.. είναι το γιατι γράφουμε μ@λ@κίες χωρίς να γνωρίζουμε...

Δημοσ.
χαλαρό Overclock με default ρεύμα.........

magicalsnap201011151314.png

(Cold μέχρι ποιά ρολόγια είναι σταθερή η κάρτα σου?

Έχεις παίξει καθόλου με τάση ή μόνο με stock?)

Δημοσ.
καλά είστε απίστευτοι όμως. είμαστε σε ένα τοπικ για τις κάρτες 6ΧΧΧ, βγαίνει ένας driver, εγώ γράφω οτι ΜΑΛΛΟΝ δουλεύει με το black ops για τις 6870 και όποιος έχει πρόβλημα ας το δοκιμάσει, πετάγεται ο άλλος λέει μακριά απο αυτον τον driver, είναι χάλια, θα σας καταστρέψει το σύστημα, ίσως και το σύμπαν μαζί, και ακόμα και τώρα συνεχίζετε να λέτε τα ίδια... είναι πολύ απλό.. όποιος δεν έχει πρόβλημα ας περιμένει τους επόμενους... όποιος έχει πρόβλημα τους βάζει και τους δοκιμάζει.. δεν θα του κάψει το σύστημα, ήμαρτον.

το πολύ πολύ να μην παίζει τα games και να πρέπει να πάει σε προηγούμενο. όταν ανέβασα το videaki απο το black ops όμως δεν είδα να μου πεί κανείς για χάλια απεικόνηση..

το θέμα μας δεν είναι καν ο driver νομίζω.. είναι το γιατι γράφουμε μ@λ@κίες χωρίς να γνωρίζουμε...

δεν σου είπε κανεις ότι θα χαλάσει το pc σου ρε συ.(να ξέρεις ότι από driver έχουν υπάρξει προβλήματα πολύ σοβαρά στο παρελθόν) και μιας και εσύ γράφεις μονο σοβαρά πράματα,γίνετε να μου απάντησης στην ερώτηση μου?

Δημοσ.
(Cold μέχρι ποιά ρολόγια είναι σταθερή η κάρτα σου?

Έχεις παίξει καθόλου με τάση ή μόνο με stock?)

μεχρι 850+/1175 με στοκ ταση παει αλλα δεν υπαρχει μεγαλη διαφορα με το 800/1100 και το εχω αφησει ετσι χωρις να πειραξω ρευμα

Δημοσ.

μεχρι 850+/1175 με στοκ ταση παει αλλα δεν υπαρχει μεγαλη διαφορα με το 800/1100 και το εχω αφησει ετσι χωρις να πειραξω ρευμα

Ωραίος. :-)

Δημοσ.

Βασικά απο τις μετρήσεις που βλέπω σε αυτό το post, δε μπορώ να πω οτι είναι πλήρως αντικειμενικές.

Κάνουμε Post για διαφορετικές κάρτες και με διαφορετικά rig. Είναι τελείως λάθος γιατί όλα τα bench είναι και cpu και ram dependable.

Για να πούμε κάτι ακριβή πρέπει με ένα μηχάνημα να δοκιμάσουμε όλες τις κάρτες, (Λίγο απίθανο βέβαια) ένα μικρό review δηλαδή από εμάς.

Είτε να μαζευτούμε ένα ΣΚ σε ένα χώρο στο ίδιο μηχάνημα να το λιώσουμε στο bench αλλιώς λέμε αερολογίες και κοιτάμε μικρές αποκλίσεις που δεν είναι μόνο από τις κάρτες.

Σχετικά με θέμα drivers 10.10d & 10.10e όλοι λέτε το ίδιο.

Οι 10.10e δε είναι final version και όποιος θέλει ας τους δοκιμάσει αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα προβλημάτων αλλά ομοίως και λύσεις πολλών προβλημάτων. Γι' αυτό ας τελειώσει εδώ αυτό το θέμα.

Δημοσ.
Βασικά απο τις μετρήσεις που βλέπω σε αυτό το post, δε μπορώ να πω οτι είναι πλήρως αντικειμενικές.

Κάνουμε Post για διαφορετικές κάρτες και με διαφορετικά rig. Είναι τελείως λάθος γιατί όλα τα bench είναι και cpu και ram dependable.

πάντως πάνω σε αυτό το θέμα, μόλις έκανες overclock την cpu είδες οτι η διαφορά μας είναι 5 fps (υπέρ σου) ... οπότε πάνω κάτω τα ίδια αποτελέσματα έχουμε (για τις ίδιες κάρτες σε διαφορετικά συστήματα) .. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...