Προς το περιεχόμενο

Νέες κάρτες AMD 68xx

Timour21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
rosgr100 σε τι ρευμα το εχεις τωρα ρε?Ειναι τελειως stable ή τα εβαλες μονο για να τρεξεις το kombustor?

Με 1.18v την εχω και ειναι σταθεροτατη χθες με κανενα 20λεπτο mw2 εφτασα 60°C max!;)

Δημοσ.

Ετρεξα και εγω ενα Kombustor σε dx9 γιατι η 4870χ2 δεν υποστηριζει 11 ... και εβγαλα κοντα στο 15.000 ομως δουλευει ο ενας πυρηνας μονο...να θεωρησω οτι το σκορ μου ειναι ας πουμε 30.000 ?

Δημοσ.
Ετρεξα και εγω ενα Kombustor σε dx9 γιατι η 4870χ2 δεν υποστηριζει 11 ... και εβγαλα κοντα στο 15.000 ομως δουλευει ο ενας πυρηνας μονο...να θεωρησω οτι το σκορ μου ειναι ας πουμε 30.000 ?

καμία σχέση.. οι drivers της κάρτας σου θα έπρεπε να αναλάβουν να δουλέψουν και οι δύο πυρήνες.. απο που το συμπεραίνεις οτι δουλεύει μόνο ο ένας? αν σου γράφει 15.000 τότε είναι 15.000 ... κοίτα και τα fps εκτώς απο το scor

Δημοσ.

Απλά φίλε μου το βλέπω στις δραστηριότητες των πυρήνων μέσω CCC... 100% gpu1 0% το αλλο...

Για να το δώ λιγο μεσω drivers

Το κοιταξα λιγο εκει στο Catalyst AI αλλα σε οποιο setting και να βαλω το Kombustor τρεχει σε ενα πυρηνα μονο... :(

Δημοσ.
Απλά φίλε μου το βλέπω στις δραστηριότητες των πυρήνων μέσω CCC... 100% gpu1 0% το αλλο...

Για να το δώ λιγο μεσω drivers

τι να δείς, η AMD είναι αποτυχία όσον αφορά το crossfire στην σειρά 4ΧΧΧ ... εγώ περίμενα πόσους μήνες να βγάλει καλούς drivers και απογοητέυτηκα και τις πούλησα. και όπως λέει και ο λαός... συγχωρώ ... αλλα δεν ξεχνώ.. :-) :-)

btw ποιους drivers έχεις?? δοκίμασε τους 10.10 κάτι έχω ακούσει οτι υπήρχαν βελτιώσεις στο CF..

Δημοσ.
Δεν εχω crossfire....

Και οι Drivers ειναι οι 10.10d

οπότε να υποθέσω οτι αν πας στο CCC στην κατηγορία crossfire δεν σου έχει τικαρισμένο το κουμπάκι..?

• Super Moderators
Δημοσ.
Δεν εχω crossfire....

Και οι Drivers ειναι οι 10.10d

έχεις διπλή κάρτα, που σημαίνει ότι δουλεύει σαν crossfire (ή SLI αν ήταν nvidia)

Δημοσ.

για δές αυτό αν και είναι πολύ παλιό πόστ μπορεί να έχεις πειράξει κάτι στο CCC --->

If you only have a single 4870x2, there shouldn't even be a crossfire tab in CCC. It's always on unless you disable Catalyst AI in the 3D tab.
Δημοσ.

Απλα στο Catalyst A.I τι πρεπει να ειναι ... Απενεργοποιημενο? ενεργοποιημενο κανονικο η ενεργοποιημενο για προχωριμενους...και οι 3 επιλογες δε μου κανουν να δουλευει η καρτα με τους 2 gpu μαζι...

Δημοσ.
Απλα στο Catalyst A.I τι πρεπει να ειναι ... Απενεργοποιημενο? ενεργοποιημενο κανονικο η ενεργοποιημενο για προχωριμενους...και οι 3 επιλογες δε μου κανουν να δουλευει η καρτα με τους 2 gpu μαζι...

βάλε GPU-Z πρέπει να σου δείχνει δύο κάρτες και το crossfire enabled. το Catalyst A.I πρέπει να ΜΗΝ είναι απενεργοποιημένο για να σου τρέξει...

αν δεν δουλέυει δοκίμασε reboot και μόλις μπεί τσέκαρε το αμέσως αν είναι enabled.. μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο αν και .. δεν το νομίζω

Also maybe your 2nd GPU is being activated upon boot... realising its not doing anything, switches to 2D clock mode... then never goes back to 3D clocks... why dont you OC both cores and leave the clocks. This forces them to always remain in 3D clocks... thats what i had to do...
Δημοσ.

Περνάω το 10.10e λίγο γιατί μου κάνει περίεργα ούτε στο SC2 φαινεται να usarei το 2ο πυρήνα...ίσως κάποιο hotfix που έβαλα να τα σκατ$σε ολα....

Δεν βγάζω ακρη με το kombustor...θα δοκιμασω καποιο αλλο bench ισως το FFantasy Που γουστάρω κιολας :)

Κατεβασα και το FURMARK 1.8.2 και σε αυτο μαλλον φαινεται να δουλευει οκ ..ανεβαστε κανα σκορ σε αυτο αν το εχετε να συγκρινουμε

tx

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...