Προς το περιεχόμενο

Νέες κάρτες AMD 68xx

Timour21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Λεω ο Catalyst 10.10e εχει προβληματα.....Δεν προτεινεται.

Εχεις δικιο και εμενα μου εχουν δημιουργησει καποια bugs!Aλλα στο φιφα 11 μου εδωσαν καλυτερη αποδοση!Στα bench παλι μου εριξαν καμια 500 του βαθμους!

Δημοσ.
τι προβλήματα?

Πολλα και διαφορα, οπως να πεταει γραμμες στα παιχνιδια κλπ

Ο Atiman που δουλευει στους Drivers της ATI ειπε ''Θεωρηστε οτι αυτος ο Driver δεν βγηκε ποτε''.

Δημοσ.
Πολλα και διαφορα, οπως να πεταει γραμμες στα παιχνιδια κλπ

Ο Atiman που δουλευει στους Drivers της ATI ειπε ''Θεωρηστε οτι αυτος ο Driver δεν βγηκε ποτε''.

σε μένα πάνε όλα καλά οπότε καλό θα είναι να μην παραπληροφορούμε τον κόσμο χωρίς λόγο. συγκεκριμένα φτιάχνει λίγο και το πρόβλημα με το black ops. είσαι σίγουρος οτι ο κύριος "ατιμαν" δεν αναφερόταν σε κατόχους 5ΧΧΧ ?

Δημοσ.

Εαν δεν εχεις προβλημα εσυ προσωπικα κρατα τον, σημασια εχει οτι δεν προτεινεται, ισως να αναφεροταν μονο για τις HD5xxx αλλα θα το διευκρίνιζε.

Δημοσ.
Εαν δεν εχεις προβλημα εσυ προσωπικα κρατα τον, σημασια εχει οτι δεν προτεινεται, ισως να αναφεροταν μονο για τις HD5xxx αλλα θα το διευκρίνιζε.

το θέμα δεν ειναι το τι κάνω εγώ, αλλα το τι λές εσύ και πώς το λές.. δίνεις την γνώμη σου σε ένα forum στο τοπικ για τις 68ΧΧ επειδή διάβασες κάπου κάτι και το κάνεις με τρόπο που είναι πολύ απόλυτος. και δεν έχεις καν 68ΧΧ για να τους δοκιμάσεις (αν θυμάμαι καλά). θα ήταν πολύ πιο ορθό να γράψεις οτι διάβασα απο τον τάδε που είναι στο τμήμα driver της AMD οτι αυτοί οι drivers δεν προτείνονται οπότε προσοχή όσοι αναβαθμίσετε παρά να λές οτι μην τους κατεβάσετε γιατι είναι χάλια. μπορεί κάποιος να τους βάλει και να του φτιάξει τα προβλήματα. και σε παρακαλώ βρές μου αυτο το πόστ απο τον ατιμαν γιατι προσπαθώ τόση ώρα και δεν βρίσκω κάτι... :-)

Δημοσ.

δεν με πείθει.. το αρχείο είναι ακόμα πάνω.

https://a248.e.akamai.net/f/674/20307/1m/www2.ati.com/DRIVERS/hotfix/catalyst_10.10_hotfixes/catalyst_10.10e_hotfix_win7_nov9.exe

ξαναλέω λίγο προσοχή σε αυτά που γράφουμε να ισχύουν..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...