Προς το περιεχόμενο

Νέες κάρτες AMD 68xx

Timour21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
καλα ενοειται αυτο μπορει να εχεις πεσει κ σε καλο κοματακι, αν και απο techpower παρομοια τα δειχνει παντως τιμα την αξια της μεχρι το τελευταιο ευρωπουλο..:-)

Μωρε και καθε "σεντσι" τιμαει το τερατακι, δεν νοιωθει τιποτα και αν βαλεις δυο τετοιες σε crossfire θα μ@μ@νε οτι βρεθει μπροστα τους!

---------- Προσθήκη στις 04:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 04:44 ----------

με τα τωρινα ρολογακια

oc9251125.jpg

Uploaded with ImageShack.us

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μόνο την DirectCU έχει βγάλει προς το παρόν η Asus σε 6850 :-)

Λοιπόν σε 1680*1050 και DX11 με stock clocks βλέπω 24300 πόντους. Δεν ξέρω κατά πόσο επηρεάζεται το score επειδή δεν τρέχει σε full screen βέβαια (καθώς crashάρει το Kombustor).

Με 1010/1180 βλέπω 25900 πόντους.

Δημοσ.

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ επιδοσεις για την 6850...

Αλλα θα θελα να πολυ να δω μετρησεις σε 1920χ1200 με 4χΑΑ...Επειδη καπου εκει συνηθως παιζω...Και δεν ειμαι σιγουρος οτι εκει θα ειναι τοσο κοντα οι καρτες...

@rosgr100 δεν πας να βρεις καμια οθονη με μεγαλυτερη αναλυση, να μας λυσεις και την απορια...? :o

Συντομα θα ανεβασω νουμερακια απο την Sapphire 6870.

Δημοσ.

Mετα απο εντονη εσωτερικη παλη στον λιγο υπνο που ειχα τελικα αποφασισα να παω για την Asus 6850 για να δουμε τι θα δουμε...

Δημοσ.

Μια προσθετη παρατηρηση για το TriXX (αν δεν εχει αναφερθει ηδη)

Οταν το TriXX ειναι ενεργοποιημενο και τρεχει στο backround, εφοσον εχετε επιλεξει CUSTOM στα Fans, ακομα και να μην πειραξετε κατι , και αφησετε το διαγραμμα default, οι καρτες εχουν καλυτερη θερμικη συμπεριφορα απο οτι στο Default των drivers, γιατι η αναλογια temp/fan rpm, ειναι πιο σωστα κατανεμημενη απο οτι στα default των drivers (δεν εχω βεβαια το αντιστοιχο διαγραμμα των drivers,αλλα εχω αυτη την εντυπωση)

Δημοσ.

Βασικά στο default του TRIXX υπάρχει ακριβής αναλογία θερμοκρασίας/ποσοστού, το οποίο είναι ψιλοάκυρο, καθώς για 1°C ανεβαίνει κατά 1%.

Βέβαια μια 6870 κάτω από 50-60°C δε θα παίξει ποτέ σε κατάσταση ηρεμίας (εκτός κι αν έχεις το φουρφούρι πάνω από 90%), οπότε είναι αρκετά θορυβώδες για idle, στο 35% είναι καλύτερα.

Αλλά ότι έχουν καλύτερη θερμική συμπεριφορά, είναι τόσο λογικό, όσο και σίγουρο.

Δημοσ.

:confused: :lol: παιρνω τηλεφωνο τωρα!!

Δημοσ.

Πήρα Sapphire 6870 από το κατάστημα Multirama Πειραιά χτες. Πρέπει πάντως να έχει σήμερα στο κατάστημα Περιστερίου έστω μία.

Την είχα παραγγείλει εδώ και 3 με 4 μέρες χωρίς κανένα νέο οπότε πήγα και βρήκα ποιο κατάστημα είχε και πήγα και την πήρα. Έστειλα mail για ακύρωση της παραγγελίας χτες το βράδυ.

Σήμερα βέβαια με πήραν τηλ να πάω να πάρω την κάρτα από το κατάστημα και φάγανε άκυρο. Όποιος ενδιαφέρετε για άμεσα αγορά ας το έχει υπόψιν του. Ετοιμοπαράδοτη δεν υπάρχει εύκολα στην αγορά έχουν εξαντληθεί.

Απ' ότι τσέκαρα λίγο χτες όντως με trixx πάει καλύτερα η θερμοκρασία της κάρτας.

Το απόγευμα θα έχω και εγώ μετρήσεις για να ανεβάσω μπας και η Sapphire έκανε κανα κόπο και έβαλε πιο ποιοτική ψύξη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...